Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Eu sunt cam chiauna de somn, nu din cauza gogoasei, care a picat lata la ora 21 si s-a trezit la 6:45 sa pape. La ora 2 a cazut Marco din pat, la 4 ma mulgeam ca ma durea sanul, la 6:45 papa la Edi....of...ma innebunesc trezirile astea, m-am dezobisnuit.
Dupa ce a papat el avea che fde joaca si chiuit. asa ca i l-am predat lui Clau si eu somn pana la ora 8 cand a sunat telefonul.
aoleu ce citesc pe aici de porcina!
Bumbi ai grija, fa analizele rapid. si pe mine ma doare capul de 3 zile si oasele, am bagat oscillo si vad ca sunt mai bine.
Nasol ca ramai fara bunici, nu puteau si ele sa vina pe rand? asa erai asigurata 2 saptamani.
E nostima socrela la cumparaturi, dar trebuie sa-ntelegi ca au alta mentalitate si alt buget. ei nu arunca asa cu banii ca noi, pe calitativ, ca nu-si permit si atunci normal ca se mira.
Noi de mult nu le mai zicem alor nostri ce cheltuieli avem si cam cat stricam pe luna, ca se saracii. Ai mei traisc cu 12-13 mil. 3 persoane, noi cu banii astia nu reusim nici 2 sapt..
Interesanta povestea cu releele.
Irina nu-ti mai fa atatea probleme...va creste afara mai mult. Sigur o vei naste la peste 3 kg, stai linistita.
Spor la purtat masca, eu nu reusesc, ca prea se sperie Edi si plange cand ma vede cu ea pe fatza. Marco in schimb se amuza, zice ca e la dentist, isi pune masca, ne controleaza pe toti in gura...mai putin pe Edi ca nu are la ce...deocamdata.
Silvia insanatosire grbanica. sigur nu e porcina? ai grija de tine d-na.
Bianca au iesit gratarele? mersi de pont, te tin la curent, caci mi-am intins antenele deja.
Maraki eu sper sa fie doar ceva trecator la Giorgios, e tare ciudat.... Chiar ai putea sa mergi la dr. si sa vezi daca poate munci, sa nu fie cumva o delasare din partea lui, ca prea se victimizeaza.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andiaroro spune:
media in ro face si mare circ cu gripa asta...nu ca n-ar fi periculoasa, dar in franta au fost si ceva morti si nu e tonul asta asa "panicos" prin ziare si pe la tv(pot sa fac comparatia ca m-am uitat la jurnalul de la tvr international duminica si ziceai ca vine apocalipsa dupa cum vb nenii aia). ALtfel, parca v-am mai zis ca pe 21 sept (stiu data ca am avut niste progr la dr in ziua aia) am mancat la pranz cu o prietena, care se plangea de niste dureri muscularea si avae seara progr la dr. Ei bine, diagnosticul a fost: porcina! Eu chiar am stat vreo 2 ore bot in bot cu ea si am palavragit si de mine nu s-a lipit nimic, asa cum nu au facut nici sotul si nici fetita ei...Noi ne vedem de viata nostra, ba marti chiar am sfidat-o nitel ca am fost cu Alex la Disney, asa ca ne-am calcat pe picioare cu toate natiile, asa ca mai vb peste 2 zile (atat e termenul de incub- ca am intrebat pe dr de fam atunci canda fost poveste cu prietena mea), dar, sincer, daca e sa vina...vine si nu putem face nimic....si trecee...Bumbi -nu mai panicati, daca nu faci in 2 zile ai scapat-si de data asta, ca poate te-ai mai intalnit cu ea.IAR tu Irina, vezi ca stresul face rau la bebelina ...nu incepe acu cu drobul de sare...
vin mai tarziu cu poveste despre noi, dar vroiam sa va mai temperez nitel ca aveti pb cu inima in stilul asta, pana sa va faca ceva pb gripa
bumbita spune:
astepta sa-mi vina si mie randul sa intru la doamna dr in birou...suntem noua colegi in biroul asta....ne pune cateva intrebari, ne ia temperatura, ne asculta la plamani si ne ia sange ...
nu are nimeni niciun simptom pana acum....zicea ceva de genul ca pana acum se transmitea la unul dintre noi , asa ca din punctul ei de vedere, la ea acum e inceputul...iar noi suntem in afara pericolului...sper...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Ana as f jurat ca intri sa ne temperezi.Sa stii ca e o adevarata psihoza, sa fii vazut cum stateau oamenii cu zecile la coada la irgenta sa ii caute de porcina.Si eu sper sa fie cam la fel ca si cu aviara.Ma intreb ce o sa urmeze? Cabalina?
Bumbi sa ne psui ce si cum.
Oare Toanca unde e?
Irina 29+ cu
Giova spune:
E incredibil ce panica a creat mass-media.
noi ne vedem de viata normala, ba mai mult, azi merg in mall cu Edi, trebuie sa platesc ceva facturi. Marco va merge in continuare la gradi, afara nu iesim din cauza vremii. chiar imi lipseste o ora de stat in parc cu prietenele.
Ana esti fenomenala ca de obicei. asteptam detalii despre voi.
Bumbi bafta, dar vei vedea ca nu e nimic.
