Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
cris.dogarel pai...poate va iau un tort de-a gata de la Agapitos (cofetaria greceasca) 

cu ciocolata si cirese amare, eu numa de asta cumpar de ziua mea, adik d-asta iau ptr prieteni ca la birou iau dela Ana cu crema de ciocolata si cafea 

e demential si asta!!! Oricum eu o sa pierd cel mai bun tort din lume. Mami meu face cel mai bun tort din lume. Ma rog, ptr mine e cel mai bun tort din lume, pentru altii poate constitui doza soc de cacao
. Eu sunt fan ciocolata si cacao, pot manca pudra de cacao cu linguritza si mami face asa un tort cu blat bufos de cacao si cu crema de cacao cu multa cacao si unt si nu stu cum naiba face da nu e grea deloc crema e f light si tortu insiropat cu rom si cu coaja de portocale in blat siii...

Doamne! de neegalat! Da o sa o pun sa faca cand ma intorc ca face d-ala numa o data pe an
de ziua mea
ca ptr mine il face, restu nu mai dorm noaptea dak mananca d-ala (desi toata lumea e innebunita dupa tortul asta)!!!
26+
Yannis
cris.dogarel spune:
mai alexutzza, cum stii tu sa lauzi cioco, mai rar. simt cum ma scufund in propria balta.

Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
cris.dogarel spune:
alexutzza, mamidepuiuti, fetelor care mergeti prin ..lume multa, luati-va mashti ca umbla H1N1 asta haihui pest tot

Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
mariucasara spune:
cris.dogarel si eu am avut o surpriza neplacuta cand am cumparat ser fiziologic ultima oara. Intr-adevar era 10 lei cutia cu 10 fiole si acum e 25 de lei.
Eu tin minte ca la Sara am luat cea mai ieftina pompita cu varf de silicon pe care am gasit-o pentru primele 3 luni. Si apoi am folosit batista bebelusului.
alexutzzza la leonardo ma opresc maine. Multumesc de pont.
cris_mario
O sa te mai bat la cap despre conditiile de la Filantropa. Sper sa nu te superi
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
27+
Sebastian Petru
larisel spune:
Abia acum am terminat de citit...
La multi ani dastefa! 

Si eu am o camasha de alaptat cu barza si ma deranjeaza crapaturile alea ca ies sanii pe acolo...in consecintza am sa cos acolo niste "moshi cu babe"...stiti voi despre ce e vorba.
Babyexpo o sa mai fie intre 19-22 noiembrie...si eu as fi vrut, da' nu ma mai risc pe drumuri...
decenuela Coshuri de dormit frumoase am vazut la Premaman (la noi este in mall si complexul de la carrefour, in Bucuresti nu stiu).
Pe drumul la Suceava te-as sfatui sa faci multe popasuri ca sa te odihnesti sau macar sa-ti schimbi pozitzia...sper ca nu mergi singura, mie mi-ar fi frica...
lia_2009 Uite aici si aici cum sa pui poze la semnatura. Am sa postez linkul cu explicatzii si pe prima pagina pt cine mai doreste...
Eu o sa spal tot tot cu detergent special si trebuie si calcate toate hainutzele (asa se "sterilizeaza")...dar as mai astepta un pic sa am unde sa le depozitez dupa...Deocamdata strang toate lucrushoarele in saci de plastic...offf
...nu se mai termina shantierul asta.
Despre cati pampersi ne trebuie...nu pot sa ma pronuntz...dar din cate am vazut cei new born sunt pt 2-5 kg si nu cred ca bb ajunge chiar asa de repede la greutatea asta...
mamidepuiuti Succes la cumparaturi si mai ales revedere placuta cu tati!
lillyka Dar cum ai calculat tu varsta 33+? Dupa eco? Ca dupa um esti 32+. Ai o infectie urinara care apare relativ des in sarcina...si trebuie neaparat tratata, asha ca stai linistita ca faci ce trebuie.
cris.dogarel Acum deja stii la ce sa te astepti...trebuie sa-ti fie mult mai ushor ca prima data ...
31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
catalutza81 spune:
Uff, dupa ce am vazut tot ce am vazut pe net (filmuletele cu nasterea) io nu mai vreau sa nasc deloc, natural sau cezariana 

