Copii din 1995-1998(34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

V-ati pregatit ghetutzele?
Sa aveti un Mos Nicolae plin cu surprize si o seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La multi ani celor ce poarta numele de Sfantul Nicolae,daruri multe si frumoase si o sarbatoare cu multa bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi ani de Sf. Nicolae tuturor! Sa va bucure pe toti aceasta sarbatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Reusesc si eu sa intru sa va multzumesc de urari!

Noi am stat acasa in ziua de sarbatoare,pe motiv d eboala(de fapt Andrei a stat pina joi acas ca era prea slabit sa mearga la scoala)asa ca mare sarbatoare n-a fost!In familie insa am sarbatorit cu o masa buna si tort!

eeeiiii,asa mai de criza anul asta!

La multzi si de la noi tuturor celor ce sarbatoresc ziua numelui!

La multzi ani si surorii mele!

Pentru mama am sa aprind o luminare!

Miine merg sa semnez contractul de mubnca,gata de la anul s-a terminat cu mini jobul
Chiar daca asta (conform sistemului de impozitare nemtzesc)inseamna poate mai putzin decit cistig acum,dar...voi avea pensie!

O saptamina minunata va doresc!

Dana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani mosi neculai (am si eu unul nou noutz in scutece inca)!!!

Mihaela, e superba fusta ta pencil skirt! S-o porti cu placere! eu nu mai spun de cand n-am luat pe mine o fusta dressy...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

La multi ani mosi neculai (am si eu unul nou noutz in scutece inca)!!!

Mihaela, e superba fusta ta pencil skirt! S-o porti cu placere! eu nu mai spun de cand n-am luat pe mine o fusta dressy...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

La multi ani pepitelului!Sa va traiasca sanatos cu numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Noi ne laudam cu slalom printre febra chiar si peste 39, teze,.... tot we dat cu dushuri caldute, antitermice, inhalatii. Si am reusit sa nu recurgem la antibiotice.
Sunt chiauna, nedormita ...

Pepitutz, sa cresti mare, sanatos, si sa-i bucuri pe toti ai tai.Ce zice bunica de Praslea? dragoste la prima vedere?

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Aoleeeo! Asa este! La multi ani, Nicolas!
Eu credeam c-am scapat, ca daca am urat La multi ani, tuturor! nu mai trebuie si-n particular... May, mQQm, da' i-ati dat misiune grea lui Oliver, sa fie si aducator de pace, da' sa v-aduca si daruri la toti?!!!!!... Pai, se poate, ce nu faceti toti la un loc, sa fac micul Pepitzel?!...

Si daca tot am zis de unu' mic, sa zic La multi ani si dl. Marius de Ana68, nu?! Ca e si 'mnealui cu al doilea nume de la Mos!!! Asta e, Ana, ca daca puteam sa-ti scriu pe blog, intram de dooo zile, da' asa...am stat chitic si n-am mai zis nimic.Sa fiti sanatosi cu totii, sa traiti in pace, bucurie si armonie!

Flower, sanatate, sanatateeee! Si bafta si la teze! Nu te pup, sa nu ma virusez, asa ca ma dezinfectez.
Ieri au dat teze la romana, ambii copii. Urmeaza la mate, unu' vineri, altu' parca luni sau marti (care vin)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Io n-am nimic agho, decat vreo 3 nopti mai mult nedormite, dar nu-i exclus sa fac, ca atunci cand are el ceva parca mi se transmite si mie cumva.
Si noi am dat-o la romana, maine are si la mate .sper s-o dea ca azi lipseau 10 copii in clasa.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput