Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Copilul a fost parcat in pat cu succes!
Am fost azi dimineata la Afi Palace - probabil ca e misto dar tot pe fuga (ca lasasem Sanzianul acasa) nu am apucat sa vad mare lucru din magazine. S-a mai ales ea cu un body si un pulover de la C&A, si cam atat.

Stela iti zic si eu la fel ca fetele - du-te la doctor, sa vezi despre ce e vorba si sa te linistesti. si sanatate multa!

Cataaaaa am vazut intr-o poza statia de metrou de langa hotelul nostru, de unde ne imbarcam noi... si ce nostalgie m-a apucat.... ah!

Mimo da mah, am zis ca vorbim si n-am apucat.

si o Bitzulina bumbacita. Succes cu caninii. La noi au durat vreo saptamana pana au spart toti.

Naty eu nu stiu ce sa-ti raspund, ca stii ca eu sunt din categoria (foarte) calitoare aseara a mancat inghetata cot la cot cu mine, si dupa baie am prins-o ca a fugit dezbracata si cu parul inca ud pe balcon, sa se joace.

Ma duc si eu sa pap ceva.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, vai mie, ptiu, ptiu! Bine ca ai culcat-o pe Sanzi, norocoaso, eu n-am nicio sansa, nu stiu cum Dumnezeu reuseste bona. Si mi-e un soooomn...si maine iar la muncaDaarr, copilul, dupa ce tocmai va zisesem ca nu va spun cat a mancat, s-a suit pe scaun la masa, a batut cu palma si a zis f ferm: "Papa!" Asa ca a mai capatat un gris cu lapte, programat pt diseara Iata ce inseamna alergatul prin frig...
Ei si adineauri ce credeti ca i-a dat prin cap? A tarat un scaun de la bucatarie pana unde vroia ea sa ajunga la inaltime si s-a suit pe el Nimic nu pare a o mai opri.
Alice Da, scriu rar din motiv de oboseala, dar, cum am spus, si de probleme. Stii ca saptamana asta am cautat intens locuri de munca pt Anglia?...Problema e ca sanatatea mea e deja departe de a mai putea duce ceea ce se cere unui medic cel putin la inceput. Deh, daca nu m-am gandit din timp...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am ceva timp liber ca am copii cu mama,pe afara.Naty,la noi e frig ,a fost si zapada deci i-am dat manusi cu un deget(Luny-pe care le am de anul trecut din germania,atunci ii erau mari,acum tocmai bune),le tine si e f mandru ca are manusi.il imbrac cu strampei,pantaloni mai grosi dar au fost zile cand i-am dat blugi,body si vesta sau body si plover subtire plus geaca si caciulita.Cam asa.si eu sunt o friguroasa,dar ma gandesc sa nu ii infofolesc pe astia mici ca apoi devin ca mine!
Mihutza,Sam are o frica mare de tot de dr pediatra:o stie de cand am fost si l-a decalotat.De cate ori mergem la cabinet si o vede ca deschide usa,gata e :urla cu lacrimi.Cat il consulta tipa de numa-asa cum nu face niciunde.Chiar dr a zis ca sigur de atunci o tine minte.In schimb,cand mergem la dr de familie sau vine el la noi ii zambeste,nu scoate nici un urlet,chiar se bucura ca il vede.Si ma gandesc ca atunci cand a fost decalotat avea 5-6 luni...
Alice,stau cuminte dar pana maine ca avem musafiri.Deja am facut lista cu ce vreau sa gatesc.De durut nu ma mai doare chiar asa,si o sa am si 2 ajutoare:pe tati si David.David e incantat sa ma ajute sa facem mancare,si nu ma incurca deloc!
Kya,Afi Palace asta e mai aproape decat Militari Shopping???ca vreau saptamana viitoare sa vin sa le iau copiilor cate ceva de imbracat de la C&A.

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna suratelelor,
Noi suntem bine, a trecut gripa. Nu stiu ce soi o fi fost dar atat pot zice ca nu ne e dor de ea nici defel. Aici a venit frigul, si sper sa moara si nenorocitii de virusi ca ne-au chinuit zilele 2 saptamani si noptile de asemenea.
Ii doresc multa sanatate noruteisi o pup pe cuscra si putere si nervi de otel. O pup pe Tuchi care intelesei ca fu la Paris. Sanatate si putere de munca lui Simo cea naturala si curajoasa. Pupici Iuliei cataratoare care da cu pumnu-n masa si zice "papa"si Mamicii ei care amu se plange de cupil prea activ. Pe Nico cea plecata departe prinsa intre geamantane si 2 copilasi nazdravani. Pe Bitza cu ochiul vinet...vezi c-or zice colegii ca te-o batut bitzu....ha ha ha. Pupam de asemenea Mufy indragostit de cabinetul dr-ului si pe mami lui, pe Bubu calatoarea, Kya, Alice si Mimo cea cu tenismanul la purtator.Si unul mare lui Gudinde ....moamaaa ce le stiii. Ar trebui sa scri o carte, sau un site care ar fi foarte folositor celor neinitiate...ca mini si alti fetide exemplu.
Intelesei ca av loc o intalneala... o sa citesc din urma ca vreau s-o vad pe Anuska care umbla vorba ca e o dulce.
Va pupam pe toate cu drag si de azi 1 Noiembrie mi-am propus sa va vizitez mai desAsa-i...la fiecare 1 ale lunii trebuie sa ne propunem ceva...macar sa incercam.

Mergi la inceput

Bravo, Adriuta! Mai des, mai des ca tare draga imi esti!
Simo, Afi Palace e muuuult mai aproape decat Militari Outletul....
Ei, dupa ce v-am scris m-am intins epuizata in pat, Iulia s-a suit langa mine si a adormit instantaneu, pana acum; am reusit si eu sa dorm juma de ora...husband-ul acum spala vasele si toata bucataria...eii, uneori se face mai faina viata!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu am iesit deloc azi, Stefan inca tuseste si e... cam plangacios. Norocul nostru ca maine este iar liber!! Sper ca marti va fi apt de scoala, micutul de el! Nu am iesit, dar am dormit!! Eu si Matei 3 ore (fiecare ). Stefan se trezise la 9. 30... nu a mai servit!

Adriuta, bine ca ati scapat de urata aia de viroza sau ce-o fi fost!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam frumos, fetele, pentru incurajari.Ajuta mult.
Sigur ca voi merge la dr.pentru ca sunt f ingrijorata,ma gandesc la toate tampeniile,numai sa si gasesc unde,pentru ca v-am zis ce cozi infernale sunt la Colentina,de n ore..Voi incerca la Municipal,sper sa rezolv cumva..Nu indraznesc sa ma duc la privat sa dau 2 mil pe consultatie si cine stie sa mai fie nevoie de vreo analiza-tomografie ceva, care e milioane,de und atat?