. M-a luat o frica....
Si imi poate spune si mie cineva explicit ce e aceasta "toaleta" de care vorbiti toate? Imi iertati ignoranta...![]()
![]()
.
Catalutza
22+
Irina
alexutzzza spune:
Larisel 

nu avem premaman in bucuresti, er ape dorobanti si s-a inchis. Auzisem ca deschid in mallu din cotroceni, so fetele care au ajuns pe acolo sa ne zica...
cris.dogarel achizitionat masca! Una alba stupida dar mi-am luat!
26+
Yannis
evyme spune:
salutare fetelor! abia acum am reusit sa termin tot de citit din urma (ati fost harnicute in we asta)...
magazin premaman este in mallul nou din cotroceni, am fost eu ieri acolo si l-am bantuit in lung si-n lat...
nu stiu cum sunt durerile voastre de spate (la cele care aveti asa ceva), dar pe mine ma omoara coastele...

si in fata si in spate
pe scaun nu pot sta lasata pe spate ca ma dor in spate, daca ma las in fata ma dor in fata; noaptea nu pot dormi decat pe spate, pentru ca daca stau mai mult de 5 min pe laterale ma dor iar in spate 

larisel, frumoase hainutele!
eu m-am oprit cu achizitionarea hainutelor, pentru ca mami meu a inceput deja sa-si faca si ea stocuri, o sa mai primesc si de sora mea, nasa mi-a zis ca si ea a inceput sa cumpere , asa ca e cazul sa zic macar eu stop!
am cumparat in schimb cadita de la miniblu din noul mall cu 40 lei si un prosop cu gluga de la zara home cu 32 lei. promit ca cel mai tarziu maine sa postez si eu pozici cu ce am cumparat!
toate burticile si toti bebeii
+ 26 
[url=/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl]poze gravi[/url]
catalutza81 spune:
Am mai crescut si noi de cand nu am mai intrat
. Mai avem 2 sapt si intram in trim III.
Catalutza
25+
Irina
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Abia acum am terminat de citit... ![]() La multi ani dastefa! ![]() ![]() Si eu am o camasha de alaptat cu barza si ma deranjeaza crapaturile alea ca ies sanii pe acolo...in consecintza am sa cos acolo niste "moshi cu babe"...stiti voi despre ce e vorba. Babyexpo o sa mai fie intre 19-22 noiembrie...si eu as fi vrut, da' nu ma mai risc pe drumuri... decenuela Coshuri de dormit frumoase am vazut la Premaman (la noi este in mall si complexul de la carrefour, in Bucuresti nu stiu). Pe drumul la Suceava te-as sfatui sa faci multe popasuri ca sa te odihnesti sau macar sa-ti schimbi pozitzia...sper ca nu mergi singura, mie mi-ar fi frica... lia_2009 Uite aici si aici cum sa pui poze la semnatura. Am sa postez linkul cu explicatzii si pe prima pagina pt cine mai doreste... Eu o sa spal tot tot cu detergent special si trebuie si calcate toate hainutzele (asa se "sterilizeaza")...dar as mai astepta un pic sa am unde sa le depozitez dupa...Deocamdata strang toate lucrushoarele in saci de plastic...offf ...nu se mai termina shantierul asta.Despre cati pampersi ne trebuie...nu pot sa ma pronuntz...dar din cate am vazut cei new born sunt pt 2-5 kg si nu cred ca bb ajunge chiar asa de repede la greutatea asta... mamidepuiuti Succes la cumparaturi si mai ales revedere placuta cu tati! lillyka Dar cum ai calculat tu varsta 33+? Dupa eco? Ca dupa um esti 32+. Ai o infectie urinara care apare relativ des in sarcina...si trebuie neaparat tratata, asha ca stai linistita ca faci ce trebuie. cris.dogarel Acum deja stii la ce sa te astepti...trebuie sa-ti fie mult mai ushor ca prima data ... 31+ ![]() odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi |
m-a luat valul...ma gandeam ca am intrat in saptamana 33 si am pus si la semnatura...ma grabesc...ce sa fac si eu?
m-am mai linistit cu e coli...o sa ma duc sapt viitoare sa repet analiza...si asta e
oricum eu vreau cezariana deci nu cred ca are cum sa il afecteze pe bebe, sper cel putin.
am uitat sa va spun ce am primit cadou de la o prietena...perna de alaptat? credeti ca e buna la ceva?
32+
Luca Alexandru