Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 16
andru_mami spune:
se pare ca a luat si andrei raceala de la mine;
de aseara il tin pe antitermice;
la 4 dupa-masa l-am culcat putin si era rece nu avea nimic,la 5 cand am venit in casa ardea tot,avea 39;
i-am dat nurofen si i-am pus si jumate de novocalmin,si l-am chemat pe tasu sa mergem cu el la sp;
si ca in romania,copilul nu l-a cantarit,nu i-a luat temperatura,doar s-a uitat la el in gat si asta fara spatula ca racnea fimiu de ii puteai vedea si mai jos de gat,si i-a facut o injectie,atat,si mi-a dat reteta;
are rosu in gat bineinteles ;
i-a dat klacid antibiotic si supozitoare nurofen ca cica sa nu mai vomite siropul si niste picaturi de metroclopamid sa i le dau inainte cu juma de ora de antibiotic;
in rest,o sa merg si cu calpolul si cu nurofenul sirop,ca il pacalesc eu cumva si i-am luat si niste sirop septilin ptr imunitate sa incep sa ii dau,sa il mai protejez un pic;
acum se joaca,a baut un bibe de lapte si un pic de ceai,sper sa ii fie mai bine la noapte;
eu nu mai tusesc asa,dar acum a inceput sa imi curga nasul si sa ma cam infund in nas;
va poop pe toate si va doresc o seara linistita si frumoasa
POZE
preda_vicky spune:
Craciun Fericit! Va dorim si noi multa sanatate, bucurii si impliniri sa aveti, alaturi de familie si cei dragi!
Raportez si eu: gata cozonacii, piftia, carnatii, caltabosul, leberul, acum preparam ciorba de perisoare si friptura pt. maine. Pomul l-am impodobit aseara, e tare frumos cu salbele de beculete sclipind .
Andrule, multa sanatate si tie si piticului.
fetele, spor la treburi sa aveti iar Moshul va fi darnic
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Va uram si noi sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT, de sanatate si multa liniste!
Andru multa sanatate puiului! Pe langa antibioticul ala baga si niste Biotics si continua cu el si 2 saptamani dupa incheierea tratamentului cu antibiotic, ca sa-i refaca flora stomacala.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
andru_mami spune:
Craciun Fericit tuturor-multa sanatate si liniste in suflet,bucurii si intelegere!
la noi a venit deja mosul si a venit saracul cam greu cu atatea cadouri ptr fiecare,asta inseamna ca am fost cuminti,nu?
va poop dulce pe toate si sa aveti parte de un craciun asa cum va doriti si fie ca aceste sarbatori sa va gaseasca cu caldura in suflet si liniste in ganduri.
POZE
MirelaV spune:
va pup fetele. Craciun fericit.. sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.. clipe frumoase alaturi de cine va doriti!
Craciun Fericit!
andru_mami spune:
Exista prieteni care ne fac viata o sarbatoare,dar si o sarbatoare care iti aduce aminte de adevaratii prieteni!
Lasa magia sarbatorilor de iarna sa intre in sufletul tau!
Craciun fercit!
La multi ani!
va poop pe toate si va port in sufletul meu
POZE
MirelaV spune:
buna dimineata fete frumoase!
va astept in a 2a zi de Craciun cu o cafea fierbinte si cozonac.
sa aveti o zi frumoasa!
andru_mami spune:
helloooo!
ma bag si eu la o cafea,ca am dormit cu fimiu pana la 11 azi,asa ca merge la fix coffee
am bagat o portie de caltabos cu covrigi si u pahar de vin alb si gataaa,in pat cu mine,am aprins focul,e cald,e bine,leneveala....
Mire-cred ca restul fetelor au scapat in oala cu sarmale,ca nu e nimeni pe aici,doar noi doua bantuim ca liliecii...
va poop si sa aveti o zi faina
POZE
MirelaV spune:
cred ca da.. in oala cu sarmale sunt fetele..
eu am avut musafiri. acum au plecat. o seara buna va doresc...
MirelaV spune:
neata, cafea? sa aveti o zi buna. eu azi ma vad cu fostii colegi de sv. abia astept. mi-e dor.