ce faceti ca sa va simtiti "frumoase"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluna

si da: ma intereseaza si artilerie grea chiar si nucleara si si tactici de guerilla Desi sunt absolut pacifista, fireste.

andaluna

PS pentru lady:(poate sa ramana la noua lui, dar sa ofteze, sa nu-i fie usor)

andaluna

A , pai de ce nu ai spus asa?
Sa-ti spun ce am facut eu cand am fost in situatia ta (doar ca noua nu era o diva, era chiar opusul) :
-mi-am cumparat haine mai sexy (nu vulgare , dar eu ma imbracam mai sport , oricum intelegi tu ideea - daca purtai fuste pana la genunchi , iti iei una mai scurta , daca nu purtai rochii iti iei una mai indrazneata samd)
-am fost la coafor
-toate chestiile micute pe care le-am scris in primul mesaj (baie , creme , masti , senzatie de bine )
-ieseam mai des in oras cu prietenii
-am plecat in vacanta pe nepusa masa
-eram mereu zambitoare si ma purtam frumos, asa cum o faceam cu toti prietenii de altfel
-eram mai increzatoare si nu a vazut nici cel mai mic semn de suferinta sau regret. Cand ne-am intalnit cu noua lui prietena am salutat-o , am ras , am fost dezinvolta de parca nu ar fi fost nimic intre noi

Bine , din lucrurile de mai sus majoritatea le-am facut pt. mine si nu pt. el , faptul ca observa si il rodeau era doar un bonus.
Ideea este sa nu te vada bocind , sa nu te porti urat cu nua prietena , sa ai bun simt , incredere , umor si dezinvoltura.
Daca plangi peste tot , il vorbesti de rau si povestesti tuturor ce cu*$# e noua lui prietena te vei baga pe tine in noroi. Daca esti insa cu picioarele pe pamant , realista i optimista va fi mult mai bine pt. tine.

Daca noua prietena arata ca o diva felicitari parintilor
Conteaza foarte foarte foarte mult si caracterul , personalitatea , comportamentul , imaginea si mintea.
Defecte are orice om , calitati la fel , scoate-ti calitatile in evidenta si camufleaza defectele.

P.S: cred ca o seara cu fetele in club si acasa e un must have

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Pai asa zi .

Oricum, cred ca nu trebuie sa faci eforturi disperate. Am inteles ca tu ai avut initiativa despartirii. Deci se prea poate ca tipul sa fi ramas cu niste sentimente treze pentru tine si simpla ta prezenta sa-l bage in boale.

Sa stii ca daca are o noua iubita nu inseamna neaparat ca te-a uitat. E doar un act normal pe care-l fac barbatii pentru a-si masca suferinta. Eu zic ca dupa despratirea initiata de tine, sunt totusi sanse de 50% ca el inca sa te vada ca pe cea mai cea. Deci...mult efort nu trebuie, decat prezenta pozitiva si zambareata.

Totusi, vreau sa te intreb, de ce nu lasi omul in pace? De ce vrei sa-i demonstrezi ca a pierdut o femeie de milioane cand defapt tu ai fost cea care a cerut ruptura? Daca era invers, si el te parasea, atunci altfel ar fi stat treaba. Dar asa...Plus ca nici nu-l vrei inapoi.

Oricum...asta nu e subiect de ´´in unul sau in doi´´ iar ca sa nu mai deviez zic si eu intocmai ca Xio.
Nu stiu ce sa ma fac cu fata asta, ca scrie exact ce as fi vrut eu sa scriu si ma enerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Chiar amuzante interventii!
Citez:
Deus:schimba-ti culoare si freza (in bine),
Xio:bigudiuri
Celelalalte recomandari date de Xio ,pentru mine-s filme straine,in sensul ca noi fetele nu iesim in cluburi ,cel mult lasam copiii la locul de joaca si noi stam la un bar la cafea sau dam o tura rapida, de-o ora ,prin magazine si nu flirtam cu sotii celorlate ca nu-i frumos.Dar pentru Andaluna sint aplicabile ,fiindca e nemaritata.Restul abtineti-va cu greu!
Astea cu parfumurile si unghiile ,fiind cotidiene ,nici pe mine nu ma sensibilizeaza.
Pentru ca pe acolo ele sint de regula brunete ,pentru inceput fa-te blonda.Pasul 2:presedintele Argentinei are vreun baiat?Spune ,ca sa nu dau eu o cautare pe net acum...cupleaza-te cu el.
Pasul 3:tine-ne la curent, ca deja-i problema nationala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

da, am de gand sa devin o blonda vaporoasa dar...dureaza muuult prea mult. am inteles ca e nevoie de multe sedinte la coafor (eu am absolvit 2)pentru ca se suviteaza treptat-treptat. eu fiind satena. individul respectiv era fixat pe blonde nordice, na, dar acuma are o prietena bruneta. nu mai inteleg barbatii. cand sa cred si eu ca sunt niste stereotipi superficiali, ei nu se tin de prejudecati

va marturisesc deci motivul despartirii(call me crazy)pentru ca e unul legat de vanitate-orgolii-temeri ia o pauzaresti de joasa speta: tipul e un barbat extrem de bine, placut de doamne si cu sanse la aproape fiecare. eu fiind cu el...ma simteam muma padurii si mereu aveam o frica extrema sa nu fiu parasita, tradata, etc. asa ca...nu am mai rezistat si am initiat din lasitate aceasta despartire.

cred ca am nevoie de o reprogramare mentala pe tema de femeie glamouroasa, sexy, distinsa. deci, sa incep cu un program de infrumusetare metodica, de la a la z. pana imi intra si in cap.

andaluna

Mergi la inceput

XIO: de unde ti-ai dat seama ca il roade update-ul tau de image??

andaluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluna

XIO: de unde ti-ai dat seama ca il roade update-ul tau de image??

andaluna

Ca mai vorbeam in perioada aceea si ne-am impacat dupa un timp.

Dulcetica , nu trebuie sa flirtezi cu sotul prietenei , te duci intr-un bar si te simti bine , se poate asta si fara sa cazi in penibil , si fara sa-ti inseli partenerul .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

andaluna, dar simteai ca te iubea chiar daca ziceai ca te simti langa el"muma padurii"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andaluna, tu ar trebui sa lucrezi, in primul rand la increderea in sine. Trebuie sa fii constienta de frumusetea ta interioara si apoi sa cauti sa fructifici acele parti din tine care iti plac cel mai mult, si neaparat atitudine pozitiva, spatele drept si pieptul inainte! Sa te uiti in oglinda dimineata, sa zambesti si sa spui: sunt o femeie frumoasa, sunt cea mai frumoasa!

Mergi la inceput

anita, da, simteam . dar simteam si clar ca e a)sensibil la frumusetea altora si b)magulit daca e placut de altele din care combinatie am concluzionat ca c)poate chiar merita una care sa-l faca sa uite de toate celelalte si d) ca e in "pericol", mai devreme sau mai tarziu...tocmai din cauza de a, b, c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Andaluna, a) toti suntem sensibili la frumusete. Cu totii admiram ceva frumos.
B)cu totii suntem maguliti cand ni se acorda atentie. orgoliul, bata-l vina:-)
C)ipoteza gresita, atata timp ca el era CU TINE
D)drobul de sare. Pericole exista oriunde si oricum,daca renutam la ceva ce ne pace doar ca ne dam cu presupusul, nu e ok.

Mergi la inceput