Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
andra o sa.ti tin pumnii la control, sper sa nu ai probleme cu colul
si tie oana , te asteptam dupa 12.30:)
miria imi pare rau de catelusa, dar ea cum evolueaza?
cristina cam asa am si eu tensiunea acum 12-7 sau 11-8, variaza, poate cateodata si creste, eu m.am mirat pt ca mereu am avut.o mica
si stiu ca nu e bine sa creasca, mai ales cea mica pt ca nu se mai oxigeneaza bebe bine si asa poate aparea retardul in dezvoltare
acum imi da pulsul batai de cap, la modul ca a trebuit sa ma scol de atatea palpitatii, simteam ca ma sufoc, ca.mi sare inima
mie sincer mi se par mai obositoare activitatile de care vorbeau freedelia, vladi si castelana, adica iesirile statul pe afara sau plimbatul prin frig dupa toata ziua de munca, cu copii dupa tine etc
decat sa dau cu aspiratorul, eu am iesit duminica cu ivan in parc si cu leo, deci nu singura si tot am obosit, mi s.a intarit burta
de 2 zile ma ustura nasul, ma arde exact cum incepe o raceala iar azi noapte a inceput sa curga, dar tot congestionat il simt si starea aia de raceala cu dureri de cap, ma bucur ca n.am febra si cum deja ar fi a 2-3 a zi cu sintome, daca pana diseara nu fac febra nu cred ca am sanse de gripa, nu de alta dar daca de la raceala asta banala pana acum, simt ca nu ma pot tine pe picioare nu vreau sa stiu cum e cu gripa
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Roxana, exact asa ma simt si eu, ma ustura nasul si ochii. Si as ami-e de teama de gripa asta noua, mai ales ca la TV numai de ea auzi.
La noi nici nu au produs inca vaccinul, abia la sfarsitul lunii.
Ce putem lua oare sa ne ferim?
Oana
23+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Sper sa se fi temrinat perioada nebuna si la mine la servici si sa apuc si eu sa scriu ceva pe aici:)
Kossir
ma bucur tare pt tine si fetita ta! si Mihai e tare dragalas dupa cum il descrii. eu am fost singura la parinti si mi-as fi dorit f tare sa am o "fratioara":)
Miria imi pare rau de catelusa ta. Dar nu te mai agita si tu. Nu avea cum sa stie doctorul ca e gestanta si ecograf nu poate sa ii faca. Gandeste-te ca oricum ii facuse radiografie si ca biata catelusa avea nevoie de multe medicamente dupa operatia de pus piciorusul la loc. sa va bucurati voi de ea si pana se face bine sa incerci sa o tii pe langa tine. cainii bolnavi sunt foarte suferinzi si orice lucru sau gest care il faci sa le aline sufletul il apreciaza. va avea nevoie sa stea intr-un mediu mai caldut si sa ii verifici rana sa nu se infecteze. nu iti fa griji ca te poti infecta sua lua ceva de la ea. vine din clinica si sigur i-au dat toate pastilutele. toate cele bune!
Ellanik si Dayanara mie mi-ar place foarte tare sa ma alinte sotul si sa simt ca ii pasa mai mult. desi se poate sa fie exacerbate simturile mele, dragalasenia la mine a contat intotdeauna. dar.... cum zicea Vladi .... eu nu detin un asemenea specimen:)):)))
Cristina bine ai venit la odisee! sa fiti sanatosi!
Oana tu esti cea mai pregatita dintre noi. cand ma uit in albumele tale si vad cate ti-ai cumparat mi se pare ca sunt in urma rau de tot! a iesit bine la munca cu inventarul? te pup
Bordeaincavio scapi tu si de triplu test! dpmdv e mai mult stres testul ala. atata agita mamica pana vin rezultatele... oh doamne!
Eu trebe sa ajung la cardiolog. se dau cap in cap parerile medicale asupra pulsului meu mare. ginecologul zice sa nu mai iau pastile de puls, doctorita de tiroida care mi le-a prescris ca daca nu e nici o probleme cu bebe mai bine mi le lasa si dr de familie ca nu trebui sa mi le intrerupa deodata! rezultatul: puls de 120 si recomandare de cardiolog!