_
bumbita spune:
am revenit. uitasem senzatia de luat sange...nu cred sa avem nimic niciunul dintre noi...eu sunt f detasata ref de sit asta, insa cand ii vad pe ceilalti in jurul meu agitati, speriati, cu presupuneri, cu acuze ( de ce a mai venit la serv etc etc)....imi transmit si mie din energiile lor. luni ne aduce rezultatele. au sters biroul ei cu solutie dintr-aia si gata.
ana tu ai stat cu amica ta bolnava bot in bot, eu am stat cu ea nas in nas!!! azi noapte cica a a avut temperatura f mare, frisoane .
irina legat de bebelina, stai tranquila. important e ca e miscacioasa...oricum fetitele sunt mai mici. cat mai mergi la serv? mai baga-ti si tu cm si stai acasa pentru ca si stresul si agitatia de la serv o agita....
giova si eu ma trezesc noaptea de vreo doua ori...sa-l pun pe sebi pe olita si sa-l verific pe edi - daca a facut pipi ( in general ma striga cand vrea sa faca noaptea, dar mai pot fii si accidente si sa-l verifica daca e in pat - l-am gasit de vreo 4 ori cazut jos pe covor - noroc ca e patul jos...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Bumbi pai mai intentionez sa merg pana la inceputul lui decembrie spre disperarea astora de aici.Ca ei nu isi imagineaza cum naiba ma plimb eu asa cu burtoiul in loc sa stau acasa.Insa in decembrie mai am vreo 2 saptamani de odihna si mai bag 2 de medical si gata, intru in prenatal la 01 ianuarie, asta in cazul in care nu nasc inainte ca pe la 01 ianuarie intru in saptamana 38.Bine ca mi-ai zis sa ma apuc sa imi socotesc cat cm tb sa imi iau si de cand.
Irina 29+ cu
Giova spune:
Marco a picat din patrul nostru. a dormit cu mine toata noaptea, Clau iar a adormit in living la tv.
Daca nu ar fi tzatzele beton si accidente dintr-astea...eu nu ma trezesc noaptea. marco nu face noaptea pipi, Edi e cu pampers si nu se trezeste la alaptat.
acum isi suge degetele...e ora de papa, incerc sa-l mai tin macar 30 min. Ma dispera ca papa fix la 3 ore, Marco de la 2 luni i-am marit intervalul. Lui nu pot...e haplea mare.
Sambata raman singura cu Edi. Clau pleaca la munte cu asoc. lui sa duca un proiect de o cabana si-l ia si pe Marco cu el, caci mi-e greu cu amandoi.
Daca e fain si e zapada, cica raman acolo pana duminica.
Eu nu am chef sa conduc atatea ore, asa ca noi ramanem acasa la caldurica.
Azi dim. stateam cu o mamica la barfa si vine dir. gradinitei, sa ne zica ca maine trebuie sa ia o decizie in privinta noii educatoare. si daca vrem sa ne trimita si noua datele ca sa luam o decizie de comun acord. Acum tare curioasa sunt ce educatoare vor avea. Marco nu le-a prea descris pe cele care au fost sapt. asta pe acolo, nu avea nicio parere despre ele.
_
Biancas spune:
Buna si de la mine. Eu pe aici cu puiul mic, construim castele..adica el ca eu...ma dau pe net . Sandra e la ore de mate si Nelu s-a dus sa ii ia costumul de vrajitoare ce i l-am inchiriat pentru maine. Maine o tirmit la prietena mea la club sa o vopseasca pe fata sa fie o veritabila vrajitoare. Cate probleme .
Slvia, pe cuvant daca te inteleg. Pur si simplu am remarcat/ comentat parerea mea despre cozonac, ciorba de miel, iepure. Daca nu e voie sa imi spun propriile parei despre mancare scuza-ma imi voi tine parerile pentru mine despre mancarurile ce le faci tu sau pe care le fac eu (iepurele). Am spus ca nu imi place cozonacul...nu m-ai intrebat dar am spus eu din prorpie initiativa .Vroiam sa fac conversatie nu sa iti critic mancarea ce ai facut-o. Ma rog. Am sa ma abtin de la discutii despre mancare si nu am sa iti mai scriu pe blog sa nu fie probleme (de neintelegere). Am observat ca esti mai rece in ultimul timp si acum imi dau seama de ce.
Giova, nasol ca azi noaptea ai stat treaza...ce s-ai faci asa e cu copil mic...cu toate ca nu el a fost cauza trezirii tale. Ma bucur ca ti-ai intins antenele..sper sa reusesti...ca va fi bine . Poate ne vedem saptamana viitoare la seminar? ..Ar fi super .
Bumbi, aoleu..gripa porcina? Vai doamne fereste sa faceti si voi careva din birou. Baga lamai la greu poate...vitamina C ajuta..naiba stie cum sa te projezi. Cu Sandra am inteles, stiam ca nu ai luat bilete dar ma gandeam ca poate... Deci asa soacra iti comenteaza...pai nu e soacra daca nu mai comenteaza putin nu?
Maraki, cum e Angelos? Giorgos ce face, ce mai zice ?
Nu am mancare pentru maine si nu stiu ce sa fac . Scot niste ficat de pui si fac o tocanitza cred...ciorba nu mai fac ca mi-e lene.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"