Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 8
tamaryllis spune:
Ali, Laura
Violeta, daca ai luat AC nu iti mai face hormonalele in ziua 2, de aceea ti-a zis ca poti ajunge la el la 12.
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
rubia spune:
Luck faptul ca antitrombina este mica da un risc de formare a cheagurilor ceea ce nu permite vascularizarea corespunzatoare a uterului.Mi-a dat Clexane doar pt ca am si antitrombina mica (apropo la mine este 74,normal>80) combinata cu Mutatia C677T genotip heterozigot si impreuna dau un risc mai crescut ,e posibil sa nici nu am probleme ,dupa cum am zis "deficienta minora",dar ca sa nu riscam fac Clexane doza de 0.2
Tamaryllis cred ca tu intrebai nu mi-a zis anumite cantitati dar mi-a specificat sa fie B6 si B12 neaparat,dar eu ca bleaga initial negasind Doppel Herz am luat de la Wallmark dar astea nu au B12(am constatat dupa ce am luat vreo 5 zile).Maine ma duc sa-mi iau complexul de B-uri si Acid folic de la Doppel Herz,astea au toate B-urile.
Tabitha spune:
violeta: m-am ametit rau de tot. Hai sa-ti spun experienta mea. Anul trecut mi-a venit CM pe 01.08. Am luat AC de pe 02.08 pana pe 24.08 inclusiv (deci 23 pastile). Apoi am intrerupt si am asteptat sa-mi vina CM, care nu stiu de ce a intarziat destul de mult, de intrase si Zadori in panica (CM a venit abia dupa 6 zile). CM mi-a venit asadar pe 30.08. M-am dus fix in acea zi la Szeged si am inceput tratamentul din ziua 1 (adica in acea zi). Sincer, din cate tin minte am refacut hormonalele. Anul asta nu am mai luat AC, asa ca in ziua 2 am fost de dimineata si am refacut hormonalele. Sper sa fie bine pt. tine asa cum te-a chemat el. Bafta
KITTA spune:
Felicianu te mai prind mama ca eu ajung pe 19.11, iar pe 18.11 dorm la Timisoara.
Rubiao sa fim colege. Vezi ca vin si cu pisicul calator, sa vezi ce o sa ne mai radem de el, mai uitam de FIV. Am fost si eu la Avram acu vreo 2 luni cand nu s-a putut concluziona asupra sindromului fosfolipidic si mi-a zis sa mai repet niste analize, pe care nu le mai repetai ca tot la Clexane o sa ajung in final. Iau asa oricum preventiv cum imi dadura la Viena, cat despre mutatiile ale heterozigote cred ca toata lumea care si le face de pe forum le are. Mie Kovacz mi-a zis ca la 90% din populatie sunt normale. Asa ca nu va mai stresati.
Apropos, cica al meu sot zise ca el are de invatat, isi ia calc. cu el si sa il las in pace sa nu il calaresc pe coclauri cum imi e firea. Asa ca daca e mai nesociabil sa stii ca asa e el si nu ca ar avea ceva cu tine. Deja azi ma certai cu el, ca i-am spus ca mi-am facut o provizie de una alta pe care am dat vreo 2,5 mil vechi si a sarit ca ce mi-am luat, ca daca mi le-a recomandat medicul, etc. Ete, s-a trezit si el in al noulea ceas, ca sa zic asa, ca parca mie nu mi-ar fi placut mai mult sa imi iau pantofi
atelocin74 spune:
Ali, sintem alaturi de voi si ne v-om pt voi , cred ca ai emotii dar totodata stiu ca esti putrnica si de asta speram ca va fii totul ok . Doamne ajuta !!!!!
luck spune:
rubia
daca nu e cu suparare cum ti-a spus dr sa faci clexanul , sa-l incepi odata cu stimularea sau sa incepi dupa punctie ?
Andrada.P spune:
Goggy felicitari mama pt oute si bafta multa mai departe!! Eu am vorbit cu Kovacs inainte de ET despre cati embrioni o sa transferam si a spus ca max 2. Cand a auzit ca la Giulesti am pus si 4, mai ca nu si-a facut cruce. Asa ca nu cred ca o sa ai sanse cu 3. Dar poti pati ca mine, din 2 sa se prinda 2 Doamne ajuta sa iasa cum iti doresti tu! Eu si fetele tinem pumnii tare, tare si scoatem si agitatele
Feli drum bun si productie de zile mari! Abia astept vesti!
Kitta mai ai putin! Abia astept sa vii cu vesti
Bafta tuturor fetelor in focuri!