Freedelia dupa cum vad eu, esti eroina pt simplu fapt ca ai facut 2 bebei si mai vrei unul in conditiile in care marea majoritatea a mamicilor se gandesc sa fac unul si cam atat! si eu am ajutor in casa odata pe saptamana la curatenie si daca ma gandesc mi-ar fi foarte greu fara ea! ma gandesc chiar sa ii propun sa vina mai des!
va pup si pe mai tarziu!
Gaby
Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
babyangel spune:
"neata fetele,
Raportez un gat extrem de dureros...
, toata noaptea am facut gargara cu sare si tot degeaba...am luat tantum verde, am luat paracetamol, am baut ceai cumiere si lamaie..si tot degeaba
Imi pare rau ca nu am citit ce ati scris ieri, dar nu ma simt in stare..Voi recupera maine.
daca stiti si alte remedii pentru gat dureros, va rog spuneti-mi si mie
Va pup de la distanta!
Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Babyangel incearca si pastile de supt cu propolis si osciloccocinum.
Dayanara si pt tine la fel:) 
Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
oanaiacovita spune:
Fetele incercati Homeogene 9. Sunt homeopate si bune.
Gaby, inventarul a fost ok.
Oana
23+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
'Neata, fetele si multumesc penru gandurile bune legate de catelusa mea!
Diseara o iau de la clinica si vom vedea cum o s-o ingrijim.
ANDRA - Bafta la dr. Sper sa fie bine problemuta cu colul.
Mai, asta cu gripa e nasoala. Nu neaparat ca-i "gripa porcina", ci ca este deja epidemie si te feresti pana te nimeresti.
Maine este ziua Damianei si, desi, nu chem multa lume tot imi este frica sa nu vina cineva racit. Fata de ceilalti ani nu voi mai pregati toate nebuniile, am sa ma rezum doar la cateva aperitive si tort, ca n-am putere sa stau sa pregatesc, iar dupa sa strang.
Cristina +14
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dayanara spune:
oana sincer nu cred ca pot lua nimic sa previn, pur si simplu ma feresc de aglomeratie, incerc sa merg in centre comerciale dimineata sau deloc
oricum nu.ti face probleme ca la voi gripa porcina nu e asa de raspandita din fericire, oricum mie mi.e si de aia normala complicatia grava se pare ca e pneumonia
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
oana, gaby, am sa incerc si cu homeopate oricum atata timp cat nu fac febra e ok, multumesc
babyangel cred ca a trecut ce.a fost mai rau , azi maine cel tarziu te va lasa durerea sigur, dar sa nu treaca cu paracetmol....ce nasol tre sa fie
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Sa va zic 2 din perlele Irinei, care a fost o scumpa, de ne-am amuzat si eu si tati copios.
Tati tot incearca sa le pregateasca pentru balamucul ce va urma (pt ca sunt convinsa ca asa vor percepe initial schimbarea
) si le zice ca vor avea o surioara. Si Irina intreaba "si unde e bebe acum?". Tati ii spune "in burtica la mami". Si Irina cu ochii mari "l-a mancat?!?!?!?" ![]()
Dupa care, la pranz, dupa ce le-am dat sa manance, vazandu-ma si pe mine ca ma apuc sa mananc, imi spune "mami, nu mai manca, vezi ca il murdaresti pe bebe!!". Cred ca isi imagina ca toata mancarea se duce drept in capul lui bb ![]()
Iar sambata dimineata, dupa ce le-am dat sa manance si am facut putina ordine, ne pregateam sa iesim, numai ca tati nu se lasa dat jos din pat. L-au calarit amandoua, au cantat, nimic. Si la un moment dat le spun:
- uite, eu ma pieptan si apoi va imbrac sa plecam.
- si tati ramane acasa?
- nu, cat ma pieptan eu voi il treziti pe tati ca sa mergem.
La care Irina, exasperata ca incercase de cateva ori fara succes sa-l dea jos, si de faptul ca o puneam iar sa traga de el, imi zice suparata:
- de ce sa-l trezim noi, ca doar nu noi l-am adormit!!! ![]()