Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
au innebunit astia cu gripa asta...toata vara nu a fost si acum a izbucnit mai rau ca ciuma...
o sa mergem cu masti pe strada ca-n china.
nu mai e de iesit afara.
patricia......pacat...copil ramas singur de care nu sa ingrijit nimeni, pacat....imi pare rau de ea, dar.......daca ar avea un pic de vointa...........
de Craciun vom fi 2 in 1!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
patricia spune:
Mirela
mai ai rabdare pina vineri. Ca eu nu mai am. De ce nu faci un test de sarcina.Astept un rezultat pozitiv. Doamne ajuta.
Pentru voi
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patricia Mirela mai ai rabdare pina vineri. Ca eu nu mai am. De ce nu faci un test de sarcina.Astept un rezultat pozitiv. Doamne ajuta. Pentru voi ![]() |
rezist cu indarjire, am emotii, cred ca din cauza asta nu am facut teste pisalcioase.
azi am dormit ca valiza-n gara si m-am trezit cu ceva dureri abdominale.
sper sa fie bine, Doamne ajuta
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Mai am cateva zile. Sincer nu am o stare foarte buna, dar sper sa-mi revin pana vineri.
Vreau sa va intreb: voi v-ati dus cu forinti sau cu euro? Si daca v-ati dus cu forinti de unde i-ati cumparat, ca la banca cica nu au.
Si puteti sa-mi spuneti si mie acum, vineri cand incep stimularea ce anume platesc? Banuiesc ca punctia si embriotransferul le platesc la sfarsit, sau nu?
Iar cazarea la d-na Gyongyi o platim in euro sau in forinti.
hai ca v-am innebunit cu intrebarile.
Pupici Dumnezeu este alaturi de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/samira33/samira33.jpg)
samira33 spune:
violeta...sfatul meu este sa cumperi forinti de la granita...sau de pe langa granita.
noi am cumparat o parte din Bucuresti...de la o casa de schimb...si ne-au dat 10.000 de forinti falsi ...ca habar nu aveam cum arata aia adevarati.
noapte buna gagici
felicia_ spune:
Mirela, mult a fost, putin a ramas!
Delia (andrada) multumesc fumos pentru pumnisorii stransi!
alinamolnar, cum a fost azi la eco?
Eu ma duc la culcare, ca noaptea petrecuta pe tren a fost luunga...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
luck spune:
violeta
forinti zic eu ca poti cumpara de la OTP BANK , este o banca ungureasca !!Este mai bine sa pleci cu ei in buzunar si sa nu te mai opresti la granita.
KITTA spune:
Rubiala care AMR te referi ca ar fi mai multe, la cel la care incepi, cand ajungi acolo
Cu forintii, daca schimbati pe langa granita cine stie ce curs de schimb va baga.....aaa, si inca ceva pentru cine pleaca cu masina, daca luati vigneta sa nu luati din granita ca e mai scumpa. Mergeti cam 10-15 km pana la prima benzinarie mare pe dreapta si acolo e cea oficiala. Am invatat si eu asta dupa cateva drumuri
Eu una acum ma trezesc si eu sa mai imi fac unele analize si sper sa am si timp sa primesc rezultatele. Ce ziceti de mine?
mirela2 spune:
vio...noi am mers cu euro, ca asa am avut banii si i am schimbat acolo, ce-i drept n-am fost inspirati sa schimbam in prima zi o suma mare cand era cursul de 1 euro/268 forinti.
ref la ce platesti la inceput....nu platesti decat la sfarsit tot adica 321000 forinti daca e fiv fara icsi si 432.000 forini daca e fiv+icsi, include monitorizare (analize si eco), punctie si transfer si spermograma.
lui gyongy ii poti plati si in euro si in forinti, pser sa nu se supere ca am spus asta
chiar mi-e dor de gyongy
bafta vio sa te intorci cu bebe
difrax spune:
Buna fetelor!
Mai demult va spuneam ca ma pregatesc pt FIV1 la Bp., cu Kovacs Peter si tre' sa facem genetice pt. sotul meu (cryptospermie). In sfirsit le-a facut la o clinica din Bp. si toate analizele au iesit OK! Deci nu are mutatii la gena Y si nici anomalii de caryotip. Si totusi nu exista explicatie pt. diagnosticul lui... Analizele Hormonale ne-au iesit la amandoi perfect, deci nu exista explicatie. Andrologul ne-a zis ca va lua premiul Nobel daca afla raspunsul Am fost suparata foc cand am auzit ca nu este motiv vizibil.
Dr. Kovacs m-a programat pt. fiv pe noiembrie. Am
inceput AC din prima zi CM si incep injectiile de Merional pe 20 Noi, in 24 ma intalnesc cu dr.
Voi ce vitamine luati pt. pregetirea cat mai buna a organismului?
Eu iau
- vit C 1000 mg acid folic
- Omega3 calciu
- laptisor de matca pur 0,5 g L-arginina 1,6 g
Ce mai lipseste?
Bafta tuturora! Pupici
![](pupic.gif)