Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

monis...nush daca iti vine sa crezi, dar am reusit!!!!!!!!!!!!cat m-am mai muncit...
nu nimeream cu '' si " si dupa un ,,muget de felina,, m-am luminat ca trebuia "

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Simina ma rog sa fie totul bine cu Maya. Asteptam vesti.
RamonaC , Dominic este superb... Ce serios este in poze si cum doarme el cu manutza sub falcutza.
Krelia ma trezesc si eu dupa 2 capitole. In legatura cu Aspenterul si mie mi-a zis hematoloaga sa-l scot cu 10 zile inainte de nastere. Doar ca eu vreau sa nasc normal...probabil ca tot in sapt 38 in scot.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Simina ma rog sa fie totul bine cu Maya. Asteptam vesti.
RamonaC , Dominic este superb... Ce serios este in poze si cum doarme el cu manutza sub falcutza.
Krelia ma trezesc si eu dupa 2 capitole. In legatura cu Aspenterul si mie mi-a zis hematoloaga sa-l scot cu 10 zile inainte de nastere. Doar ca eu vreau sa nasc normal...probabil ca tot in sapt 38 in scot.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

la ce e bun ASPENTERUL?

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

antitrombotic, antiagregant plachetar (subtiaza sangele)

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna, fetelor!

Sunt o proaspata mamica de la odiseea de septembrie-octombrie si chiar daca voi aveti mamicute mai "vechi" decat mine, nu am putut sa nu intru si eu pe aici sa va salut.

Tin minte ce emotii am trait cand zmeuricile ne-au predat noua stafeta, nu stiam de acest obicei, dar mi-am dat seama ca acele doua luni sunt doar ale noastre, noi suntem in prim planul odiseei!

De azi pe masini s-a depus chiciura, deci fulgusorii sunt pe cale sa vina! La sfarsitul acestor doua luni veti fi toate mamici fericite si va veti tine in brate minunile pe care le-ati asteptat 9 luni. V-ati intrebat in lunile astea cum arata puiul, imediat veti vedea a cui e urechiusa, ai cui sunt ochisorii . Acum am stat cu puiul la san si cu o mana ma mangaia pe san, cu cealalta imi strangea tare degetul , iar eu ii pupam manuta scumpa, minunandu-ma de miracolul pe care il traiesc! Noi acum incheiem o odisee minunata, si e randul vostru sa traiti aceasta bucurie! Va asteptam la scutece peste 2 luni!

Va doresc tuturor nasteri usoare si rapide (se poate! la 4 dimineata am avut prima contractie, si la 6:40 a venit puiul pe lume!)! Si bebei sanatosi, mancaciosi, fara colici (acum inteleg bine aceasta urare...), iar voi sa aveti laptic mult si bun!

Pe langa comoara ce o veti tine in brate si o veti pupa cu orice ocazie (eu ma bucur cand ma trezeste noaptea, ca imi dau seama cat de dor mi-a fost de el in acel somn scurt ), pot sa va spun ca in sfarsit veti putea sa va faceti din nou pedichiura, dar nu veti avea timp, veti avea voie sa dormiti pe burta, dar durerile de sani va vor tine in alte pozitii si in locul insomniilor de sarcina va va lovi un somn de veti adormi in fund (sau ma rog, pe o jumatate, depinde de epiziotomie) cu puiul in brate alaptandu-l noaptea dupa zile intregi de nesomn...

Va asteapta doua luni minunate si pe forum, pline de griji, de galerii, de vesti bune, de emotii! Deja imi amintesc atmosfera de la noi, cand vad ca faceti galerie pentru primul fulg de noiembrie! Hai, David, usor pe lume, sa fii sanatos si sa n-o chinui pe mami! Tin pumnii si pentru Maya, sa fie sanatoasa si sa nu aiba probleme!

Vreau sa-i doresc de pe acum nastere usoara lui Monis, sa vina bebe repede si usor!

Pana de Sf. Nicolae voi mai intra pe aici pentru a mai face o galerie

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Buna, fetelor!

Sunt o proaspata mamica de la odiseea de septembrie-octombrie si chiar daca voi aveti mamicute mai "vechi" decat mine, nu am putut sa nu intru si eu pe aici sa va salut.

Tin minte ce emotii am trait cand zmeuricile ne-au predat noua stafeta, nu stiam de acest obicei, dar mi-am dat seama ca acele doua luni sunt doar ale noastre, noi suntem in prim planul odiseei!

De azi pe masini s-a depus chiciura, deci fulgusorii sunt pe cale sa vina! La sfarsitul acestor doua luni veti fi toate mamici fericite si va veti tine in brate minunile pe care le-ati asteptat 9 luni. V-ati intrebat in lunile astea cum arata puiul, imediat veti vedea a cui e urechiusa, ai cui sunt ochisorii . Acum am stat cu puiul la san si cu o mana ma mangaia pe san, cu cealalta imi strangea tare degetul , iar eu ii pupam manuta scumpa, minunandu-ma de miracolul pe care il traiesc! Noi acum incheiem o odisee minunata, si e randul vostru sa traiti aceasta bucurie! Va asteptam la scutece peste 2 luni!

Va doresc tuturor nasteri usoare si rapide (se poate! la 4 dimineata am avut prima contractie, si la 6:40 a venit puiul pe lume!)! Si bebei sanatosi, mancaciosi, fara colici (acum inteleg bine aceasta urare...), iar voi sa aveti laptic mult si bun!

Pe langa comoara ce o veti tine in brate si o veti pupa cu orice ocazie (eu ma bucur cand ma trezeste noaptea, ca imi dau seama cat de dor mi-a fost de el in acel somn scurt ), pot sa va spun ca in sfarsit veti putea sa va faceti din nou pedichiura, dar nu veti avea timp, veti avea voie sa dormiti pe burta, dar durerile de sani va vor tine in alte pozitii si in locul insomniilor de sarcina va va lovi un somn de veti adormi in fund (sau ma rog, pe o jumatate, depinde de epiziotomie) cu puiul in brate alaptandu-l noaptea dupa zile intregi de nesomn...

Va asteapta doua luni minunate si pe forum, pline de griji, de galerii, de vesti bune, de emotii! Deja imi amintesc atmosfera de la noi, cand vad ca faceti galerie pentru primul fulg de noiembrie! Hai, David, usor pe lume, sa fii sanatos si sa n-o chinui pe mami! Tin pumnii si pentru Maya, sa fie sanatoasa si sa nu aiba probleme!

Vreau sa-i doresc de pe acum nastere usoara lui Monis, sa vina bebe repede si usor!

Pana de Sf. Nicolae voi mai intra pe aici pentru a mai face o galerie

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

RALUCA,EU DE OBICEI NU PLANG..DAR ACUM M-AI FACUTA SA PLANG...AI SCRIS....ASA CUM XSE SPUNE,, DIN FUNDUL SUFLETULUI,,....SI AI EMANAT MULTA CALDURA...SI IUBIRE.MULTUMIM MAMICO...SI MULTE BUCURII

burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

ohhh ce frumos!

multumim muuult raluk16! multa sanatate si fericire alaturi de puiutul tau!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui crissa13

antitrombotic, antiagregant plachetar (subtiaza sangele)

33+
[/quote
as intelege..da nu prea am cunostinte medicale

burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144355&whichpage=10

A-5-a postare, de la SunSmile + a4a cu povestea lui Sun de la spital

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Tot am zis sa recuperez tot ce s-a scris zilele astea si sa mai raspund pe ici pe colo, da citind povestea nasterii lui bb Flavius nu m-am putut abtine sa nu raspund si sa imi cer mii de scuze ca nu am fost zilele astea pe aici sa felicit si io fericitii parinti:

Draga Camy, ce sa mai, sunt si io in al noualea cer de bucurie pentru voi, sigur 'l-ati prins pe Dumnezeu de un picior'-vorba ta- si tare sunt fericita ca totul a decurs bine, ca in sfarsit a venit bb Flavius pe lume, sanatos si frumos, si rupt din soare , si papacios, si..ce sa mai..cum vi l-ati dorit si visat cu ardoare atatea luni! Sa va traiasca, sa fie sanatos, cuminte, papacios, necolicios, sa creasca mare si sa va umple inimile de bucurie zi de zi, minut de minut!

Mi-au dat lacrimile si plang ca o bleguta de cand am citit relatarea dragutei de SunSmile, care a fost atat de buna sa ne impartaseasca momentele frumoase traite acolo cu Camy si Pustache!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Raluk16, multumim mult pentru vorbele frumoase! Sa-ti traiasca puisorul si sa va bucurati de el o viata intreaga!

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput