Copii din 1995-1998(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ooooo! Vic, ati trecut la aceasta etapa, deja?!...Am verificat, Daniel e mai mare cu an decat And., oare asta sa-nsemne ca la anul sa faca si fi-miu pasul urmator?!... Stiu ca lui And nu-i place ca are mustacioara, insa noi nu suntem de acord sa-nceapa de-acum sa se rada. Daca vor mai apare peri pe barba etc, poate atunci. Acum chiar nu cred ca treb. sa ne grabim. Toate bune! Spor la invatat si partea II-a la stiinte!

Mhldvrc, ce mai ziceti? Ce mai faceti?... Pletele lui My sunt la locul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui agho
Mhldvrc, ce mai ziceti? Ce mai faceti?... Pletele lui My sunt la locul lor?

Mai nimic, toate-s vechi si noi is toate
Analizele i-au iesit bune, mana n-o mai doare, mai avem de gasit un stomatolog care sa vrea sa-i lucreze si ei(are vre-o doua masele de plombat).
Ei cu scoala, eu cu -ntre ei cand vin acasa, oofff, of, of ce-or avea de-mpartit, se toata ziua
Tatiana are numai 10 si cativa de 9, nu stiu daca v-am mai spus, vrea sa plece-n Anglia la facultate, cica-i altfel privita la master(n-a renuntat la Suedia).
Mihai are 9 la bio, chimie si geografie, cativa de 8 si un scaunel la matematica bineanteles. I-am dat ultimatum, sa-si indrepte media si sa faca ce-a promis, altfel pletele-i ajung langa picioare si el cu-n cm de par(ma doare sufletul, dar n-am ce-i face)
A fost si el la Halloween imbracat in ninja(si-a intors tricoul pe dos si alt tricou pe cap) n-am poze dar o sa-i fac sa vedeti si voi, alta idee era asta Pe Tina n-o mai intereseaza, desi la ei in liceu au avut petrecere.

Ajutati-l pe Dan !
Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mhldvrc, se vede treaba ca Ty e pasionata si si-a propus teluri mari. Bravo ei! Oare lui My s-ai fie asa greu sa-si ajunga sora sau sa si-o depaseasca?!... Intre frati e mereu competitie. Ana are mereu grija sa-si monitorizeze notele, mediile, sa vada daca l-a depasit pe And. Iar doua bune colege de-ale ei si prietene totodata, care au surori mai mari, la fel fac, sunt intr-o competitie permananta cu surorile mai mari.
Iar cu discutiile dintre copii, mai treb. lasati sa-si rezolve si singuri conflictele. Daca ai grija mereu sa le rezolvi disputele, tu vei avea mereu capul mare...
Sambata am profitat si l-am rugat pe And s-o ajute pe Ana la ceva la romana, asa se ajuta reciproc si ajung sa se pretuiasca mai mult pt. sprijinul pe care si-l ofera unul altuia.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Agho,[aia-i usa Mako?] vazut poze de la Halloweenul lui And, te-am zarit si pe tine ocupandu-te de tort.

Vic, ai barbat in regula[mintea sa le vina].TB de cand era de-o schioapa avea aparat de ras[improvizat bineinteles]si cum tata-su se radea, hop-top si el cerea spumaAu si o poza super haioasa in care in baie fiind, la vreo 4/5 ani il imita pe tata-su ca o maimutica. Va dati seama ca la sfarsit cerea si after shave.

Miha ,bravo Tatianei pt rezultatele excelente. Cred ca si Mihai se va coace la un moment dat[doar ca la ei mai dureaza] .
Referitor la ce scria Agho cu competitia intre frati, ea exista, depinde f mult de adultii din casa. Cred ca e inutil si neproductiv sa i se dea de ex continuu rez celui bun. Cu siguranta ca si celalalt le stie...TB are 2 gemeni in clasa veniti din alt oras [fara concurs]. Unul e de 8, unul de 4/5. Inteleg ca-i mai intreaba dirigul[plin de tact, asa cum e el]ca de ce nu-l ajuta si pe cel mai ...in nevoie. Ala doar vrea sa-i dea sa copie temele altfel il bate...Mare minune de nu-l vor lasa repetent.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor.

