Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Noapte buna!
Sa aveti o noapte calma si linistita!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am fost si la Floreasca, acelasi diagnostic. Nu e nici oreion nici otita, 'doar' glanda salivara inflamata adica parotidita.
Chestia e ca ma doare al naibii de tare, toata ziua am stat in pat cu o durere surda care nu m-a lasat deloc. Parca parca mi s-a mai desumflat putin falca, barbata-miu nu prea-si da bine seama (extraterestrii astia...) si zice sa-mi dau masca jos ca a trecut Halloween-ul.

Va pup pe toate!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

buna dimineata!
laura, stiu....m-ai bodoganit c-o sa dispar.....si aveai dreptate1
doar ca de data asta din lispa de net...
n-am citit din urma...dar sunt convinsa ca m-ati "urat" si m-ati sarbatorit si ati asteptat o amarata de felie de tort si io...nika!
asa ca bag acusica...
si inca zece bunataturi de care va doreste sufletelul!

Mergi la inceput

CIPRIAN! SA FII SANATOS, VOIOS, VOINIC SI CUMINTE!

giuliana....te inteleg..
am mai mult de o sapt de cand stau numa pe aulin, ketonal, augmentin...
acum mi-a mai trecut un pic afta(mi-a luat soata nu stiu ce minunatie de solutie de 5 ron fiola) ...si parca si masea a lasat-o mai moale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la si

Giulianna imi pare tare rau, si speram sa te faci bine repede

Carla multam de tort, e delicios , ma bucur ca te simti mai bine

Ciprian, multa sanatate si fericire, numai bucurii pentru parinti

Anamona te serbezi in aceiasi luna cu tati al nostru, scorpionilor ce sunteti

Elly, ei nici chiar asa, am zile cand pot sa gatesc altele nu, sambata reusesc mai multe pentru ca nu sunt singura , sa il stapanaiti sanatosi aspiratorul

Laura multi

Babytza cum ati dormit?
Azi sau manine as vrea sa fac transferul de bani, please detalii ici multiii

Oana sa ai o zi buna la servici

Fi-mea s-a trezit de la 5 jumate, mi-s chioara de somn si am o durere de cap…

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

rox, te rog sa-mi spui cand te trezesti ...sa te sunsi iertare
angelynna(can citesc ca n-ai curent etc....ma gandesc la toata copilaria mea- la tara, cum era un pic de vant, pac, "opreau curentul"...sa nu efie defectiuni si sa fie ei nevoiti sa mearga pe teren sa repare! sau...de era vreo nunta in localitate, pac, "opreau curentu' " sa se duca cineva sa le duca "darul"...
asa ca 3 nopti pe sapt din 7....chiar si cateva revelioane...de-mi amintesc io bine!
ce vremuri!
de biancu mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Carla cam asa e si aici...daca ploua mai rau si bate si vantul se opreste, nu mai zic de vreo zapada

ici multi, poze de mot nu ne arati duamna?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

ratonel m-am trezit

La multi ani Cipri !!!!!! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos !!!!! SA fii cuminte,sa o asculti pe mami !!!! Alina sa iti traiasca puiul mic !!!!

La multi ani Mary b !!!! SA fii fericita si iubita !!!! O zi frumoasa !!!

Nocom cum ati dormit ?

Angelyna noi am dormit bine, cu o trezire de lapte pe la 2 si una de suzi pe la 3 Apoi somn de voie pana la 8 .

Am reusit sa colectez 10ml de pisu ca restul s-au dus pe covorasul din baie . O fi suficient pentru analiza ???? Eu caut doar o infectie...adica nu o caut Doar asta incerc sa depistez daca este

Giuliana cum te mai simti ???

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Babytza , sper sa nu fie nicio infectie, a mea nu mai vrea sa doarma in patutul ei, aseara s-a trezit si direct in picioare cu toate ca era in sac

MaryB sa fii fericita, sanatoasa si numai bucurii alaturi de familia ta

Maine ar trebui in mod normal sa mergem la vaccin, imi tatatie ceva

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI CIPRI!!!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI ALATURI DE SURIOARA TA SA FII BUCURIA SI MANDRIA MAMEI VOASTRE!!!!!

MARYB

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput