Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
mamidepuiuti spune:
cris_mario...sper sa intelegi reteta,ca nu ma pricep sa editez textul (asa cum faceti voi )... ingrediente:225 gr zahar,250 gr unt,6 oua,50 gr miere de albine,250 gr faina,1/2 plic praf de copt,zahar vanilat,putina sare,fructe la alegere(visine puse cu zahar,ananas din compot,stafide muiate in lapte si esenta de rom...ce vreti si ce va place)...preparare:mixezi la bain-marie ouale cu zaharul si sarea;cand zaharul s-a dizolvat,iar compozitia a inceput sa se ingroase,stingi focul,lasi putin sa se racoreasca si incorporezi treptat faina cernuta impreuna cu praful de copt,mierea,zaharul vanilat si untul;in tava de briose pui formele de hartie pe care le umpli numai 2/3 din volumul lor cu aceasta compozitie;adaugi in fiecare forma fructele dorite;coci briosele in cuptorul preincalzit,cca 25 min la foc mijlociu,pana se rumenesc frumos...cand sunt reci,optional se poate face glazura din ciocolata,serbet,orice va face cu ochiul...dar se pot lasa si asa......pofta buna!...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
ale1212xa spune:
neatza si de la Pitesti fetele
de abia azi e la mine we...ieri am fost la un examen in Bucuresti si m-am intors tarziu asa ca am zacut in pat toata seara fara nici un chef...groaznic de aglomerat Bucurestiul ieri, mai zicea cineva...chiar ma intrebam daca nu cumva e ziua iesirilor la plimabre cu masina si mie nu mi-a zis nimeni nimic.
Asa ca azi ne relaxam..
raman prin zona
O zi frumoasa
-----------------------------------------
27+ cu Dragos-Andrei
cris_mario spune:
mamidepuiuti...ms
Offf fetelor ce mai zi.......nu e nimeni pe aici......
Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Vi4i spune:
multumesc la fete p-u mesaje de incurajare!!!! chiar am nevoie!!!!
si oricum cat nu m-as stradui tot ingrijorata sunt,deja beau cate 4 litri de apa pe zi!!!! stiu ca ar trebuie sa ma las afectata cat mai putin de toate lucrurile de prinprejur!!! da asa sunt eu "inimioasa" cum spune mama,of macar de as aveao pe ea alaturi,poate mi-ar fi mai usor!!!! cu socrii cu lichidul amniotic,cu totul!!!!
inca odata burticutelor un mare multumesc p-u incurajari,ca chiar citindu-va imi face mai bine!!!
alexutza sa stii ca chiar si stau in camera la mine mai toata ziua ca ma simt eu bine asa cu mine singurica in pat la mine si nu vreau sa fiu deranjata de nimeni!!! dar socrii au inventat ceva nou," ca eu nu ii respect si de aia stau toata ziua in camera si ca vreau cat mai mult sa-i evit"
pai eu nu stiu ce asteapta ei de la mine,dupa cearta cu socrul chiar cred ei ca imi e usor sa petrec timpul cu ei si nu de alta da ma plictisesc de groaza in preajma lor(na ca eu sunt de alta generatie si am alte interese) si inca si ma ingrozeste ce iese din gura lor!!!!
na ca iar cu plansu am inceput!!!!
alexutza stii deja de prin ce magazine ai sa faci cumparaturile p-u bebe???aici in Atena???? crezi ca te va costa mai ieftin decat in Rom?????
am sa inerc sa fiu mai activa si poate imi revin la starea mea normala ca ma urasc cand ma vad asa plansa!!!!
