Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feliciacat stai? Eu o sa ajung 19.11. Poate ma astepti sa imi predai cheia ca si eu tot la Helios stau! Drum bun cu succesuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

buna seara!

Fetelor am si eu o intrebare, dar sa nu interpretati gresit: sotul cand este necesar sa vina la Szeged?
La prima intalnire a fost. Intreb pentru ca serviciul nu-i prea permite sa stea cu mine tot timpul (desi ar vrea saracutul...). Defapt nu-i permite deloc, dar macar atunci cand trebuie va fi.
Acum cand merg si incep stimularea este nevoie si de el? Eu am inteles ca nu, doar atunci cand imi va face mie punctia.
Tamaryllis merci si Doamne-ajuta sa fie bine. Sincer sunt cam speriata.
Pupici ca merg sa-i scriu lui Zadori sa-l intreb la ce ora, vineri, trebuie sa fiu la Szeged?

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

hello
simonia propriu zis Fiv-ul e in curs de desfasurare,adica ma aflu in perioada de inhibare; de pe 11 nov incep stimularea si pe 16 nov ma aflu in Budapesta la concultatia de Z6... si apropo noi tot la Helios ne cazam
Tamaryllis eu aceeasi mutatie C677T genotip heterozigot am plus o antitrombina III mai mica, dar deficienta "minora" exact asa a comentat si hematoloaga Dr Avram si Dr K.
Initial am fost la Dr Avram si mi-a recomandat :acid folic de 5 mg,Complex de B-uri si Clexane de 0.2 sau 0.4 doza n-a hotarat-o ea a zis sa discut si cu echipa de FIV,iar dupa discutii pe tema asta a ramas acelasi tratament dar cu doza de 0.2 ca este suficienta. Dr Avram a zis ca pt mutatia asta inca nu s-au facut suficiente investigatii pt a sti daca impiedica implantarea embrionului (asa cum se stie la Factor V Leiden)dar ca ea crede ca asta ar putea fi o cauza avand in vedere ca eu nu am alte probleme ,pana acum toate erau perfecte.(ma rog cu o singura exceptie la mine din Z25 chiar daca este sarcina imi scade progesteronul si utrogestanul nu-l asimilez asa ca fac injectabil).
N-am retinut daca ai fost la vreun hematolog cu rezultatele dar m-am gandit sa-ti spun ce fac eu ca mi-a zis ca nici sa iau tot felul de tratamente de capul meu si cantitati industriale de vitamine sau mai stiu eu ce nu este bine.Ce-i putin nu este de ajuns dar si ce depaseste strica.(cam asta a fost morala discutiei avute).
Eu nu am luat medicamente de capul meu fara sa "avertizez" initial doctorul; ma refer acum la progesteronul injectabil pe care Prof Marinescu mi-a zis la primul Fiv sa nu-l fac dar la al doilea desi am primit acelasi raspuns l-am facut si dupa a fost de acord sa fac chiar mai des decat imi propusesem eu ca pe sarcina nu crestea val prog ramanea undeva intre 30-48 desi sustinerea cu prog era de 9 utrogestan/zi si o fiola de 250 mg la 5 zile.

Felicia tu cand ajungi in Budapesta ?
Parca mai era cineva in perioada asta nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, sper sa nu ne vedem la Budapesta Eu sper sa plecam pe 14-15 noiembrie (am facut rezervare pt 12 nopti).
Rubia,e plec maine! vei fi coleguta cu Kitta, si stati si la acelasi hotel!
Goggy, esti bine? Da un semn!
Violeta nici sotul meu nu poate veni odata cu mine, va veni la punctie. Va venit totusi cel putin cu o zi inainte, ca sa aiba timp sa se odihneasca.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Va pup si imi cer scuze ca n-am mai intrat la voi. Nu am apucat sa mai citesc din urma. Sper ca sunteti bine toate!

Noi mai avem maxim o saptamana pana la marea intalnire. Daca saptamana asta nu se intampla nimic, pe 9 noiembrie merg la spital pentru inducere. O sa va anunt!

Pupici si pumnii stransi pt bebei lipiciosi!

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Rubia, inca nu am fost la hematolog. Incerc a gasesc unul care sa fie si bun si sa lucreze la un cabinet particular, caci imi e mai simplu asa, decat sa merg la spital. Dar daca nu reusesc, voi merge la Fundeni sau la Coltea. Dr. Avram unde are cabinet?
Si ce complex de B-uri ti-a dat? Ce tip de b-uri si in ce cantitati?
Nici lui Zadori nu am apucat sa-i scriu. Sa vedem ce zice si el...

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

goggy...multa bafta la punctie.
ovocote de calitate si cu chef de amor.

zap...ce vesti ne aduci???
azi faci ET???

felicia...drum bun si sa fie cu reusita.

violeta...nu cred ca-i vreo problema daca nu vine sotul tau din ziua 6.
eu voi pleca cu avionul si el va veni cu masina cu o zi inainte de punctie...si vom sta,probabil, inca o saptamana acolo impreuna.

mirela...terci la raport.
mai ai putin pana la Bhcg fata.
presimt gravideala la tine.
hai ca m-am transformat si in Mama Omida.

o zi buna sa avem gagici
azi bucataresc
sa va zi ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimi

mirela...terci la raport.
mai ai putin pana la Bhcg fata.
presimt gravideala la tine.
hai ca m-am transformat si in Mama Omida.

o zi buna sa avem gagici
azi bucataresc
sa va zi ce???

neata fetelor

sami asa sa fie, nici nu ma gandesc sa fie altfel.
tu ce bucataresti? ca sa mi curga balele pe tastatura, o sa mai schimb o data nu-i bai.

pup

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai..bucataresc:
-ciorba de aripioare
-sarmale la ulcica de lut-ca mi-ai dat tu ideea.
-fripura de pui cu sos alb si cartofi
-prajitura cu branza dulce si stafide

si mai vreau sa mai si spal cate ceva.
sunt vrednica tare azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

pai..bucataresc:
-ciorba de aripioare
-sarmale la ulcica de lut-ca mi-ai dat tu ideea.
-fripura de pui cu sos alb si cartofi
-prajitura cu branza dulce si stafide

si mai vreau sa mai si spal cate ceva.
sunt vrednica tare azi

fata ma omori.....vin la masa la tine cand ajung in bucuresti.......partie...sa nu care cumva sa manci toata placinta

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput