Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel ai mare dreptate in legatura cu pampersii.....fff DES ..suuper ca ti-ai luat balansoar
iar in legatura cu schimbatul hainutelor pe zi nu stiu daca exista o medie...depinde de bb si de maami k sunt persoane care spun ei lasa k ami poate sta putin cu body asta pe el desi este murdar.......este adevarat k ei cresc ff repede,dar akm nici sa luam doar cateva k sa nu avm de schimb si sa spalam zilnic
cristies...astept rrteta...super setul pe kre il vrei

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Marea negresa cu gem. Spor!

Ingrediente:

- 1 cana zahar
- 1 cana apa
- 1/2 cana ulei
- 1 borcan de gem (de caise sau prune, dar puteti incerca cu orice)
- 3 linguri cacao varianta colorata, mai multa amaraste///
- o mana nuci pisate (sau cocos)
- o lingurita rasa de praf de copt
- zeama de la jumatate de lamaie
- 2 cani faina
- 1 sticluta cu esenta de rom
Se amesteca totul cu mixerul la viteza mica pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca, ciocolata de post sau orice altceva.

Se taie cand s-a racit complet cu un cutit spalat dupa fiecare taietura (si prajitura arata perfect, fara margini zgrunturoase).

29+

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca cea mai mare calitate a retetei este rapiditatea si faptul ca nu necesita prea multa manopera.

Si pentru cine tine este si de post.

Ma apuc de treaba ca maine ma duc la serviciu.

Spor la scris!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cristies eu nu zic nimic de rau de nastere. Daca era asa cumplit nu mai faceam inca un copil si nu insistam sa nasc natural fara epidurala.
Ca sa iti faci o idee, eu am scos-o pe Sara afara de la 2 saptamani imbracata in body, pantalon cu botosel, combinezon gros, cosmonaut, caciulita (nu foarte groasa)+gluga de la cosmonaut, fara paturica in carut, dar am iesit cu ea doar daca temperatura era pozitiva.
Oricum eu zic sa itrebati pediatrul atunci cand vine la prima vizita absolut tot ce nu stiti. Eu asa am facut si l-am chinuit pe bietul om cu tot felul de intrebari chiar daca la unele l-a busit rasul m-a lamurit totusi.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cristies, mi-ai trezit amintiri cu retzeta asta. cand am fost gravi cu Ana si pana la primele cure se slabire o faceam des. eu puneam un pahar de miez de nuca in coca si preferam gem/dulceatza de vishine, cu fructele intregi. o faceau mai "uda".

scuze daca am speriat pe cineva cu vaicareala mea despre poveshti de nashtere si ...angoasele mele legate de asta. nu am dat insa linkuri, asa ca sper ca nu am avut efect prea ...concret. macar la voi sa-mi vars si eu sperieturile

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

gata, ma duc sa vad ce face pizza mea din cuptor, ca voi ma innebunitzi cu dulciurile.... pai nu v-am zis ca sunt campioana la kile?? vreti sa nu imi mai vad.... degetele de la picioare de?
nici cu pizza mea nu mi-e rushine la "efecte", off

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

crisdogarel adina_bulina, pai ai rezolvat cu eco si problemele tale de cedezi programare deja? [red]

Pai am dat zvon in toata tara si m-am trezit cu 2 programari, una maine si una vineri, si era cat p-aci sa o am si pe a treia.

E inca valabila aia de maine, daca stiti pe cineva... e liber.

27+ Maria

Mergi la inceput

Mariucasara si Cris.dogarel, ma bucur ca ati inteles ce am zis (chiar ma gandeam sa nu intelegeti gresit ca nu m-ar interesa povestile voastre).
La Mariucasara chiar am insistat sa aflu povestea (varianta frumoasa) si de aceea insist si la tine Cris.dogarel sa ne spui cum a venit pe lume Ana. Daca ai mai scris, scuze, dar am uitat .

Mie imi face foarte bine gandirea pozitiva si chiar cred ca un zambet echivaleaza cu o aspirina. Si incerc sa vad in toate un lucru bun. Chiar daca nu mereu e usor, la mine ajuta.

Reteta am zis de la inceput ca e dintr-un practic in bucatarie vechi, e scris poate cu amprenta "naratorului" dar ingredientele sunt aceleasi. Si eu o faceam la mama acasa destul de des (ea e adepta vitezei in bucatarie). Spor daca ai de gand s-o incerci Cris_mario!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies sigur ca o voi incerca....iti multumesc fff mult
fetelor ca tot veni vb de dulciuri eu am facut cv fff simplu...clatite cu fineti....
va pup pe toate si ma bag la nani ca maine merg la birou

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Gagici, acum am vazut ca ati muscat din cascaval. Capitolul trecut s-a terminat brusc la pagina 19.
Asa avem sanse mari sa ne apropiem vertiginos de celelalte odisee

29+

Mergi la inceput