Copii din 1995-1998(34)
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
La multi ani Andreilor si Andreiutzelor!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
mihaela_s spune:
Andrei, Andree si Andrade!!!!
Mai vin, va pup!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
agho spune:
La multi ani de ziua numelui tuturor Andreilor si Andreelor si a altor purtatori de nume ce deriva de la ele! Fericire, sanatate si tot ce va mai doriti!
Multumim si noi de urari! Sarbatoritul nu-i acasa, a iesit p-afara cu prietenii si acum, probabil e la vreunul dintre ei. Jocurile pe calc. , bate-le-ar vina!
Azi a fost o zi senina, luminoasa ca si celelalte de sapt. trecuta. Ana a fost la un film cu inca 3 colege si-un coleg. I-a dus mama uneia dintre fete. Eu am ramas singurica acasa, m-am relaxat.
Ieri am sarbatorit acasa, in familie, cu bunica lor, asta fiindca tocmai cu o zi inainte fusese si ziua ei de nastere. S-a bucurat impreuna cu noi.
Andra, La multi ani for you! Ce belea pe capul profesorilor sa stea sa scrie dupa fiec. ora ce si cum s-au petrecut orele! Ce idee a avut si Ursu! Cred ca-l cuprinsese disperarea. Si discutiile nu mai dadeau roadele scontate. Da' eu chiar ma amuz ca le-a dat de lucru profesorilor. Nu era destul ca le daduse de furca Robert?!... Insa metoda chiar e grozava si ce pacat ca nu se aplica in general, la toate scolile, tuturor copiilor! Insa nu chiar zilnic, macar saptamanal, profesorii sa-si dea cu parerea referitor la comportamentul din cursul orelor si niste sugestii referitoare la ce-ar astepta de la fiecare in parte.
In fine, unii inca nu au note la fiecare materie, atatea cat ar trebui si eu aberez p-aici.
Flower, pofta buna! Am facut si eu (printre altele, se-ntelege), cod cu legume, din ce stiam, ba un ochi pe internet, a iesit ff bun. Ieri era fi-miu incantat de peste! Legume n-a vrut, dar pestele l-a mancat cu pofta! (Bineinteles, nu numai el, dar el era cu critica.)
Dragelor, alte noutati, in afara de urari n-am prea citit, asa ca astept. Cum ai mei au stat in carantina-vacanta, am incercat sa-i mai mobilizez sa invete. Da' credeti c-am avut succes?! Ana imi spunea ca nici colegele ei nu au invatat cine stie ce...Hai, va si-o zi nationala superba!
mirela68 spune:
Buna dimineata.
Eu sunt la birou asa ca va servesc cu
Voi, majoritatea cred ca sunteti libere azi .
Distractie placuta celor care sarbatoresc zi nationala de Ro.
mhldvrc spune:
La Multi Ani, Romania !
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
ralualexandrei spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!
Da Agho ideea poate parea masochista pt profesori insa oricum majoritatea imi scria pe caietele lui de clasa asa ca nu e un efort in plus.
Discutiile nu mai dadeau nici un fel de roade trebuia sa-l controlam mai strict si asta a fost tot ce ne-a trecut prin cap.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
CriPOD spune:
La multi ani, Andrei, derivate de Andrei si Romania!
Am ramas datoare cu uraturi si pupaturi...
La multi ani, Diana!
La multi ani, Ana!
La multi ani, Andrei! (stiu ca-i maine, dar believe me, mai bine asa )
Sa treceti prin adolescenta frumosi si increzatori si sa iesiti la capatul celalalt niste adulti de care sa fie mandrii parintii vostrii! Fetelor, sa va traiasca fericiti!
La multi ani, Ana-Maria!
La multi ani, Mihaela!
Multa sanatate si putere sa va cresteti puii mari, si sa nu uitati cumva de voi intre timp!
Ioi ce s-au adunat! N-am mai dat pe forum decat din an in pasti, ma-ntelegeti voi, ca viata e plina pana la refuz. A venit si mama, mai povestim una-alta, asta mic e tot treaz acum , ca doavada uite si ora la care reusesc sa mai postez ceva...
Va pup si va imbratisez. Mi-e dor de voi!!!
pepit
mhldvrc spune:
La multi ani, Andrei! Petrecere frumoasa Dana, sa va traiasca si sa aveti numai bucurii si multe realizari impreuna!
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
mihaela_s spune:
Andrei multi multi ani fericiti!!!! si petrecere frumoasa!
Cum ati sarbatorit ieri? Eu am fost la o masa de Craciun cu colegii de laborator, am mancat pentru prima data mancare specific suedeza de Craciun . In rest nimic nou, nu am ce sa va scriu. Dar sunt prezenta zi de zi sa va citesc.
Noi am avut sambata petrecerea Dianei, a fost frumos, fetele au fost mai mult decat OK iar Diana fericita. Sunt pe blog cateva poze daca vreti sa le vedeti.
si bafta copiilor la teze!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie