Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna imi pare rau de discoteca Lasa ca recuperati la noapte

Eu am sunat acum la laborator si mi-au zis ca nu ma primesc la analiza decat cu punguta Ca asa e regula pentru bebelusi .... Am fugarit copilul degeaba prin baie in putza goala
Mi-au gasit o punguta de baietel, ma asteapta sa trec sa o iau

ratonel multumim de tratatie

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Giulli imi pare rau ca nu te simti bine fa tratamentul si o sa treaca.Oare de la ce se face asta????
Xor sa stii ca si mie mi-e frica de gripa asta.Si la noi la Timisoara este deja caz in scoala si asta inseamna declansarea unei epidemii mai puternice.
Ange Andrei face fix la fel in patutul lui deci doarme cu mine
Babytza e destul daca vrei numai urocultura daca mai vrei si altceva parca trebuiau 30 ml.Eu cu Andrei am reusit sa ii recoltez fff bine cu punguta de la farmacie.sa nu aiba nimic soricelul.Iar cu socrosenia ai dreptate, doamne cat de rele pot fi.Te admir ca ai trecut peste orgoliul tau si ai sunat-o dar ea se tine tare zici???Scuza-ma ca o sa spun dar e dusa rau in loc sa se bucure ca ai uitat tot ce a facut insa ce vb eu ca si a mea e la fel sau mai rau.Eu tot mai sper sa nu ajung asa fiind tot mama de baiat.Deja i-am spus la sora mea ca daca ma vede asa sa ma impuste.

La noi e -1 grad brrrrrrr e iarna deja sper sa se mai incalzeasca ca a iesit soarele.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neatza si o yummy pt. cine doreste.

Giuli, imi pare tare rau ca suferi, sper sa-ti treaca, multi

Eva

Ma bucur tare mult ca Biancu e bine, Laureta te asteptam cu drag acasa

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

diana, te impusc eu?
io nu cred c-o sa ajungem asa...si ma refer si la mine!...pt ca nu cred c-as putea sa fiu asa o mare....cutra!eu am suflet bun, de felul meu....
angel...in leg cu dormitul in pat....sasha nu mai vrea sa adroma in patut sub nicio forma! il adorm cu mine in pat...apoi il pun in patut....se trezeste de o suta de ori...apoi spre dim...il pun iar cu noi in pat ..ca nu mai vrea sa doarma deloc ....si cu noi in pat...mai doarme nitelus....deci adoarm ein pat, se trezeste in pat! stiu ...e greseala mea...sunt impotriva dormitului in pat cu parintii.....dar cedez, pe cuv!din cauza de somn cronic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Azi noapte s-a trezit Daria de vre-o 4 ori urland, bine ca plange numai 30 de secunde si apoi adoarme la loc.. dar a afost destul de agitata. dimineata dupa ce a baut laptele la ora 7 nici macar nu s-a mai intors in pat pana la 9 cand s-a trezit de tot... Deci una este alta o noapte relativ naspa, dar nu ingrozitoare..
Si asta pentru ca dormeam deja cand ne-au urat fetele NB...

So noi trebuia sa mergem astazi sa facem a doua doza de prevenar, dar cum daria are muci, zic pas... Oi vedea cand o facem...

O zi buna tuturor

Aaaa, eu as vrea sa incep o dieta de astazi, ca prea am ajuns iar ca..... Sper sa ma pot tine....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Carla iti dau voie sa ma impusti si tu mama sigur mor dar mai bine decat sa ajung asa
Anca ce mai faceti?Nu v-am mai vazut demult?
Nocomsanatate Dariutei.Si apropo de cura de slabit si eu vreau sa ma apuc am ajuns la dimensiuni gigantice sa spui sa nu spui hai ca spui 79 kg si cand eram studenta aveam 56 kg la 1,76m.Deci mai e cineva asa balena ca mine???Vreau si eu detalii despre cura de slabit.
Si inca ceva fetele care a aveti masina de paine??Vreau sa imi iau si eu una ca Andrei e inebunit dupa paine si macar sa manance facuta in casa fara aditivi dar nu m-am hotarata de care una mai scumpa sau nu prea conteaza??Dati-mi ceva detalii please.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Si inca ceva fetele care a aveti masina de paine??Vreau sa imi iau si eu una ca Andrei e inebunit dupa paine si macar sa manance facuta in casa fara aditivi dar nu m-am hotarata de care una mai scumpa sau nu prea conteaza??Dati-mi ceva detalii please.