24+ Dionisios
baby in burtica
Beatrice1982 spune:
vi4i.............in primul si in primul rand gandeste-te la sanatatea ta si a copilului tau, iar daca nu iti dau pace, cearta-te cu ei odata si bine, spune-le ce ai pe suflet si gata,................
stai cu ei???????????????
lasa., nu merita sa te consumi pentru niste oameni care nu vad ca esti insarcinata, si fiind constienti cat rau iti fac................
mai ales ca acum esti si mai sensibila....................
offffffff offffffffff oamenii astia......................
ai doua urechi, pe una sa iti intre, pe alta a iti iasa, si o sa ai destul timp, mai ales daca stai cu ei, sa te certi dupa, ca si dupa o sa isi bage nasul, sunt foarte sigura,...parca ar stie ei ce e mai bine pentru noi, si parca e lumea care era acum 30 de ani............
lasa.......nu te stresa...............bea apa multa, si strres delocccc...........................
Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris_mario spune:
vi4i offf...cata rautate...dar incearca sa le alsi deoparte..stiu ca este greu...dar trebuie sa te gandesti la bb mic din burtik...ca ami este doar putin pana va veni pe lume si de atunci chiar nu te va mai interesa de nimeni ....vor vorbi degeaba...nu va mai conta nmk...dkt bb
Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Andre_lina spune:
Hello!
Am fost in noul mall...de la cotroceni, UAU, e urias si impresionant, e diferit de tot ce am vazut.... e altceva! Ce decoruri, un perete imens de piatra, ditamai patinoarul, un loc de joaca enorm pt copii... unele sunt inca in amenajare, dar e tare.
Si am ajuns in real... tot acolo, si AM GASIT TAVI DE BRIOSE!!!!
Prin urmare tocmai ce le-am introdus in cuptor,,,si le admir cum se fac, manca-le-ar mama!
cris.dogarel spune:
andre_lina, vreau si eu 2-3, ca am balit la ele de ieri. azi mi-a adus mama chec, dar nu-i tot aia.
mariucasara, ai dreptatate: si eu as putea povesti frumos despre nasterea anei si cezariana, dar si uraat.insa ca am citit eu pe ici pe colo pe DC erau "fapte" grave. stiu ca sunt exceptii, o sa ma concentrez pe asta, ca azinoapte am visat numai aiureli.
decenuela, eu as veni dimi sa iti tin companie, ca ma si gandeam azi dim la 5 daca tu ai scris deja, dar, asa cum am mai zis, as trezi fata daca as cobori unde e laptopul... multam de cafea si vorbe bune.
plateea, pe unde eshti?? sper ca esti bine
fetelee, am fost la kika si mi-am luat scaun de alaptat d-ala cu balansoar (si scaunul si suportul de picioare). o sa fim nishte rasfatzate, eu si bebelina, sau macar leganate bine. asa cum ziceam, nu-l desfac inca, il tin sa "il aduca Moshu" de la parinti+socri. in fiecare an facem asa. ne luam ceva si punem sub brad (Ana tre sa vada ce a adus Moshu...), apoi ei cotizeaza.
restul chestiilor de bb insa de la KIKA sunt dublu sau triplu fata de KIKA sau magazine similare din Austria. Doamne, cu ce au greshit romanii de au "luxul" asta la preturi??
voi aveti/ati avut mishcari de bb asa mai ciudate?: io de doua zile am nishte galgaituri jos, ca si cum as lua aer pe undeva si galgaie lichidul nu stiu sa explic, dar mi se par ciudatzele... si ff jos.
Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)
Andre_lina spune:
Nu te speria, io, dupa 2-3 ore de stat pe scaun incontinuu am descoperit ca am galgaituri sau cum sa le zici...ca si niste balonase in apa, prin coaste, in spate, prin plamani...deci totul e posibil
:))
32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
lia_2009 spune:
Am luat primele bady-uri si bluzite si inca ceva lucrusoare pt primele zile inca nu stiu cum sa le postez poate imi spune si mie cineva cum se procedeaza. Acum voi spalati tot ce ai cumparat pt bb? Mai caut sa iau si cosmeticele pt bb si incet incet ne apropiem de prenatal.
Multa rabdare celor care deja stau acasa. Ma gandesc ca ma voi plictisi enorm toata ziua acasa dar nici nu voi mai putea merge la serv burta creste pe zi ce trece.
28 sapt