Cuscra,ai grija de bb mic.
Naty,Tea abia suporta caciula,ce sa mai zic de manusi?Are de anul trecut cu un deget dar nu i le-am pus inca.Are o geaca cam lunga la maneci si-i tine de cald si la palme.Am scos-o si eu azi vreo juma de ora,eu am inghetat ca un kk,ea avea chef de alergare si tot a cazut in nas cu cizmulitele si geaca mare.Iar la un moment dat nu a mai vrut nik,nici sa mearga nu vroia,nici in carut,ma cuprinsese de picioare cu bratele si nu-mi mai dadea drumul..nici s-o ia tacso in brate nu a vrut,numai eu...eu nu am vrut si uite asa a urlat de ne-a stiut tot cartierul pana nu am luat-o eu..Pai,in pisicii mei de treaba,si cica trebuie sa ma operez de granulom si ea numai de fundul meu vrea sa stea si numai eu sa o tin in brate...e mamoasa mamosilor.Pur si simplu imi urmareste orice pas,tacso sta bine mersi la calculator si il lasa in pace,daca stau eu vreun pic mi se urca in cap..acum,de exemplu,e in capul meu si vrea sa apese si ea pe tast.
In casa face ravagii,o apuca si crizele de plictiseala.
Dar ne vine si sa o papam cand e dulce tare,cand trage de noi la 9 seara si striga "bae"..fuge,isi ia prosopul,il ia pe tacso de pantaloni,pe mine la fel si nu mai se opreste din "bae,bae" pana nu ne ridicam sa mergem la baie.I-am luat rate multe pe care si le cere in cadita..Urla de numai cand trebuie sa o luam din cadita.
A devenit tare dulce,cred ca toti au devenit la fel de dulci,imi vine sa o pap cand se uita in ochii mei,imi zambeste si zice "mami".
Nu leaga propozitii inteligibile,in schimb repeta dupa noi multe si stie destule cuvinte,zic eu..nu stau sa le numar ca nu am stresul vorbirii.Are timp destul sa invete o viata.
Cam atat..fug ca am la cuptorwww.bucataras.ro/retete/2310/tarta_de_gutui.html" target="_blank"> astasi pregatesc repedewww.bucataras.ro/retete/2203/pulpe_si_piept_de_pui_crocantoase.html" target="_blank"> asta

Pupicei tuturor.

Edit:Naty,tin de mult sa-ti zic:intrebai daca mai am crema vichy.O am,am renuntat la ea,ti-o dau cu placere daca tie iti prieste,numai ca e pentru ten sensibil fiindca mie tot imi apar una alta pe fata de ceva timp si cica as avea pielea sensibila...Daca te ajuta,spune-mi,te rog.
Am luat acum bioten-elmiplant.Sa vad ce-o fi de ea.
mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare
noi am dormit si pe la 6 cand Antonia ne-a dat trezirea, am pus-o sa se culce la loc crezand ca-i 6 dimineata,bineinteles ca m-a ignorat si a inceput sa strige Aie,Aie(adica Alex)si era o lininisteeeeeeeee in casa si as mai fi dormit

Mimo sa verific mailul ,sa-mi zici daca ai primit

merci fetele de incurajari...cand ies nemernicii aia de canini fac cinste...pe bune!!!!!

de fapt, noi facem niste vin rosu fiert cu mirodenii,doreste cineva?? si sa vad daca resusesc sa fac niste cioco de casa .....ca vrea bitu...

Adriuta hahahahaha ....si eu am zis la fel ca daca era cazul sa am vreun ochi vanat mi-era teama ca o sa se creada asta

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Stela, da, vreau crema. Piele sensibila am si eu, deci merge. Vorbim, vad cum te rezolv maine cu neurologia si ne intalnim cumva. Iar in ce o descrii pe Tea, parca ai vorbi de Iulia. La fel de mamoasa s-a facut si ea. Il iubeste si-l striga si pe tacso f mult dar daca il vede ca are omu o treaba in niciun caz nu l-ar deranja, pe mine in schimb cu atat mai mult daca ma vede ocupata ma agata, ma striga, ma solicita. Iar la vorbit la fel-stie multe cuvinte, le spune -nelegate- cand vrea si mai ales cand are o trebuinta (e clar, seamana cu ma-sa, spune strictul necesar si atat), in schimb intelege uluitor de multe, deci stie de fapt si mai multe cuvinte. Nici eu nu i le-am numarat ca nu am avut nicio clipa stresul vorbitului si uneori ma gandesc ca de-aia si sta bine la capitolul asta pt ca, spre deosebire de mers, nu am presat-o cu nimic, doar i-am venit in intampinare.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
Donez bucata copil de 4 ani si-un pic, cu voce pitigaiata si limba neobosita care cant incontinuu si sare de o ora!
In ciuda faptului ca a iesit taxo cu amandoi in frigul asta aproape o ora!

Doamne, si se pare ca si Seb o urmeaza!

Mergi la inceput