Copii din 1995-1998(34)
Raspunsuri - Pagina 11
mhldvrc spune:
n-am mai intrat, decat asa, doar sa fac urarile, nu prea mai am timp , scuze
Mara, felicitari pentru victorie si notele lui Tb
Mihaela,
Anca, super raspunsul lui Matei
Agho, te inteleg, si la Ty e la fel incepand de astazi, of, of tocmai in perioada tezelor
Andra, ce fain arata camera copiilor
Asa cum am scris mai sus, la Tatiana s-a inchis scoala din cauza gripei(H1N1), ce sa va spun, intr-un fel ma bucur, nu stiu ce ne-am fi facut daca ar fi luat virusul, pe de alta parte sunt si trista, era tocmai perioada tezelor si mai vine si olimpiada de istorie(sper sa nu fie saptamana asta), iar vacanta incepe in data de 14
Nu cred sa mai intru asa curand, fac un curs de contabilitate si-mi mananca tot timpul
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
ralualexandrei spune:
Anca tu ai asa un dar de a-mi intra la suflet si a-mi ridica moralul
Da ,mult mi-a placut Mateias.
In ce priveste jucariile pt ai mei nazdravani nu-s suficiente niciodata.
Casuta am cumparat-o pt curtea de la tara,avand in vedere ca socrii ne-au inselat ,ne-am luat toate catrafusele inclusiv casutza,si alt loc mai bun n-am gasit decat dormitorul lor,important este sa fie ei fericiti ca restul nu conteaza.
Miha rock iti doresc spor la invatat!
Apropo de teze la Robert deja s-au anuntat,prima este pe 3 dec la romana.
Va las o si ma intorc la trebi,ca azi sunt la magazin ,de servici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Ana68 spune:
Va salut si eu cu drag,
Miha , inca o data "La multi ani!" Dianei si felicitari pentru terminarea scolii!
Citat: |
Ana68, intamplator citeam si comentariile tale, ca va ganditi sa va faceti ca ploua. Nu stiu daca va functiona la Luana, dar sunt sigura ca va veti descurca. La noi, nu stiu daca e corect sa spun ca e mai simplu, insa copiii nostri au crescut, cunosc scenariile Mosului si chiar au auzit de situatia numita "criza". Deunazi, se vaita cineva ca vin sarbatorile si ca macar de sarbatori sa aiba ce trebuie pe masa. Eu, posibil sa fi fost dura, desi am vorbit pe un ton scazut, neagresiv, ca despre ce vorbim?! Si-am intrebat, care sarbatori?!...Personal ma bucur de sarbatori, insa prefer sa asigur ce trebuie in fiec. zi si sa renunt la fastul din acele zile, daca altfel nu se poate. Ok. Daca n-a fost pt subiectul de la adolescenti, pasuiti-ma! |
Agho,iti dau dreptate cu cele scrise...ne straduim sa avem cele trebuincioase pe masa,zi de zi....insa eu inca nu am ajuns,din pacate,la etapa in care Luana poate intelege ca parintii sunt Mosu'.E adevarat ca eu insami am ales sa cred ca Mosu exista si sa spun povesti cu babe si feti frumosi copiilor mei....Partea materialo-financiara a problemei ma enerveaza si pe mine,insa este apanajul societatii in care traim,unde daca te pisi contra vantului risti sa te uzi in propria pisare....Nu pot sa ma lupt cu o turma de copilasi de gradinita si cu o gasca de educatoare....nu ma pot lupta cu decoratiile de pe strazi si pomii de Craciun impodobiti frumos inca din octombrie prin magazine sau aiurea...nu pot lupta contra unui sistem ...si atunci aleg povestile cu feti frumosi si babe...merg cu valul...pana cand va veni ziua aceea cand si Luana,ca orice copil de pe lumea asta,va afla ca Mos Craciun e o fantasmagorie....mai mult nu am ce face.
Sa aveti zile frumoase si sa auzim numai de bine!
flower-power spune:
Felicitari, Miha!!! Ai muncit nu gluma, chiar le meriti. nici nu ma-ndoiesc []ca si rezultatul la teste va fi in regula
Te asteptam
Andra, vesele camere la pustime. Si noi ne-am propus sa executam ceva pe pereti in vacanta de iarna, doar sa avem inspiratie si chef. Hai ca trece, noi sa fim sanatosi si copilasii nostri.Toti resimtim mai mult sau mai putin. Uite ce zice Anca[]ca-si revine, sper doara sa nu treaca tot atata cat a trecut pana am resimtit-o.
Agho, nasol momentul, oricum de azi au intrat toti in mini-vacanta.
Astazi ma suna de la sc sa-mi spuna ca s-a calificat la olimpiada la romana[noi ziceam sa nu se duca]dar acu vad ca-i incantat. Nu-i venea sa creada. Apoi repede cu negocierea, sa-i fac ceva bun pe chestia-asta. El stie ca pt el presteaza dar asa ne mai alintam noi.
Anca, pupam baietii si pe ala bucataru si responsabilu' si pe ala pishicheru'.Vacanta placuta! Ma bucur ca-i interesat si motivat pt liceu.
Miha , spor la curs si succes la teze atat Tatianei cat si lui Mihai. Sper ca-i sunt pletele la locul lor.
Mesajul asta l-am inceput pe la 16....ashea.
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
mihaela_s spune:
Multumim inca o data de felicitari!
Sanca, misto de tot baietii tai...cum e azi? Tot singurei acasa? Frumos ca Elliot se ocupa de Matei. Dar ca celui mic nu-i "miroase" a bine e si mai de inteles. Hai ca incep sa sper si eu ca odata si odata si ale mele vor sta acasa singure si se vor descurca. Nu ma plang de Diana, ca e OK daca e singura. Stie chiar si sa isi faca lucruri simple de mancare...dar Silvia nu vrea cu nici un chip sa stea numai cu ea. Inca mama e la mare pret, trebuie sa stau cu ea seara de seara pana adoarme, chit ca e inca cu Diana in camera. Dar mama e de baza.
agho, mara deci aveti vacanta, hmmm? chiar daca nedorita si nepregatita, sa va priasca! Succes la teze, concursuri si olimpiade.
Mara, multumesc...dar deocamdata nu mai am teste. Am terminat suedeza, azi am trimis plicul cu calificativul la suedeza si sper sa ajunga pana la 1 decembrie. Atunci de data limita ca sa pot intra in calcul pentru cele doua cursuri la care m-am inscris. Astea nu mai sunt la suedeza(desi sunt in suedeza ) ci intra in programa de la facultate pentru meseria mea viitoare, fara de care nu pot lucra in laborator. Unul e anatomie si fiziologie iar celalat e genetica. Am de asteptat pana la sf de decembrie cand primesc raspunsul daca m-au acceptat sau nu. Aici nu se da examen, test...nimic. Se iau in considerare materiile cerute pentru a intra(la mine e mate, fizica, chimie si biologie plus suedeza si engleza caci astea doua sunt materii de bacalaureat obligatorii aici) si calificativele la fiecare dintre ele. Oricum, e o experienta...daca nu ma accepta ma voi inscrie la primavara la facultate si atunci emotiile vor fi mai mari...acolo chiar ca nu as vrea sa pierd...ei dar mai e pana atunci.
Noa ca am zis ca nu mai vb de mine....
Andra, superba camera ati amenajat! Vad ca e la moda zugravitul . Noi asteptam mobila pentru fete de la Ikea, vine luni. Apoi le aranjam pe fiecare in camera ei....
Mihaela spor la invatat! Deci suntem cot la cot acum .
Dana, pai nu esti mai libera acum? Sau ti-ai dat ceva de lucru?
Ana-Maria, Silvia deja a scris de 4-5 ori la mos, ca a inceput din august si s-a tot razgandit. Ultima scrisoare e plina de dorinte cu jucarii din reclame tv pe care nu avem cum sa le cumparam...iar azi am intrebat-o ca daca nu ii aduce mosul ce a scris ea acolo, ce se intampla? Mi-a spus ca nu-i bai, ca mosul e snäll(ca lumea adica) si tot ii va aduce ceva...in rest de pus pe masa...stii care e bucuria mea cea mai mare anul asta? Ca am pus varza murata si a iesit super! si ca voi manca sarmale cu varza murata. La noi Craciunul e tare fain, o sa fim cu prietenii nostri si atat. O data la ei, o data la noi...nu fac nu stiu ce mancaruri. Nu te stresa, ca nu merita. O sarbatoare e frumoasa nu neaparat prin bogatia si epatarea ei, ci prin spiritul pe care il emana si pe care il simti. Eu asta cred....