Scuze ca nu prea am dat pe aici, m-am tinut de alte prostii
Sedinta cu profii, a decurs, cum era de asteptat. La Matei am auzit lucruri frumoase, si bune, cu toate ca el are note mai mici decat ale lui Elliot.
La Elliot a fost deja vue, aceiasi poveste de anul trecut... cu organizarea, dezordinarea, proiecte facute la mare viteza. La matematica are media 97, deci un 10 curat as putea zice. La istorie tocmai il pocnise cu un 7 ca a facut un proiect cu o seara inainte de al preda, si el avusese o saptamana la dispozitie. Proiect la care i-a scris tac'su pe calculator, ca eu am refuzat. I-am zis ca i-am luat prog de dactilografie sa invete sa scrie mai cu viteza, dar el prefera sa joace fotbal pe ipod touch in loc sa faca altele mai importante.
Diriginta lui, mai aflase in ziua cu sedinta, ca inainte sa intre la ore, i-a dat lui Tom (da, acelas Tom de care v-am mai povestit eu), sa copieze tema la matematica. L-au amenintat cu un 0, si sa-i strice media. Mie intr-un fel a crescut mandria in mine, ca Elliot avea tema facuta, si nu era el cel care copia...
Discutia dupa aceea a trecut la nota de la purtare, un VG (very good) care a fost o greseala, ca iara s-a luat la bataie cu ... ghici cine.... Tom... in ora de sport.
Dar in general toate notele lui Elliot sant bune. La sport o are pe cea mai mica (85 ...) Dar toti profesorii s-au plans. Cum e vorba aia, branza buna in burduf de caine???
Oricum, de sambata incepe ore suplimentare pentru admiterea la liceul catolic. Cu toate ca nu ne-am decis la ce liceu v-a merge, eu l-am inscris la clasele de sambata, numa sa-l vad lucrand un pic extra. Ca ce-i dau eu nu face.

Sant inca socata cand citesc aici de mustati, barbierit si altele adolescentine. Pe Elliot nu l-a pocnit inca. Ii mai iese cate un cos pe frunte, sanatos, din ala de pubertate. Dar in schimb nici un alt semn. Cosul nu se vede ca e acoperit de par... I-am luat solutii sa-si curete fatza, dar nu prea isi aduce aminte sa le foloseasca.

Noi duminica am serbat 19 ani de America.
La multi ani cu intarziere tuturor Miahaeelor, si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si eu pe aici, nu m-am scufundat inca dar nu am ce scrie...asa ca stau si va citesc.

Ma bucur ca Ty e OK, sper sa isi revina si Mihai, tin pumnii Mihaela , am sorbit noutatile lui Vic care se bucura printre noutatile barbatesti ale adolescentului de vara , citesc cu drag despre Ana si Andrei care "competitioneaza" , apoi de TB care e pedepsit pentru ca mai spune minciunele, si citesc ca Elliot a "pus-o" de pregatiri suplimentare . Noutatile imi plac, ma bucur ca scrieti sa ma decuplez si eu dintre scriitorii sec.XX, majoritatea poeti suedezi . Na las' ca trec eu si peste astea, nu mai e mult...

Diana s-a bucurat azi ca au in sfarsit si ceva lectii , s-a "omorat" vreo 30 min invatand la franceza si engleza. Dar mai are saptamana asta si cealalta de citit/invatat poezii de Cosbuc si Eminescu, apoi are de citit o carte la suedeza si de scris recenzia la ea cu accent pe cateva chestii(gen personaj principal-descriere) cerute de profa(impropriu spus profa, pentru ca luna asta au orele de suedeza tinute de o scriitoare care se afla acum pe Gotland iar orele de desen cu o ilustratoare de carti, care intamplator(sau nu ) e profa de arte a Silviei), iar saptamana viitoare trebuie sa se pregateasca pentru testul la stiinte naturale. La mate au acum un proiect la care lucreaza pe grupe cate 2-3...au primit un buget propriu-virtual bineinteles-pe care trebuie sa il gospodareasca singuri. In ce fel: au o casa virtuala pe care trebuie sa o parcheteze in camere si sa o faianteze si sa puna gresie in bai. Pentru asta cauta pe net produse si preturi, trebuie sa se incadreze in suma primita si daca le raman au voie sa isi cumpere ce doresc . Diana a terminat deja proiectul si de banii ramasi pleaca in Caraibe . Tot virtual, normal...ce credeati?

Noa ca am zis ca nu am ce scrie si pana la urma am gasit...

si la toate, mai trec eu sa mai scriu cand mai gasesc ce.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Mihaela, super proiect a primit Diana, tot sa-nveti la matematica, cred ca genul asta l-ar prinde si pe Mihai, asa ar afla si el ca-i buna si matematica la ceva
Anca, felicitari baietilor pentru rezultate In legatura cu cosurile, la voi se gaseste www.webfarm.ro/products-page?category=149" target="_blank">normaderm stick, este foarte bun, le usuca si nu lasa nici semne.
Agho,Mara, am sa tin cont de sfaturile voastre.
Vic, ai baiat mare, deja se barbiereste

Nu pot spune ca nu-i competitie intre ei, dar Mihai are ura de mate si teme, cu problema asta ma confrunt dintodeauna, ii place la scoala, dar fara teme si daca s-ar putea si fara mate Nu fac diferente-ntre ei, nu-i prost, doar un foarte mare lenes

Ajutati-l pe Dan !

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Salutare,

vad ca v-ati mai revenit, ca sincer vorba Ancai nici eu nu mai aveam inspiratie...

acuma cu pedepsitul ,mintitul si...restul . Realizam doara ca va veni si momentul ala. Pt ca sincer la nivelul la care se face la noi scoala si carte [predat in ritm ametitor, materie stufoasa rau, neinsistat pe fixarea basicului...la norma... ]era ingrijorator de nu aparea. Mai ales baiet fiind. eu cam aveam semnale ca in nr din ce in ce mai mare isi scriu la sc...Din ce mai scapa el printre povesti...Ce credeti? Il intreb [eu de colo ,pildoasa]Zi-mi tu cati din aia de-si scriu la sc sunt printre cei mai buni din clasa???Surpriza .Toti...aflu ca al lui coleg copie [de la el]chiar si la romanaMa refer aici la baieti ...cam astea-s tendintele...Bine, colegul asta al lui ia bataie big time acasa[tat-su mai e si politist deci are metode], adica functioneaza de frica si nu doar el .
Eiii.....dragii babei...,si-acum cum faci tu sa-l convingi ca aia toti is in greseala si ca nu-i in regula? Si sa te mai si creada ...Pe tine...
Asta in conditiile in care de cand vine de la sc si pana seara tarziu nu face altceva decat teme...

cu concursurile...am spus ca va mai participa in masura in care profesoara de la clasa va arata ceva mai mult interes pt asta .Pt ca, dupa cum mai scriam, rezultate de performanta vor, dar performanta se face in particular, pe bani .Ai parintilor in buzunarele lor.Intre timp nu ne opreste nimeni sa lucreze subiectele acasa in conditii de concurs [timing]...

Miha , cand aud de 30' invatat si tema aplicata la mate/geometrie sa tot ai drag de scoala .

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

Mihaela, super proiect a primit Diana, tot sa-nveti la matematica, cred ca genul asta l-ar prinde si pe Mihai, asa ar afla si el ca-i buna si matematica la ceva

Genul asta i-ar prinde pe toti, din pacate ai nostri sunt prea ocupati cu a-i arde la note si a le arata ca ce destepti sunt ei si cum nu stiu elevii, sa le vare cu palnia materie in cap, ca sa mai aiba timp sa se gandeasca sa faca materia atractiva, sa-i motiveze... Ce notele nu-s de ajuns? Mai ales alea mici ?

Anca, bine ai revenit. deci te tii de prostii?

La voi se cheama Tom, la noi Radu ...La voi diriginta a aflat, la noi e f. preocupat dirigu..., iti dai seama din moment ce a devenit un fenomen[anormal e sa nu scrii la sc].
Bravos pt nota la mate si sa-i fie de folos orele extra. Ce zice ca l-ai inscris?
si pe studiosul mic.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Salutari tuturor!
Dragele mele, am o intrebare pt mamicile de fete...
ati facut vaccinul impotriva HPV ? si daca da, pe care dintre ele Gardasil sau Cervarix?

Mergi la inceput

Eu nu l-am facut Tatianei,nu-i vad rostul, din moment ce n-au fost cazuri in familie. Nu stiu care-i mai bun, amandoua au multe efecte adverse, asa ca ... imi pare rau, nu-ti pot da nici un sfat.
Nici pe cel antigripal(H1N1) nu-l voi face copiilor, Tatiana-i alergica si Mihai nu raceste niciodata. Nu vreau sa risc, cine stie ce efect v-a avea asupra astmului bronsic de care sufera.

Ajutati-l pe Dan !

si

Mergi la inceput