Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

io sigur n-o mananc...ca nu-mi place placinta cu branza...da o fac pentru astia ai mei din casa...ca se chinuie mama de 3 zile s-o faca si nu-i reuseste...si m-am enervat...s-o fac io sa termin cu ea.

daca se termina...promit solemn ca la prima cafeleala impreuna ma prezint cu placinta in batz...mai ales ca atunci o sa te avem gravi cu acte-n regula...si doar tre' sa-ti facem toate poftele,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

io sigur n-o mananc...ca nu-mi place placinta cu branza...da o fac pentru astia ai mei din casa...ca se chinuie mama de 3 zile s-o faca si nu-i reuseste...si m-am enervat...s-o fac io sa termin cu ea.

daca se termina...promit solemn ca la prima cafeleala impreuna ma prezint cu placinta in batz...mai ales ca atunci o sa te avem gravi cu acte-n regula...si doar tre' sa-ti facem toate poftele,nu???

asa sa faci

i-am scris lui Zadori, ca uitasem sa ii spun cum ma simt dupa o saptamana de la transfer.......am niste emotii, cum n-am avut in viata mea.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Neata, dragelor.

In week-end nu am putut citi / scrie din motiv de nefunctionare net.

Acum am apucat sa va citesc.

luck: azi ziua 33, niciun semn de CM, duca-se pe pustii, ca nu stiu ce sa mai fac, nici cand o sa fac laparo... M-a dat total peste cap, plus proiectele de la serviciu, care ma tin legata de birou si n-o sa-mi permita sa fac nici vizita, nici operatia luna asta (in cazul in care CM vine inainte de 6 nov). E naspa momentul...

violeta: pe mine Zadori ma chema dupa cum urmeaza: ziua 2 a CM, cand repetam analizele si incepeam tratamentul. Apoi ma chema in ziua a 6-a, 8, 10 etc. Asadar, daca tu vei fi ziua 2 in data de 6 nov. (sau cel putin atunci vei incepe tratamentul), cred ca urmatoarea data cand te va chema va fi 10 nov. Asa ca te sfatuiesc sa fii la Szeged pe 9 nov. seara. De sotul tau o sa fie strict medical nevoie numai la punctia ta.

irina: ma rog sa fie bine la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

mirela: iti tin pumnii si ma rog sa ai un rezultat bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

fetelor care faceti/ati fcaut FIV la Budapesta, cum ati procedat cu tratamentul de stimulare, l-ati cumparta pe tot din tara sau numai pe cel necesar pina in ziua in care v ati prezentat la eco si apoi ati achizitionat de acolo?
Eu oricum am schema de tratament pina in ziua 5, cu Gonal f 150 ui/zi, mi am comandat tratamentul in Ro cam pt 6 zile, stiti daca e vreo pb sa gasesc gonal a Budapesta ? In Ro o fiola de 75 ui (altfel nu este) este cam 90 ron, stiti cit e la Budapesta, sau daca este si la pen sau in alte concentratii?
Va multumesc de ajutor!!!!
goggy sper ca totul a mers/va merge bine astazi, tinem pumnii strinsi sa ai oute de calitate si iubarete!
felicia, kitta,rubia mult mult succes si voua!!!
A stat cineva la Villa Korall ?http://www.budapesthotelstart.com/budapest-hotels/hotel-pension-korall/informatii-hotel.ro.html

Inca o nelamurire am, tot incercind sa ma hotarasc pt cazare, am gasit, pt Hotel Korona pe booking.com pretul pe noapte 39 eur cu mic dejun , pt acelasi hotel rezervare prin GalaHotels.com este 19 eur/noapte tot cu mic dejun inclus http://www.galahotels.com/shdetail.aspx?ID=1152173&hotelID=134505&roomID=194930472&tb=2! A mai facut cineva rezervare prin ei (galahotel)?

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Sophie, in clipa asta nu ma pot uita la lista cu preturile platite pe medicamente la Budapesta, dar iti pot spune ca nu am avut probleme sa le gasesc acolo. Multa bafta!

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

laura...mult succes la intalnirea de saptamana viitoare
iti doresc sa mearga totul struna...si te asteptam cu pozici cu bebe Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR! AM VORBIT CU MEDICUL, MAINE IMI FACE CEZARIANA. IN SFARSIT IMI VOI TINE SI EU BEBELUSUL IN BRATE.
VA ROG SA IMI TINETI PUMNII CA IMI ESTE FRICA DE INJECTIE CEL MAI MULT.

VA PE TOATE

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

laura, multumesc. Succes la marea intilnire cu BB mult iubit!!!

sophie

Mergi la inceput