Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
cris_mario spune:
ador negresaaaaaa la nebunieeeee ...o reteta cv se poate? ..dar as vrea cv fff detaliat
Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
hai ca v-ati mai dezmortit.. la vorba
o fi de la negresa alexutzei? sau de la brioshe?
rebiana, eu am luat camasa de la babyexpo. o sa mai fie unu in nov sau dec, tot la polivalenta, din cate am inteles
andre_lina, poate iei si tu de la babyexpo mai multe.
m-am apucat sa citesc subiectul nashtere normala vs cezariana, acu' ca iau in calcul si nashterea normala. cam horror poveshtile pe acolo, si de-o parte si de alta, asa ca sunt mai ameztita decat eram
eu sunt cam intoarsa, ca de joi m-am suparat pe sotz si nu imi mai trece. e prima data in 10 ani cand simt asa de mult supararea. ce ma enerveaza e ca nu pare afectat deloc ca nu imi trece, sau mai bine zis, nu face nimic
Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel rebiana, eu am luat camasa de la babyexpo. o sa mai fie unu in nov sau dec, tot la polivalenta, din cate am inteles |
Mercic, Cris! Imi plac tare mult modele astea si gasesc ca-s practice!
Mami de Luca si19+ cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
mariucasara spune:
Cam liniste pe aici. Eu m-am refacut dupa smotrul de ieri, iar feciorul meu are chef de fotbal
cris.dogarel lasa supararile.. Sotul probabil nu face nimic ca nu stie exact ce sa faca. Daca de obicei va impacati mai repede poate nu stie cum sa reactioneze.
Cat despre nastere naturala vs cezariana nu mai lua in seama toate povestile horor. Depinde doar de organismul fiecareia, de toleranta la durere, de cum suporti anestezia si cum te vindeci in cazul cezarianei.
Pot sa povestesc cum am nascut-o pe Sara in asa fel in cat sa para cel mai usor lucru sau sa para o poveste de groaza, fara sa mint sau sa exagerez cu nimic. Depinde pe ce anume pun accentul, de starea mea din momentul in care povestesc, de alte experiente placute sau neplacute la care sa ma raportez.
Capul sus! Ca de ajuns in burtica a ajuns, acum cum necum o sa si iasa
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru
Andre_lina spune:
O sa dau un tur pe la baby expo, insa nu pentru hainute, caci din fericire am primit destule, tocmai le-am spalat si calcat, pus la locul lor, ci pentru patut, lenjerii, sac de dormit, paturici si un cosmonaut (costum cu totul pt afara).
Restul pentru bagajul de spital iau din cora ca sunt dotati cu tot ce trebuie si la preturi bune.
Negresa...yummy.. maine dau fuga la ikea si iau tava pt briose, nu se mai poate!
32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
decenuela spune:
neatza fetele...ca de obicei ...pe la ore din astea stau de vb cu voi ( vorba vine, pt ca f rar va trezeste mirosul meu de cafea pe la ora asta..:)) )si va ademenesc cu cafelutza....
multumesc pt urarile pt " sot" hai sa-i spun asa k nu stiu cum vine daca nu suntem cast...prieten..iubit...i fine..nu conteaza ..chait un act nu conteaza...
aminceput sa citesc predarea odiseei si m-am opritca ma apucau asa, de dimineatza si prefer sa fiu in forma...
a fost ok aseara...am fost intr-o carciuma al unui amic, zona crangasi...a fost f ok...f ieftin...dar era mai mult asa, de cartier..dar nu a contat immp ca ne-am simtit bine.
aoleu...cred ca nu ma puteam trezi la pipi....am av cosmar...din ala de au gravidele...ca si-a intins bb in burta un picior taaaare...si am nascut si avea 3 ochi...si multe tampeni odioase.....de a trebuit sa ma trezesc sa se termine nebuneala.
fetele ...in cautarile voastre ati vz cos de dormit? ca eu in prima faza, in lipsa de spatiu la cos m-am orientat. am vz ca se vindea unul impletit aici pe forum frumu...2 mil...dar nu stiu de ce am lasat-o balta.
alexutzzza vreau si eu in greciaaaaa...sunt lesinata dupa tara asta. macar pana la salonic. tocmai au venit niste prieteni din gr...au trecut fugitiv prin salonic....si-mi venea sa le dau in cap deoarece numai de rau vb, nimic frumu..nimic bun etc....
acu...cine stie cand mai pot merge
andre.lina ma duc pt aprovizionare in real...poate vad...stiu sigur ca am vz tava de birose..parca erau cate 6-8. hm...acu ca esti acasa...iti faci de cap, ai?
despre kg lui bebe dublate....m-am linistit.....pt ca deja ma gandeam frate, a pus 14( sper sa nu fie mai multe desi nu bag mana in foc)....sa aj a 30????
crispoate candcitesti pe forum esti deja impacata. eu nu m-am mai certat de mult...si de obicei ne certam pe prb de serviciu...dar nu pot sta mult certat...spun ce am de spus....si " ma racoresc"...al meu e scorpion...asa ca..e mai incapatanat. ma duc ca o lipitoare pe langa el...il privesc in ochi asa, poznas, sa inteleaga ca mi-a trecut...ii vad privirea de copil prost imbufnat si ma pufneste rasul. ii zic...hai sa ne impacam....etc..il mai tine un pic...si cand vad ca i-a trecut....ii mai fac ultima mustruluiala...asa ca sa nu creada ca ramne cum vrea el..:))) dar cu vorbe calme..." ca de om mare" :))
hai ca scriu romane de dimineatza...
sa aveti o duminica...di vis....si ne mai auzim..
28+
mamidepuiuti spune:
buna dimineata!...praji in dimineata asta ne da alexutzzza(cu reteta cu tot)...auzi...s-a ingrasat 3 kg,dar noua ne vb doar de bunatati... macar sa ne spui si cum le faci...stim o treaba... pe la cealalta odisee nu ma mai uit...greu m-am oprit aseara din bocit...azi in oradea e soare(chiar daca a inghetat) si vreau sa fiu vesela
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
andre_lina...eu am tava de 12 briose si iti recomand sa iei 2 ... noua ne place sa pun cosulete de hartie in formele respective(arata mai bine) iar retete... ...am cateva,la alegere:sarate sau dulci
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cris_mario spune:
Neata si de la noi ....
mamidepuiuti eu as vrea reteta pt cele dulci
decenuela ma bucur ca ati petrecut frumi pana la urma ..off lasa-le naiba de vise
cris.dogarel....offf lasa k trece nu te mai supara
va pup si sunt pe aici..ma apuc de calcat
Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
andrelina......bine ai revenit...................
eu am fost cam absenta................nu prea am avut chef de nik..........
ieri am avut musafiri...............
am pus poze cu burtoi de 29 de sapt la semnatura.....................si schimbaram si semnatura...............
am visat azi noapte ca era Ivan deja marisor, si tot plangea, si nu stisam ce are, si i-am desfacut pampersu' si era cacat pana la urechi............l-am spalat frumos si apoi a fost numai zambet bebelusul meu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asta se zice ca am noroc daca visez cu kk...........
tre sa merg la pun la loto??????????
Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!