ce faceti ca sa va simtiti "frumoase"?

ce faceti ca sa va simtiti "frumoase"? | Autor: andaluna

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

sunt intr-o faza cam sumbra vis-a-vis de self-esteemul legat de fizic. A fi sau a nu fi atractiva. Cum faceti sa va recapati un self-esteem forte, daca e la un nivel modest sau submodest? Aveti trucri, retele sa va reincarcati bateriile si sa straluciti din nou?

andaluna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai clasica baie fierbinte asezonata cu masti diverse , creme cu un parfum superb , o noua freza(bigudiuri spre exemplu) .
O intalnire cu prietenele in oras , intr-un local dragut , imbracate sexy , o seara cu fetele la una dintre voi unde gatiti (de-astea superficiale, un fondue sau mai stiu eu ce ) , beti , povestiti lucruri care va fac sa va simtiti bine (de obicei siamintirile cu banalele flirturi ridica moralul).
Sau o sedinta de cumparaturi , sau pui muzica si fauresti o fantezie .
au mergi la sala/aerobic/inot etc , faci un dus , sauna , masaj .
Sunt atatea

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

iti multumesc XIO !!! faine ponturi aisi da, ele se aplica cu succes. dar ce te faci, auzind ca ex-ul e actualul unei "dive"??!! n-ai vazut-o si nici nu vrei sa o vezi, dar, ma intelegi, o vezi in fiecare femeie mai aratoase, o intuiesti in fiecare descriere a fiecaruia, ce mai, este peste tot si nevazuta (fiind in amplificata in imaginatia ta) . bineinteles ca te pregatesti cumva pentru o intalnire accidentala undeva, candva si nu vrei sa te prinda ceasul si ocazia cu armele jos si scutul jos. ce te faci? te perpelesti si te complexezi pe zi ce trece...

topicul ar trebui sa se cheme, de fapt: 10 retete sa-ti "umilesti" rivala :) :)la o intalnire intamplatoare.

andaluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

abonament la o sala de sport, abonament la un salon in care sa te pighileasca din cap pana-n picioare, schimba-ti culoare si freza (in bine), program fix, constant la manichiura/pedichiura si cosmetica, fa-ti plinul de carti educationale si ... restul este noroc:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluna

Buna tuturor,

sunt intr-o faza cam sumbra vis-a-vis de self-esteemul legat de fizic. A fi sau a nu fi atractiva. Cum faceti sa va recapati un self-esteem forte, daca e la un nivel modest sau submodest? Aveti trucri, retele sa va reincarcati bateriile si sa straluciti din nou?

andaluna

eu? cand sunt cu moralul sub nivelul marii?

pai:
imi schimb felul de a'mi aranja parul sau schimb tunsoarea sau ma vopsesc indraznet asa cum de mult visam sau imi cumpar niste tzoale care ma avanteaza si lesin langa ele (nu neaparat firme de firme) sau fac un tort de-men-ti-al si-l cadorisesc prietenei mele (supriza si placerea ei ma invioreaza instant) sau ma apuc de sport sau iau aparatl foto si ies in oras sau dau o petrecere sau imi cumpar un parfum ce'mi infloreste sufletul cand il miros sau ies cu finutul meu in parc si radem pana lesinam sau... sau... etc

pe mine chestii de genul: bai parfumate, aroma terapie, maniciura shuie chestii-trestii d'astea de amantunt nu ma binedispun , tre a fie ceva vizibil, ceva care atunci cand trec pe langa o oglina sa ma faca sa fac un pas inapoi si sa ma mai privesc o data

so, andaluna viata e frumoasa, crede'ma! la orice varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Numai cand citesc numele tarii tale de sub nickname si deja visez ceva asa pasional precum tango-ul.

Andaluna(frumos nume)...pai eu zic asa: fiecare femeie are ceva super-frumos...una are picioarele, mai lungi, glezna mai fina, forma de balerina, deci se pot arata in voie...alta are sanii mai maricei, voluptuosi, deci decolteul se poate pune in valoare...alta are un par lung, de vis, cade in valuri, iarasi aranjat de sa fie primul lucru vizibil la ea.

Eu cred ca orisicat am fi de nemultumite de un aspect al corpului nostru, macar ne ramane ceva de care sa fim mandre si eu pe ala mi l-as pune in valoare.

Ah si mereu aranjata ca din cutie cand ies prin cluburi, restaurante sau mai stiu eu ce in care as putea intalni "din intamplare" pe cine pe care as vrea sa impresionez...la cazul tau ma refer.

succes,
fa ce-ti face tie placere in primul rand si nu uita...cauta sa-ti pui in valoare partea care iti place tie cel mai mult fizic la tine.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

De acord cu ilse, trebuie sa gasesti acel ceva care iti place la corpul tau si sa il pui in valoare.
Si mai e ceva - e chestie de atitudine - eu de exemplu am vreo 2-3 perechi de cercei care imi plac la nebunie si de cite ori ii port ma simt ca o diva. Nu stiu si nici nu ma intereseaza daca asta e si perceptia celorlalti insa eu ma simt sexy si atragatoare cu ei la urechi si asta e de-ajuns sa-mi ridice moralul pentru toata ziua.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Crede-ma, cand te vei intalni cu noua iubita a fostului tau, si daca ai un sac in cap se va uita cu interes la tine

Nu trebuie sa o umilesti, doamne fereste, dar poti nitel asa sa o lasi fara grai si sa o faci sa tremure de invidie daca tii neaparat.

Atitudinea e cea mai importanta. Un zambet frumos si laarg pe buze, o dantura perfecta, pantofi de calitate, incredere in tine. Pas apasat si sigur ,solduri unduitoare, feminitate.

Ce scrie XIO este de interes: clasic si cu efecte pozitive.Putin sport pentru o musculatura tonifianta, par stralucitor, ten curat, haine care te avantajeaza, un parfum de claitate.
Aceste mici trucuri te vor face sa ai mai multa incredere in tine si deci o atitudine sanatoasa.

Dar spune-ne daca il vrei pe fostul inapoi ca in acest caz s-ar putea sa ai nevoie de artileria grea:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

eu cred ca intai ar trebui sa stabilesti ce nu-ti place tie la tine si sa incerci sa aduci ameliorari.
Ex. Crezi ca ai kg in plus...pai incerci sa pierzi, vrei sa faci o schimbare de look, pai treci pe la coafor la un stilist si ..."c'est parti!"
Ce ma face sa ma simt frumoasa...iesire shopping, sa ma rasfat, un parfum care-mi place si ma face sa ma simt bine si.... in cazul tau...un nou mascul ca sa rupa gura targului! chiar daca e proful de fitness de la noua sala la care merg!

Eu in momentul in care am vrut sa trec prin viata fara sa fiu remarcata, atunci am intalnit barbatul visurilor mele...si a rupt gura
targului

Mergi la inceput

daaaa, m-am binedispus instantaneu la citirea mesajelor voastre!

NU il vreau inapoi pe fostul Vreau doar sa regrete crunt-dar crunt-crunt, la sange- ca a acceptat propunerea mea sa ne despartim (doamne, ce ti-e si cu femeile , domnule!)

Cred ca numai prin ochii lui ma mai vad...Deci...cam regret. Si mi-e ffff frica de zana lui( ce ma fac daca chiar e totala tipa???)

Buna propunerea cu pusul in evidenta a partii "tari"! Dar eu tot aspir la o redefinire totala, transformare.

andaluna

Mergi la inceput

si da: ma intereseaza si artilerie grea chiar si nucleara si si tactici de guerilla Desi sunt absolut pacifista, fireste.

andaluna

PS pentru lady:(poate sa ramana la noua lui, dar sa ofteze, sa nu-i fie usor)

andaluna

Mergi la inceput