Dia, eu am Moulinex si e foarte buna. Nu stiu pe unde se situeaza ca pret. Oricum, sa stii ca entuziasmul initial a cam disparut. Singurul lucru pe care il prepar constant si cu mare succes este aluatul de pizza. Daca e cineva curios de reteta, v-o dau cu placere.

Mergi la inceput

Nausica eu sunt curioasa pt cand cumpar masina.Asta cu entuziasmu asa e si la mine, mi-am cumparat robot de bucatarie mare entuziasm la inceput apoi gata sta neatins, la fel alte lucruri mici de prin bucatarie gen sandwich maker, prajitor de paine, fierbator etc pe care efectiv nu le-am mai atins de 1 an cel putin.
Stiu ca asa va fi si cu masina de paine dupa un timp va disparea entuziasmul.

Lumiiiiiiiiiiiiiii pe unde umblatiiiiiiiiiiii???????????Da-ne vesti

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata ....la noi 0 grade brrrrr.
Noi am dormit k pana la 5,30...vad ca asta e ora de trezire acum,apoi somn.

Dya cum e Andrei?

Carla multumim de tratatie si ma buucr ca ai reaparut

Nocom off ce rau imi pare ca ati avut asa o noapte.Eu m-am trezit ca dormeam cu Alexia si am venit sa vad ce ati mai scris,stunci vazui mesajul tau...las' ca la noapte sigur dormiti mai bine

Giuli multa sanatate..ceva ptr durere nu iei??

Ange si voi la disco??Off

Babytza sunteti mortali

Anca,Nausica

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza buna,
n-am mai dat raportul demult, asa ca iata, avem si calde si reci:

- am fost intepenita la propriu vreo 2 zile si 2 nopti, de un torticolis pe partea stanga. ma durea asa de tare, inca trebuia sa stau intr-o pozitie total incorecta, motiv pentru care la torticolis s-au adaugat dureri de spate si de mana stanga, pana la cot. horror. nu ma puteam apleca/nu ma puteam ridica decat cu dureri... nu va mai spun cum a fost la schimbatul hunilor, stiti prea bine cum alearga cand se vad in fundul gol... 2 zile n-am putut sa ma joc cu hunii. si am suferit. apoi vreo 2 zile m-am razbunat si i-am albit.

- veste mare: baietelul meu Robi merge singurel! de vreo 4 zile... si spun merge, caci merge, nu doar paseste, si se si ridica singurel fara sprijin! a studiat el bine cazul lui fratica si apoi a revenit in tromba! nu credeam ca voi simti aceleasi emotii, la aceeasi intensitate, si totusi unice... iar am plans, invitabil, baiguind ceva de genu': "si tu vrei sa pleci de langa mami, nu??"

- cu dormitul stam binisor, 1-2 treziri spre dimineata, pe la 06.00 pentru 5 minute de laptic si 5 minute de giugiulit! cu mancatul stam iar f prost de vreo 3 zile, nu-mi dau seama daca sunt doar mofturi, daca se plicitisesc in timpul mesei, daca-i deranjeaza vreo masea, pur si simplu nu papa mai nimic... mai ales Robi... nu-mi dau seama daca nu cumva e si vina mea in asta: de cand am venit din concediu, deci de vreo 2 luni, le dau sa pape in sufragerie, la TV, din motive de... lene de a cara scaunele de masa in bucatarie. pana la 11 luni au mancat numai in bucatarie. la inceput nu pareau afectati de TV, deschis sau inchis, tot aia era. treptat, au inceput insa sa pape doar cu TV-ul deschis si, mai nou, numai si numai la reclame. de vreo 2 zile nici asta nu mai ajuta, asa ca ne-am mutat in bucatarie, unde sper sa ramanem si sa regasim si pofta de mancare fara maimutareli. o fi doar o etapa, o fi varsta agitatiei si a neastamparului, s-or plictisi la masa, nu stiu, dar deocamdata sunt zen, am rabdare, nu fortez, cat papa, atata papa... de foame nu mor sigur. asta apropos de articolul trimis de Oana.
nici azi n-au mancat mai nimic, dupa o noapte in care s-au trezit de cateva ori, dar nu pentru papa...

revin.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput