Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 4
tuchita spune:
In alta ordine de idei, continuand aceeasi stare n-am nici un chef sa ma duc maine la munca!
Cand ma gandesc ce frig o fi la 6 dimineata....
Si tocmai ce ma hotarsem sa ma imbrac mai des in fusta!( dupa ce le-am vazut pe frantuzoaice numai in fusta imbracate!)
Stela, daca nu rezolvi la Municipal te astept la Ploiesti!
Personal nu cred ca e nimic grav, pare a fi criza migrenoasa, insa nu-s neurolog asa ca du-te si te cauta!
Luny, si pe tine te pot ajuta daca vrei!.
Unul dintre cei mai tari neurochirurgi de coloana din tara lucreaza la Ploiesti si facem naveta impreuna cu trenul( ocazional, cand ma duc eu cu ala de dimineata!)
Asa ca nu cred ca m-ar refuza daca l-as ruga macar sa se uite pe un film!
Parerea mea personala e sa n-o mai lungiti mult, ca discul ala care protuzioneaza nu prea are sanse sa se duca inapoi si poate face mult rau.
Pe de alta parte postoperator recuperarea e buna si fara sechele!
Naty, ce chef am sa beau o cafea cu tine sa-mi povestetsi cum e la munca!
Saptamana asta sunt singura pe sectie si deci voi fi rupta, poate reusim saptamana viitoare!
mai revin....sper!
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita In alta ordine de idei, continuand aceeasi stare n-am nici un chef sa ma duc maine la munca! Catalina, mami de si |
Esti sigura ca nu mi-ai citit gandurile?!?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Adriutza, bine ca ati scapat de gripa!
Gudinde, ce de sfaturi bune ai!
Ai idee cat de mult casiga un make-up artist?
Ia gandeste-te!
Ce economie, ce psihologie....o iau si eu pe urmele lui Ariel!
Mihutza, inteleg ca ati bolit si voi??
Am admirat dovlecita dansatoare!
Lyvy, cum e vremea pe la voi?
Doamne, ce frig era la Campia!brrrrrr
Bitza ceabatutadecopil eu sunt prima pe lista la vin fiert si ciocolata de casa!
Mama si ce departe e Berceniul asta!
Mimo, asa e, numa' cu domnsioara doctor sunt tratata, cand ma enerveaza ma mai scap si eu ca am doi copii...dar mie nu mi se pare ca sunt fetita deloc!
Simo, ce frig era in Brasov sambata! sa ai grija de tine!
Alice, ce faceti?
Cand plecati?
Cum plecati?
aoleu, ce curaj trebuie sa aveti! Bravo voua!
Nicoleta, vad ca mustul a fost eficient! Ati dormit in grup!
Sanatate lui Stefan! a inceput sa invete germana?
ma duc sa bag urlatori la apa!
mama, n-am mai facut scrisoare de enspe luni!
tuchita spune:
Kya, taman pe tine te uitasem in scrisoare!
Ce-as vrea sa mai fiu studenta si sa bag maine un chiul, sa ma duc in mall-ul asta nou( ca asa ce m-ati starnit!), sa beau cu Kya o cafea....
natynic spune:
Tuchi, abia astept cafeaua, pe bune! Pana una-alta s-ar putea sa te pomenesti cu un telefon de la mine, ca unica diabetoloaga a spitalului nostru si-a bagat picioarele si a plecat in strainatate de nervi (si cica nu mai vrea sa revina la spital never); asa, si avem pe sectie o pacienta cu infarct cat Casa Poporului care sta numai pe glicemii 300 si peste si au venit la mine ca sa-i fac eu schema de insulina si sa o tratez de diabet pe baza experientei personale Ia sa vezi ce colaborare Bucuresti-Ploiesti incepem noi
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Am pus la vanzare la Mica Publicitate incaltamintea mica a Iuliei-pt ca sunt incaltari superbe, multe de firma, multe aproape deloc sau deloc purtate si chiar imi parea rau de ele...Banuiesc ca nimeni dintre pui nu mai are piciorul 20, asa ca de-aia nu v-am intrebat si pe voi.
Naty
gudinde spune:
Cica 40 de suflete din Hotelul Sinaia au AH1N1. Doamne fereste!
Brrrrrrrr.
Naty cred ca depinde mult ce vrea Iulia. Nepotik daca nu vroia ceva ne lasa foarte clar sa intelegem asta.
Simo nu exista persoane nepricepute.
Si sa stai cuminteeeee.
Alice
Lyvy sa mor dar nu stiu daca acopera pistruii.
Tuchi o povestioara, ceva? Cum a fost? Cum ti-a placut? Impresii?
Miha Andra parca e din ce in ce mai priceputa in ale dansului. E tare talentata.
Adriuta ma bucur va a trecut griapa.
Kya nu stiu zau cand ai tu timp sa le faci pe toate. Eu astazi n-am mai ajuns la Afi.
Ce-o face Miha?
Luny atentie la BodyShop. Este pensulele astea le-am luat mai de mult. Ultima data cand am fost pe la ei, nu am mai vazut aceeasi calitate, in schimb pretul mare.
Pt aplicatia wet, teoria este cum ai spus, dar eu mi-am dezvoltat o tehnica muuuult mai simpla. Pun cativa stropi de apa in causul palmei, in care inmoi un pic kabuki (cat sa se umezeasca varful firelor). Si apoi, cu pensula asa umezita aplic toti ceilalti pasi. Practic fata se umezeste de la kabuki.
pana sa dau eu send la mesaj .... a mai trecut un ceas ... deci
Tuchi nu stiu cat castiga un make-up artist. N-am fost decat la sedinte din astea free cand mai veneau make-up artisti pt prezentare de produse. Cel mai frumos m-au facut Abagiu (pe vremea cand lucra la Dumalex sau ceva de genul asta; nu mai stiu exact numele firmei) si o frantuzoaica care era make-up artist parca la Givenchy si venise sa prezinte produsele. Mai, m-a machiat absolut superb! Dar evident ca erau gratis machiajele. De mers si platit un machiaj n-am fost never ever, ca n-am avut nevoie. Oricum de mine banii nu s-au lipit niciodata.
Niciodata nu m-am gandit la asta, ca tu ma stii pe mine serioasa, tipicara. Nici prin cap nu mi-ar da sa ma apuc de ceva pt care nu-s pregatita, n-am facut cursuri etc. Nici nu stiu unde se fac. Presupun ca ai nevoie de o diploma ca sa practici aceasta meserie, chiar si ocazional, in weekend sa machiezi pe cineva.
Naty ati ramas fara diabetolog?
Pai parca era o doctorita care tot aparea la televizor: dr Tivadar.
mstela spune:
Moamaaa,am stat juma de zi numa in bucatarie,ce fraiera,de parca m-ar plati cineva,si bineinteles,Tea motz numai dupa mine,si a intors bucataria cu susul in jos,a sters cu carpele pe jos si pe unde a mai vrut ea,a furat oul dupa masa si l-a scapat in mijlocul bucatariei,de-astea...dar nu a iesit nici ea din bucatarie cat nu am iesit eu...dar au iesit niste crocantoase buuuune,a mancat randunoiul de s-a spart si tarta cu guttui destul de buna ca eu ador gutuile dar randunoiul zice:"are un gust ciudat".Deci,mi-a stricat ziua,ca asa e el educat,desi nu inteleg care e gustul ala ciudat,poate o aroma deosebita de gutui si portocala..mdea..
Naty,asa cred si eu de Tea ca seamana cu ma-sa,vorbeste cand trebuie si la obiect...deci,la tine va ajunge crema..E Aqualia thermal,cum fac astia reclama in josul paginii..astept un semn de la tine maine,deci..Sarumana.
Cata,sanatate ragusitei,draga de ea..si lui Seb,sa nu ia.Sarumana...criza asta migrenoasa e de rau rau?numai la pastile ma rog sa nu ajung ca cica dau o stareeee...(imi spunea med. de fam).De fapt,eu stiu ce mi-ar trebui,dar nu fac nik pt asta:o iesire in mall la cafea cu kya si cu Cata,sa nu tin cont de timp,sa nu mai stiu nik altceva...Dar,nu stiu ce am de nu pot sa stau departe de Tea deloc...
Pup toate lumea..nu mai pot sa scriu ca Tea e in capul meu si trage de mouse,normal..
Pupici.pa
mami de TEA (1.04.08)
natynic spune:
citat din mesajul lui mstela De fapt,eu stiu ce mi-ar trebui,dar nu fac nik pt asta:o iesire in mall la cafea cu kya si cu Cata,sa nu tin cont de timp,sa nu mai stiu nik altceva...Dar,nu stiu ce am de nu pot sa stau departe de Tea deloc... Pup toate lumea..nu mai pot sa scriu ca Tea e in capul meu si trage de mouse,normal.. Pupici.pa |
Pai iti spun eu ce ai...multe ore pe zi in care nu stai cu ea si pe care vrei sa le recuperezi. Cunosc deja prea bine!
Oricum fetelor, daca puneti de o cafea in mall-ul nou sunt mult mai mari sanse sa apar cumva-cumva, dat fiind ca eu aproape pot sa merg si pe jos acolo, imi e ff aproape.
Naty
natynic spune:
citat din mesajul lui gudinde Naty ati ramas fara diabetolog? Pai parca era o doctorita care tot aparea la televizor: dr Tivadar. |
Pai de aia vorbeam, ca alta nu-i, are monopol absolut si daca lipseste, tratame bolnavii de diabet dupa cum ne duce capul. Si dupa cum spuneam, pe la noi prin clinica am reputatia ca ma pricep ca deh, daca imi fac eu insami...
Naty