Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Uff, dupa ce am vazut tot ce am vazut pe net (filmuletele cu nasterea) io nu mai vreau sa nasc deloc, natural sau cezariana ![]() ![]() . M-a luat o frica....Si imi poate spune si mie cineva explicit ce e aceasta "toaleta" de care vorbiti toate? Imi iertati ignoranta... Catalutza 22+ Irina |
cata, ai scapat de client de ai avut timp sa te oripilezi? daca da, bine ai revenit
nu ai gasit si filmuletele in care au facut de 3 ori au si gata, a tzashnit bb?? io da, ma bazez pe ele"toaleta" e un nume fain ptr o chestie...normala: dupa ce nashti iti curg lohiile, adica un ciclu abundent cu toate cele ce au ramas prin uter dupa nahtere (cheaguri, in principal). ca sa te curetzi bine si sa te shi controleze, de 2 ori pe zi, dim si seara (unele si la pranz) mergi la cabinetul asistentelor pentru "tratamente" si acolo iti fac spalatura vaginala cu un irigator (suita pe masa de control), cu un lichid ...septic. atata tot. (in cazul meu, la Polizu, era ... apa RECE!- daca ziceai ca e cam rece ti se raspundea de sus" si ce, vrei calda, sa faci infectzie?
). 
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
Ofe_27 spune:
Buna fetele,
Eu in weekendul asta nu am intrat deloc pe net, sambata toata ziua curatenie, mancare, iar duminica ma lenevit un pic si am avut ceva de lucru la un proiect.
Fetelor eu am o problema mare
: de vreo 3 zile ma doare dantura in partea stanga si sus si jos. Ieri si sambata am mai luat cate un algocalmin seara ca simteam ca ma urc pe pereti, dar nu inteleg de la ce m-a luat asa dintr-o data. Doar in 20 oct. am fost la control si mi-au facut detartraj si au zis ca e ok restul. Nu am carii, tartru, gingiile nu sunt umflate si nu sangereaza, in schimb ma doare intr-una toata partea.Incepe ca o durere de gingie si apoi se extinde pana imi vine sa urlu nu alta
.
Maine am programare la dentist, dar ce ma fac daca nu o sa-mi zica ca nu au ce sa-mi faca... Cum stau eu asa cu durerea asta????
25+
Bogdan Christian
dandanaG spune:
evyme si pe mine ma inteapa pe sub coaste, si nu am putut dormi decat pe spate si putin mai ridicata, pe o parte ma inteapa rau dar nu in spate ci in fata
larisel fff frumoase hainutele! Ce bine ca ai primit tot cate doua!
eu nu m-am uitat la filmulete cu nasteri, dar parca nici nu-mi vine.Mie cam frica
Dana
26+ cu 
dastefa spune:
fetelor multumesc mult de urari
intentionam sa va invit mai devreme la degustat una alta dar azi nu am avut curent pana pe la 4 deci nici calc,nici caldura nici...
ce ziceti de un tort cu mere ,o piza si un vin de casa?-totul ecologic si f gustos
va pup ca mai am de bucatarit cate ceva
Mihaela
28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
danyelana spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza cris.dogarel pai...poate va iau un tort de-a gata de la Agapitos (cofetaria greceasca) ![]() ![]() cu ciocolata si cirese amare, eu numa de asta cumpar de ziua mea, adik d-asta iau ptr prieteni ca la birou iau dela Ana cu crema de ciocolata si cafea ![]() ![]() e demential si asta!!! Oricum eu o sa pierd cel mai bun tort din lume. Mami meu face cel mai bun tort din lume. Ma rog, ptr mine e cel mai bun tort din lume, pentru altii poate constitui doza soc de cacao ![]() ![]() Doamne! de neegalat! Da o sa o pun sa faca cand ma intorc ca face d-ala numa o data pe an 26+ Yannis |
Mai Alexutzzza, de ce chinui tu asa oamenii gravizi si iubitori de cioco.

nu mai pot.
Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
cata, ai scapat de client de ai avut timp sa te oripilezi? daca da, bine ai revenit nu ai gasit si filmuletele in care au facut de 3 ori au si gata, a tzashnit bb?? io da, ma bazez pe ele"toaleta" e un nume fain ptr o chestie...normala: dupa ce nashti iti curg lohiile, adica un ciclu abundent cu toate cele ce au ramas prin uter dupa nahtere (cheaguri, in principal). ca sa te curetzi bine si sa te shi controleze, de 2 ori pe zi, dim si seara (unele si la pranz) mergi la cabinetul asistentelor pentru "tratamente" si acolo iti fac spalatura vaginala cu un irigator (suita pe masa de control), cu un lichid ...septic. atata tot. (in cazul meu, la Polizu, era ... apa RECE!- daca ziceai ca e cam rece ti se raspundea de sus" si ce, vrei calda, sa faci infectzie? ). ![]() Cris, 27+cu Ema si Ana(2003) |
Cris.dogarel, ce stil au si asistentele din tara. Aici toaleta se face in camera gravidei si nu iti vor vorbi niciodata asa, ca si cum le esti datoare cu ceva si ai facut vreo prostie.
Si felicitari pt nasterea Anei, foarte frumos povestit.

Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Charles Baudelaire
lillyka spune:
din cauza alexutzzzei mi-am cumparat ciocolata kinder si un ou kinder...au surprze de la ice age.
Tort de cioco cu visine din visinata de la Ana Pan am avut la nunta...offf ce pofte am...
Larisel ff frumoase hainutele si ff multe mi se par, eu nu am atatea hainute...sunt ciudoasa ![]()
32+
Luca Alexandru
lillyka spune:
si ma lupt cu kg...ma zbat intre 16-17 kg si voi vorbiti de torturi si mancaruri...
32+
Luca Alexandru
danyelana spune:
| citat din mesajul lui Ofe_27 Buna fetele, Eu in weekendul asta nu am intrat deloc pe net, sambata toata ziua curatenie, mancare, iar duminica ma lenevit un pic si am avut ceva de lucru la un proiect. Fetelor eu am o problema mare : de vreo 3 zile ma doare dantura in partea stanga si sus si jos. Ieri si sambata am mai luat cate un algocalmin seara ca simteam ca ma urc pe pereti, dar nu inteleg de la ce m-a luat asa dintr-o data. Doar in 20 oct. am fost la control si mi-au facut detartraj si au zis ca e ok restul. Nu am carii, tartru, gingiile nu sunt umflate si nu sangereaza, in schimb ma doare intr-una toata partea.Incepe ca o durere de gingie si apoi se extinde pana imi vine sa urlu nu alta .Maine am programare la dentist, dar ce ma fac daca nu o sa-mi zica ca nu au ce sa-mi faca... Cum stau eu asa cu durerea asta???? 25+ Bogdan Christian |
Biata de tine Ofe. Eu stiu ca in general la dentist iti pot face lucrari in trimestrul doi. Mai problema e in unul si trei dar asa nu cred. Oricum e bine ca mergi pt ca nu poti sta asa cu durerea aia. Multi
ca sa treaca.Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Charles Baudelaire