Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!
Raspunsuri - Pagina 16
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 PAI RAOMOMA..TIE CE TI-A ZIS MEDICUL CAND DOMINIC A FACUT SHUSHU CU SANGE?EL CE A AVUT? ![]() alina 35 saptamani marie rebecca ayanna |
E adevarat ca nu a curs mult sange, dar daca s-a vazut pe pampers premium care care chiar absorb tot...era ceva. Mi-a zis ca e din cauza hormonilor feminini pe care i-a acumulat de la mine in timpul sarcinii si pe cared ii elimina incet incet. Si a doua zi a ma curs putin si gata. Mi-a dat acolo in spital niste ceai cu calciu sa-i dai si gata acuma. S-a curatat bebelul si face un pisu asa frumos si limpede
. Nu credeam ca o sa ma bucur asa la un susu limpede si la un caca mai grosut putin si galben. A mai zis dr ca sunt copii care elimina sange ca si al meu, iar altii au niste secretii alburii, asa cam ca si candida la noi si ca sunt absolut normale, sa nu imi fac griji. Insa astea sunt chiar la inceput in primele 3-4 zile. Dupa aceasta varsta orice culoare suspecta, sau scurgere trebuie raportata uregnt la dr.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR
DOMINIC ANDREI
elenic spune:
Am vorbit acum cu Dana, inca tot nu are contractii, saracuta, e cam terminata si obosita, nu poate nici sa doarma. Deocamdata nu i se face nimic, poate pe dupa-masa daca tot nu se intampla. Va multumeste pentru ganduri.
Sa o ajute DD sa treaca cu bine peste hopul asta.
32+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui elenic Am vorbit acum cu Dana, inca tot nu are contractii, saracuta, e cam terminata si obosita, nu poate nici sa doarma. Deocamdata nu i se face nimic, poate pe dupa-masa daca tot nu se intampla. Va multumeste pentru ganduri. Sa o ajute DD sa treaca cu bine peste hopul asta. 32+ ![]() www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
nashpa cand trebuie sa astepti atat..mai tare te oboseste statul si asteptatul decat nasterea in sine...complicata treaba cu mama asta natura...
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
My_Lady0091 spune:
E adevarat ca nu a curs mult sange, dar daca s-a vazut pe pampers premium care care chiar absorb tot...era ceva. Mi-a zis ca e din cauza hormonilor feminini pe care i-a acumulat de la mine in timpul sarcinii si pe cared ii elimina incet incet. Si a doua zi a ma curs putin si gata. Mi-a dat acolo in spital niste ceai cu calciu sa-i dai si gata acuma. S-a curatat bebelul si face un pisu asa frumos si limpede . Nu credeam ca o sa ma bucur asa la un susu limpede si la un caca mai grosut putin si galben. A mai zis dr ca sunt copii care elimina sange ca si al meu, iar altii au niste secretii alburii, asa cam ca si candida la noi si ca sunt absolut normale, sa nu imi fac griji. Insa astea sunt chiar la inceput in primele 3-4 zile. Dupa aceasta varsta orice culoare suspecta, sau scurgere trebuie raportata uregnt la dr. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
pai poate la fetita marianei a avut efect intarziat..faza asta cu sangele..zic si eu
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
crissa13 spune:
buna ziua dragelor.
scot si eu agitate pt dana.n
sa ai o nastere usoara si un bebe puternic si sanatos.
simina ma alatur si eu cu o rugaciune la DD
sa fie bine bb Maya. de aseara de cand am citit am ramas cu gandul la voi.
monis iti multumim pt link, mi-au dat lacrimile la cele scrise de sun.
ma bucur enortm pt cami desi o stiu de mai putin timp ca voi.
eu oficial de azi sunt in concediu prenatal
, deci o sa am timp sa fiu mai activa.
va pup
33+ 
RamonaCopot spune:
In sfarsit am terminat de citit si eu capitolul in care am plecat fuguta sa nasc
, dar mai am o gramada de recuperat pana sa ajung la zi, insa nu ma las
.
Inca o data mii de multumiri si de pupici pentru ca ati fost alaturi de mine in noaptea aceea, cu gandul si majoritatea si cu sms-uri sau convorbiri telefonice. Stiam eu ca ma pot baza pe voi, ca sunteti grozave, dar parca tot m-ati surprins cu atentia voastra.
Sunteti cele mai de gashca gagici si viitaore mamici 

!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR
DOMINIC ANDREI
monis5 spune:
Elenic - merci ca ne-ai raspuns 
. Saraca Dana... nici nu stii cum e mai bine... natural ca la ei... full de medicamente ca la noi... ![]()
Si mie imi place cand am vesti bune 

- sper sa fie cat mai multe, de oriunde ar veni ele...
Pana una alta, 
HAI DANA !!!!! 

PS - am vazut si eu poze cu burtica My_Lady - super
. (vrei sa-ti faca cineva link la poze, sa-ti pui la semnatura?)
monis
cu poze de azi
ultima saptamana
smaranditza spune:
Simina, suntem alaturi de tine, si ne rugam ca totul sa fie bine 
Si acum:
HAI, DANA!!!!! 

NASTERE USOARA SI CAT MAI RAPIDA! 

HAI, BEBE DAVID!!! TE ASTEPTAM! 

37+
DianeAli spune:
burtici!!!![]()