Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
danyelana spune:
Salutare burtici,
Nu am mai reusit sa intru de ieri de dimineata pt ca abia am reusit sa respir. De ieri de la prinz si pana azi la 15 am avut musafiri.
De fapt eu ii asteptam pt ieri la masa si sa mai stam de vorba (sunt niste rude din partea sotului cu care ne intelegem bine). Cum socrul este singur de cand am plasat-o pe soacra intr-o casa de batrani l-am invitat si pe el. Deci, vineri am facut o groaza de cumparaturi, mancare si bautura, apoi seara am facut o prajitura cu mere ca sa ma avansez pt ieri si ieri dimineata am facut curat, aranjat masa si gatit (la gatit m-a ajutat si sotul). Ne-am simtit tare bine, am fost 5 adulti, 2 adolescenti si doi copii
. Toata lumea a apreciat
masa si m-am bucurat cand mi-au facut complimente
.
Si cum prietenii nostrii nu stau f aproape si nu reusesc sa vina asa de des cum ar dori s-au gandit sa ramana la noi peste noapte. Asa ca ieri seara am pus iar masa si am stat jos de vorba pana aproape pe miezul noptii.
Azi de dimi baietii au luat micul dejun si au plecat la fotbal iar noi am ramas acasa sa aranjam in urma lor
. Glumesc. La pranz le-am facut spaghete bologneze, ca nu aveam chef sa gastesc iar ceva complicat, si spre bucuria mea si-au lins degetele si au mai cerut. 
Acum m-am urcat putin in patut ca am obosit mai ales ca au doi copii de 4 si 2 ani care nu stau locului nici o clipa si sunt amuzantzi de razi mereu de prostiile lor.
Va pupic si ma apuc sa mai citesc din urma. 
Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Fetele, ca tot vorbeam de balansoare (adica noi toate o invidiam pe cris.dogarel
) ia uitati ce am gasit www.mobirom.ro/scaune.htm" target="_blank"> aici .
Va tenteaza? 
29+
dandanaG spune:
buna seara 
eu am deja negresa la cuptor![]()
frumos din partea voastra ca va odihniti ,leneviti sau stati la barfa cu prietenii![]()
![]()
![]()
relaxanta ziua de azi
pe mine ieri m-a apucat curatenia in sifonier, si de la atata intins pe rafturile de sus m-au luat contractiile, de seara eram franta si ma durea si mijlocul
am rearanjat rafturile si am facut spatiu si pentru bebe, am aranjat si lucrusoarele, si ce credeti?
dupa ce am terminat mi se parea asa ciudat cu lucrusoarele lui acolo, si ma gandeam ca mai sunt vreo 3 luni, si am vrut sa le scot si sa le inghesui pe un singur raft
parca prea le vad de fiecare data cand dechid sifonierul, si am o senzatie asa cam ciudata..................

sotu a zis sa le las asa![]()

Dana
26+ cu 
mamidepuiuti spune:
buna seara,burticutelor...am intrat sa va spun ca imi veti lipsi sapt viitoare tare mult...

...merg la sotul;sper sa nu-mi fie prea rau
...in august am cam
...

... 

pt DASTEFA si ALEXUTZZZA

...va doresc bblusi sanatosi,veseli si mancacioasi!+ sanatate si fericire pt voi cat incape!

... sa vad ce cumparaturi vom face pe acolo... abia astept....

... chiar daca voi astepta sa le aduca el cu masina,ca eu pe avion nu prea voi putea pune mare lucru... va pup pe toate si sper sa aud (citesc)doar vesti bune cand ma intorc!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
29+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti buna seara,burticutelor...am intrat sa va spun ca imi veti lipsi sapt viitoare tare mult... ![]() ![]() ...merg la sotul;sper sa nu-mi fie prea rau ...in august am cam ...![]() ![]() ... ![]() ![]() ![]() ![]() pt DASTEFA si ALEXUTZZZA![]() ![]() ![]() ![]() ...va doresc bblusi sanatosi,veseli si mancacioasi!+ sanatate si fericire pt voi cat incape!![]() ![]() ... sa vad ce cumparaturi vom face pe acolo... abia astept....![]() ![]() ... chiar daca voi astepta sa le aduca el cu masina,ca eu pe avion nu prea voi putea pune mare lucru... va pup pe toate si sper sa aud (citesc)doar vesti bune cand ma intorc!![]() ![]() ![]() mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze |
Drum bun Mamidepuiuti! Sa te distrezi bine (iti urez asta ca stiu ce planuri aveai saptamana trecuta
Si pentru orice eventualitate ia o lamaie la tine. Face minuni
!
29+
alexutzzza spune:
Hello fetele! Moama da ce shopingaretze! Balansoare briose si alte d-alea... Super descrierea lu Mall Cotroceni! O sa merg si eu cand ne-o da salar din urma...am 4500RON de luat (bine si rate si carduri de platit, da tot raman cu ceva) numa sa en dea odata banii!!! 

In primul rand restantele:
NEGRESE PUFOASE
Blat pufos:
- 50g cacao
- 1 pachet de unt
- 500g zahar
- jumatate cana lapte
- 200g faina
- 5 oua (o sa aveti nevoie de ele separat: albuse spuma si galbenusuri)
- 1 praf de copt
- esente rom, vanilie, migdale, portocale (fiecare dupa gusturi si preferinte)
Intr-o craticioara se pun pe foc: untul, laptele, cacaua si zaharul si se freaca continuu pe foc potrivit pana se leaga (cam 5 minute, vedeti ca devine nchegata asa compozitia). Se pune la racit (dati pe balcon ca se raceste rapid acuma!). Apoi se adauga treptat si amestecand usor: galbenusurile 1 cate 1 amestecand, praful de copt, faina si la sfarsit albusele batute spuma plus esentele (eu pun rom si vanilie, dar mai puteti adauga dupa gust migdale/portocale) si se amesteca usor (ca la bezele) de jos in sus nu centrifuga sa nu "turtim" spuma de albuse. Compozitia se toarna in tava (unsa cu putin unt si data cu faina si se dau la cuptor ptr 20 de minute, ne uitam la ele dupa 20 de minute, eventual mai intoacem tava si le dam tin nou la cuptor inca aproximativ 20 de minute (se verifica treptat cand sunt gata, stiti voi, se baga cutitu'n ele pana lama iese curata nu cu crema pe ea).
Glazura:
- 2 linguri lapte
- 2 linguri cacao
- 3 linguri zahar
- un cub de unt (cat o nuca)
Se topesc impreuna la foc mic (tot asa, frecati pana se incheaga) si se pune calda pe prajitura.
Dupa ce se raceste bine glazura taiati bucati si serviti!
POFTA MARE!
26+
Yannis
alexutzzza spune:
mamidepuiuti
merci de urari! Drum bun si distractie/recuperare placuta! 

A propos de ce a zis crisdogarel cu pozele, vezi sa nu pozezi chiar tot!
LOOOL!
Vi4i da, din Atena o sa cumparam, stu ca multe sunt nesimtit de scumpe in Atena fata de Romania, dar cele mai multe sunt invers
, adica mai scumpe aici. Din experienta iti zic: Marks and Spencer si Mothercare ai nostrii sunt in Ro via Grecia, adica la noi sunt la pretzu din Grecia plus transportu
. Vreau musai sa-mi mai iau niste blugi de gravi de la Mothercare (sunt cei mai tari dupa parerea mea) si hainutze bebe de la Marks and Spencer (alea de-i stau pe piele: body, pijamale chestii) Am auzit d la alte mamici ca sunt f bune calitativ si cand snt la oferta sunt super pretz ca-s la set...miram-as, ca stu ca M&S sunt scumpe, dar incerc sa vad pretu si in Atena. Apoi, ptr hainutze de strada mie mi se par ok la pretz si f trendy si haioase alea de la Zara care iar sunt mai ieftine in Grecia. Si pe langa pretz, mai e si diversitatea, in Grecia e o varietate mai mare intotdeauna fata de ce gasesti la noi si sunt mereu oferte si reduceri. Alta chestie sunt "vizionarile" pe sotz nu-l prind tarandu-l dupa mine in 1001 magazine prin bucuresti, asa ca ptr carutz si paputz o sa vizionam in Grecia (Glyfada si The Mall) si apoi cadem de acord si iau din Ro modelul ales. Mai vreau sa ma uit de sutiene de alaptat si biberoane, sterilizatoare si neaparat de niste cizmulitze ptr mine cu toc jos sau fara toc ca aici e jale!!! In Atena stiu niste magazine care sunt importatori directi si de unde imi iau cizme din piele piele, italienesti, f frumu pana la genunchi cu 80E, ori la noi alea pana la genunchi sunt 800 RON (aproape 200E) si unele nici macar nu-s din piele sau nu piele adevarata. Off hai ca iar m-am lungit, dar asa contribui la cauza nobila de a umple paginile si scrie mai multe capitole
.
Cu scaunul balansoar nu m-ati cucerit desi nu inteleg de ce...dar nu ma tenteaza deloc...Leganatu imi place la nebunie dar prefer hamacul, saltelutza pneumatica leganata de valuri sau
parasailing si parapanta!!!!LOOOOL!
26+
Yannis
alexutzzza spune:
aaaa! si inca ceva Vi4i ete scartz! nu-i respecti si ii evitzi! Da tu pe nebuna nu stii sa faci? Sa zici ca dr ti-a interzis sa stai in fum de tigara? sau sa spui ca ti-a recomandat repaos la pat, asta e domne, sarmalutza de tine treb sa stai in pat toata ziulica off off off, si ce-ai mai vrea sa stai cu ei si ce nasol e sa fii la tine in camera singura plictisindu-te de moarte, da asta e daca trebuie trebuie ![]()
![]()
![]()
etc...ce naibii doar esti scorpie treb si si din Chisinau pe deasupra! Trebuie sa stii ceva despre cum sa faci pe nebuna si sa fii sireata 
26+
Yannis
lillyka spune:
buna seara fetelor,
ce v-ati mai prajiturit...si plimbari...si cumparaturi
ma bucur sa vad ca sunteti cu toate bine si vesele.
eu am avut un week-end administrativ...am organizat baietii (pe sot si pe frate)
, eu le-am gatit papanasi fierti, gris cu lapte, cartofi cu friptura de porc si ei au smirgheluit si lacuit patutul lui bebe :P Serviciu contra serviciu.
E asa frumos patutul...
L-am primit imprumut si e un patut leganut mic de 90x55 si am vrut sa il igienizam un picut si ni s-a parut cea mai buna varianta.
Am schimbat si semnatura...
Off ce emotii am...Imi e din ce in ce mai frica de nastere, desi o sa fie prin cezariana...mie imi e groaza si sa imi ia sange...dar sa ma opereze ...dar ce pot sa fac? pe undeva trebuie sa iasa si bebe, nu?
Va pup pe toate si va doresc o seara excelenta fara prea multe drumuri la toaleta.
33+
Luca Alexandru
alicredo spune:
alexutzzza sa imi spui la cat ai gasit salopeta de blugi in grecia/romania .eu aici am vazut la mothercare la 30euro si mii se pare un pret fff bun si mai ales ca e minunata ptr gravide!sa nu ma uiti!
26+