Copii din 1995-1998(34)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sanca Ana cum ai petrecut, si cum te-au alintat baietii? |
Multumesc de intrebare!Baietii?...Prietenii!
Sanca spune:
Ana cum adica ... Pai ei nu stiu cum sa se puna bine cu "sefu??"
Mara dar harnicuta esti cu placintele. Treaba serioasa in bucataria ta. Poate te-a apucat dorul de Grecia
Agho sanatate, si sper sa va sara raceala sau virusii ce se paseaza in scoala copiilor. Ceaiul de cimbrisor e favoritul lui Elliot.
Mihaela pai sa le termini toate examenele cu Brio, si Bafta in continuare, tinem pumnii sa scapi de stres. Eu nu am inteles cum sotul tau nu a mai avut vacanta in 2 ani de zile. Dar asta vara nu a-ti fost impreuna in Rom si-n Norvegia? Aia nu a fost vacanta? Poate nu am citit eu bine.
In cazul in care nu reusesc sa intru maine, ii doresc adolescentei tale,La multi ani, multe bucurii si indepliniri.
Sa va traiasca! Petrecere frumoasa in week end, sa ne scrii cine a venit si ce a primit. Deabea astept sa aflu ce tort le-ai facut la copii.
Astazi Elliot a avut programare la oftalmolog. Vede bine, mergem in continuare cu lentilele de contact alea smechere, si ceea ce e important, ca nu i s-au schimbat dioptriile de anul trecut! Sotul i-a dus azi la scoala, la programare.... eu am fost in extaza, ca nu stiam ce sa fac cu atata timp liber dimineata. Am avut timp sa ma lenevesc in pat.
Maine au petrecere de Thanksgiving. Elliot -cls a 8 - cu cei de la Kindergarden, fac mare petrecere. Parintii se agita, care sa faca 2 curani la cuptor ptr maine. Deabea azi a inceput sa ploua cu emailuri. Eu stat retrasa, ca dupa servici, numa de curcan pus la dezghetat si pe urma la cuptor vreo 3-4 ore nu o sa-mi arda mie. As vrea sa ma implic mai mult, dar de data asta... chiar ca nu am energia necesara.
mihaela_s spune:
Nu nu Sanca, concediu de vara a avut, cum nu....chiar si de Craciun a avut. Aici sunt vreo 6 saptamani de concediu pe an, dar ala e concediu de odihna pe care toata lumea il are. Eu ma refeream la zile libere dupa garzi. Ca el in loc sa isi la libere, a preferat sa ia banii pe zilele de garda. Si acum e prima data cand isi ia o saptamana de concediu din zilele de garda. Dar norocos cum e, a facut rubeola si are niste mancarimi...
Multumim de urari!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
agho spune:
Sanca, felicita-te ca nu citeste Elliot ce fc tu dimineata, ca poate te trage la raspundere?! Nu-mi vine sa cred ca nu te mai agiti tu de sarbatori. Da' ce bn mai e sa stai linistit!
Ana68, foarte scurt raspunsul tau! Si mai ales cuprinzatooooor! Sper sa-ti revii.
Mihaela, era sa mai induca Sanca in eroare, credeam ca azi o fi ziua Dianei. Da' ce-are a face? Mai bn va fac si eu urarile de azi, ca maine, poimaine, cine stie ce mai apare.
La multi ani Dianei! Petrecere frumoasa de ziua ei! Cu multe bucurii, cadouri, suprize si muuuuuuuuuuuuuuuult succes la scoala si in viata! La multi ani si sotului tau1 Si insanatosire grabnica!
Da' tocmai acum s-a gasit sa se imbolnaveasca?!...
Ana e bn merci acasa. Ieri a fost cu sotul la medic. Are rosu in gat - faringita...I-a prescris augmentin si inca un medicament care ajuta mucoasa...blabala. Ideea e ca unii colegi chiar au avut febra, simptome de gripa, viroze etc. si sunt destui care stau p-acasa.
Azi e o zi cu muuult soare. numai bun pt. raspandit multi virusi.
Un sfarsit de saptamana cu liniste si sanatate!Ma rog, la unii si cu petreceri!
flower-power spune:
Poti face linistita cu foi din comert, agho, doar ca eu dupa cum spuneam am adaptat[in sensul ca am renuntat la foi, asta din cauza de asezat pe sholduri si pe alte alea, si ca sa pot face mai des].Adica fac umplutura, la care mai pun si niscai smantana mai light asa, si o var in vas iena la cuptor cu cascaval ras deasupra.E mi-nu-na-ta. Si cu gulii iese buna.
Hai mai, ca nu ia numai 10, doar am zis de test... E-adevarat ca si munceste, dar... asta e ...
Azi are meci mare de baschet la nivel de colegiu, "si vin si fetele sa ne vada". Are etape...In clasa are vreo 3 cu care are...afinitati elective. Dintr-a 5-a s-a inteles pe rand mai bine cu fiecare dintre ele. Curios, nu-mi mai amintesc care era a 3-a. Aaaa, da, Maria[fata decanului facultatii de Inginerie ]. Acuma, intr-a 6-a, deja a trecut prin faza Silvia, acu e la Teodora.... Anul trecut n-a mai placut-o ...ca trisa la jocuri.
A zis tat-so ca da o tura pe-acolo, va dati seama pleaca de la munca mai devreme[neam de baschetbalisti, cu proful lui Tb de ed fiz juca baschet in copilarie].
Anca, sa stii ca as putea sa ma obisnuiesc sa traiesc pe-o insula de-aia Si sa ma-imprietenesc si mai mult cu bucataria mediteraneeana.
Acum ca s-a mai racorit afara, seara imi mai solicita diverse. Nu-i vorba ca-mi si place sa inventez tot felul, da si sa-i vad cum adulmeca pe la cuhne[asta-i arhaism/regionalism moldovenesc pt bucatarie] .
Hai, Miha!!!
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
flower-power spune:
Sanatate Anei!!
Nu stiu daca-am mai scris, noi am mai luat imunostimulante naturale. Deja si pe la ei au inceput sa lipseasca. Colegul de banca si cel cu care vine acasa. Intre timp au revenit la sc. Daca mai tusesc? Da.
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
agho spune:
Flower, bun, bun! Inteleg faza cu renuntatul la foi. Aseara mancam, mi-era asa de foame...si Ana mea, ca eram impreuna la masa, imi zice: " Si dupa-aia vii la mine si-mi zici ca ai copanele!"
Succes la baschet! Cosuri cat mai multe! Ca sa aiba si mai mult succes la fete!
Si And zicea ca urmeaza sa joace si ei in competitie cu alte scoli. Se tot chinuie sa se antreneze si nu prea reusesc pt ca la scoala au terenul de sport, dar cu porti de fotbal, n-au si cos de baschet. Si vroiau mereu sa-si faca timp sa mearga la un loc de joaca amenajat cu cos de baschet si ba era vremea urata, ba nu putea profesoara, ba nu puteau copiii. In final, nu stiu ce-o sa iasa.
We fain!
mhldvrc spune:
Ovi
Diana
Mihaela, sa-ti traiasca fata si sotul, le doresc multa, multa sanatate si fericire, noroc si tot ce-si doresc sa realizeze
Petrecere frumoasa
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
flower-power spune:
Diana!!!Sa ai o adolescenta minunata si sa fii fericita!!
Miha, sa va bucure cat mai mult si sa aveti fun de ziua ei .
Eu de Ovi nush, dar daca e asa, distractie generala maxima, si La multi ani !!! X 2
mihaela_s spune:
multumim dragelor! Petrecerea va fi sambata viitoare, cu colegele. Azi numai cu noi, familia.
Mara, alaltaieri a fost ziua lui Ovi, ii am asa foc cu foc sa nu ma plictisesc . Mihaela stie cu siguranta de pe blog .
Din pacate nu am putut petrece din cauza rubeolei lui Ovi, Diana e racita putin, asa ca a trebuit sa amanam "cheful" cu prietenii nostri. Doar cadouri, tort(uri) si papa bun.
Va pup pe toate, o duminica frumoasa!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie