Copii din 1995-1998(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Va multumim frumos de urari! Cand vine Ana de la scoala, am sa-i spun despre urarile voastre. Va fi fooooaarte incantata. E fericita ca e ziua ei. E si mai fericita ca maine ii vom serba ziua cu o parte din colege si colegi, acasa.
Eu sunt fericita ca am domnisoara mare!Inca nu e asa mare, eu tot mica o vad.
De ieri incepand, ma spetesc cu treburile prin casa,(c-am avut liber de la stapanire) si-atunci am zis sa profit si ce fac acum,(unele lucruri) sper sa tina si de Craciun. Am facut de toate si tot n-am terminat. Mai rau e ca ma dor toti umerii si am nevoie de energie multa ca sa-nchei ce-am inceput.
Va pe toate si va urez un we frumos!
Mult succes si lui Elliot la noile activitati!
O mica tratatie virtuala! Sa ne fie toti copiii sanatosi, fericiti si cu multe realizari la scoala si mai departe, in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Mihaela s-o luam si pe Ty?

Da, da, de ce nu, asa virtual, am vrut sa spun

Ajutati-l pe Dan !
Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Agho sa-ti traisca fata sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

La Multi Ani Ana, sa ai o zi nemaipomenita, si sa primesti tot ce-ti doresti!!!

Agho ai fata mare! Sa va traiasca si sa va aduca numa satisfactii si bucurii.

Mara scuze ca nu ti-am raspuns, am uitat, asa sant astea mai babe (a se pronunta beib), mai cu capul in nori... Elliot, sincera sa fiu a mustacit cu satisfactie. In sedinta cu profii am semnat ptr clasa, si diriginta, a folosit evenimentul sa-i arate ca trebe sa fie mai serios in munca si mai constiincios. Cumva, el vroia sa fie in clasa asta, sant in grp mic (cred ca in total cam 5-6 copii din toata clasa). Si el e entuziasmat, mai ales ca sambata incep cu 1/2 de ora mai devreme, si impaca si capra si varza, ca vor ajunge si la meciul de fotbal, finala. Sezonul asta au pierdut cu fruntea sus, mai toate meciurile in afara de 2, dar a avut fun, ceea ce e important.

Va doresc la toti un week end bun si relaxant.
Agho, sa ne scrii cum a petrecut Ana, si cum a fost de ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mara, am intors si eu DC-ul cu "curu" in sus si nu am gasit nici subiect, nici unde am scris despre Diana atunci(imi aminteam ca aici la copii, dar o fi fost in alta parte si nu dau de el...). Nu stiu de ce nu gasesc subiect separat, poate nu am mai deschis, habar nu am!

Mi-am mai amintit ceva, noi am fost atunci si la psiholog, dar concluzia a fost dupa prima sedinta ca e OK, nu are nevoie de consiliere...ca a inteles greseala si se va corecta...
Diana nu e acum acasa, doarme la o prietena dar maine o intreb poate isi aminteste ea mai bine cand a fost "evenimentul".

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Miha, lasa te rog copila in pace. N-are nici un rost sa-i mai rascolesti lucruri care sunt convinsa nu-i fac nici un fel de placere. am inteles ideea. iti dai seama ca asta i-am zis si noi. tocmai mi-a cazut in mana un text de Paler , pe care i l-am dat sa-l citeasca, in care scria cat de usor ii ranim pe cei de langa noi si cat de mult ne ia sa reconstruim incredere . Nu dramatizam inutil ,dar nici nu trecem pe langa in pasul strengarului. Dupa cum se comporta pare c-a priceput ce si cum.

We fain sa aveti

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Multumim frumos de urari! Petrecerea a fost reusita. Cel mai bn ar putea sa spuna copiii. Vazut de mine, cred ca s-au distrat cu totii, au mai facut si nazbatii, unii se mai impung intre ei. Am fost fara sot cateva ore si mi-a fost destul de greu sa-i urmaresc, sa nu-si faca vreun rau. Pernele de la canapeaua Anei au fost artilerie grea si-am sfarsit prin a le confisca. Prea tarziu dupa parerea mea. Am invitat si o colega care altadata n-a fost, insa n-am stiut ca e asa, mai baietoasa. Din meniu a facut parte dupa aperitive (printre care si mini-pizza) si shaorma de casa, care a fost un succes total. Nu mai pridideam sa fac fata cererilor. Iar cei care erau obisnuiti cu tortul meu (foarte simplu si deloc gretos, cu crema de budinca de ciocolata si vanilie si blat din comert), iar si aceia care nu erau obisnuiti, au fost placut impresionati gustativ. Mi-s mandra! M-am perpelit eu toata noaptea trecuta, ca statusem si-acasa si n-aveam toate gata, insa pana la urma, am reusit. Am primit cereri duble si la shaorma, si la tort. Cadourile - foarte frumoase, si de jucat, si de citit ( ce ma bucur !) , si de imbracat etc. Am sa revin cu amanunte, daca mai poci, ca mi-s tare obosita. A! Si un amanunt important, i-am aratat Anei urarile voaste adineauri, ca altcandva n-am mai apucat si s-a bucurat. Ati incheiat seara minunat! (Ce m-as face fara voi?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Ana, La multi ani, multa sanatate, numa bine si multe, foarte multe realizari, fericire si bucurie Petrecere frumoasa

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria fericiti si plini de bucurii!!!!

agho, ma bucur ca a iesit frumoasa petrecerea si copiii s-au simtit bine. Iar tortul sunt sigura ca a fost .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc mult de urari!Sa aveti parte numai de bine!

Mergi la inceput