Eu alte noutati nu am...Diana e ca de obicei, cu teme cat de cat sa nu zic ca nu are nimic...cu teste, la care nu zic nimic, ca invata...si cam asa. Mai e putin si iau vacanta, ea pleaca in Ro si sta o luna...cam atat. Dar mai viu, ca acum am timp .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
PS Sanca, NY zici? Nu stiu daca e zapada, sora mea nu s-a plans . E pe picior de mutare, cara lucruri incoace-incolo...cred ca ar fi zis daca o incurca zapada...Oricum, distractie faina(dar nu se poate altfel, nu?)
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mirela68 spune:
Buna dimineata de la munte.
Si Andrada are minivacanta pana miercuri cand o sa aiba teza la lb romana. De dimineata am fost cu ea la laborator sa-i ia sange pt o hemograma. S-a simtit rau sapt trecuta; eram la Tg. mures intr-un supermarket cand i s-a facut rau, o durea ff tare burta, apoi capul si apoi a avut o stare de lesin zicea ca vede doar negru dar pe mine ma auzea cum vorbeam cu ea. Intotdeauna se simte rau cu o zi doua inaintea ciclului dar de data asta a fost ff rau. Asa eram si eu cand eram de varsta ei.
Mihaela_s felicitari pt incheriere de scoala si Mihaela-mhldvrc pt incepere de cursuri.
Andra, te inteleg perfect. Pe sotul meu asa disperat ca acuma nu l-am vazut niciodata. Dupa 15 ani de pus pe picioare o afacere si o firma si de luptat cu sistemul asta tampit zice ca e la capatul puterii si rabdarii. Plus ca mai are in spate si vreo 15 angajati.
tuturo , minivacanta placuta !
flower-power spune:
Miha, ma refeream la rezultatele pe care le asteptai sa vina intr-un post precedent.
Uite, vezi ca si faptul ca ti-a iesit varza buna poate fi un motiv sa te bucuri.E moi aussi.
Mirela, sper sa iasa analizele bune, bune.Si sa fie doar un debut mai zgomotos .Trebuie sa fie tare aiurea pt ea mititica. TB o sa aiba teza a doua zi dupa ce se reiau cursurile.
Ana, de ieri am vrut sa-ti scriu, dar neuronu'...Zic si eu ce zice Miha, adica e important ca sunteti cu totii si sunteti bine.Gandeste-te la ce-ti doreai acu'3 luni. Copiii au nevoie de atat de putin pt a fi fericiti. Lor le trebuie doar sa stie ca mami+tati+frati sunt cu totii in jurul lor. Restul e mai mult in capul nostru. Eu asta cred...
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
mihaela_s spune:
Ah Mara, gata...alea au venit! Marti le-am aflat. Si am primit nota marti, cand am scris ca am terminat suedeza. Am pus punct suedezei la scoala, ca altfel invatatul limbii continua...cred ca nu se va opri niciodata....
Mirela, sanatate Andradei! Sper si tin pumnii sa nu fie nimic altceva decat problemele mentionate de tine.
Fug la mare, ca avem o zi insorita si daca nu bate tare vantul, poate fac niste poze...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Va pup si eu intrecere pe aici...si sa aveti zile frumoase...
La mine la lucru e ca sosul de aiurea...dupa ce am stat secretarita vo' doo zile,de azi incepand si pana pe 2 decembrie,am sa fiu singura cuc in birou,exceptand weekendul si ziua de 1 decembrie...si mama si tata si toate cele,ca ai mei colegi si-au luat liberele neplatite,in masa...adica imbinarea utilului cu placutul,daca tot e si 1 decembrie,pai nu?Ma gandeam ca vor sari de cur in sus unii de pe aici,ca de ce nu mai secretaresc o tura...si chiar imi formulam in cap intrebarea daca nu ar trebui sa ma transez oleaca?...sa ma imprastie prin institutie...pe unde ar mai fi nevoie de oameni...e grele!Ma bucur ca a iesit soarele,ca e frumos afara,ca-vorba Marei-Luana e zglobie si Alex cuminte...sanatosi sa fim...asta va doresc si voua!