Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bine ai venit cristina! ce nume frumoase ai ales pt copii:)
mai e o fata din germania, selina are nickname
despre tensiune si mie mi.a cam urcat fata de cum era inainte, tu cum o ai acum? sau cum era la prima sarcina? n.am mai auzit de gestoza

oana sunt tare dragute toate lucrusoarele, si am vazut ca ai luat si cosmetice deja! incet incet le aduni pe toate

rebiana, da si eu la fel ca tine inca am retineri, ma sperie gripa asta rau de tot

sotul meu face parte din cei carora le place sa alinte, doar ca n.are pe cine, ca eu nu stau, daca e dupa el toata ziua m.ar alinta si m.ar mangaia

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
sotul meu face parte din cei carora le place sa alinte, doar ca n.are pe cine, ca eu nu stau, daca e dupa el toata ziua m.ar alinta si m.ar mangaia

Ia uite!! Eu-s exact opusul.... as sta!!

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cristina bine ai venit!
Roxana cosmeticele le-am primit.
Incerc sa recuperez din urma, dar mi-e somnic, asa ca o sa raman cu 2 capitole in urma.
Imi cer scuze fetelor care au pus informatii interesante, sper ca pe weekend sa recuperez.

Va pup pe toate si noapte bune.

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bine ai venit cristina! ce nume frumoase ai ales pt copii:)
mai e o fata din germania, selina are nickname
despre tensiune si mie mi.a cam urcat fata de cum era inainte, tu cum o ai acum? sau cum era la prima sarcina? n.am mai auzit de gestoza
....

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Buna Roxana,

numele baiatului l-a ales sotul, unul german (de fapt mai mult nordic) si unul romanesc.... la fetita am ales impreuna, sper sa ramana asa.

Despre tensiune arteriala ce pot sa spun, critic e cand incepe sa fie
peste 130 / 85 cam, eu am avut in fata cand a trebuit sa stau in spital si sa intru pe medicamente de tensiune 160/100; am stat prima data 11 zile pana s-a reglat sub medicatie tensiunea in saptamana 30 si apoi din saptamana 34 pana in 37 1/2 cand mi-a fost indusa nasterea pentru ca incepusem sa am si albumina in urina; din cauza tensiunii copilul nu a fost alimentat prin cordonul ombilical suficient si nu mai crestea, a avut doar 2540 g la nastere; am nascut normal dar indus si se pare ca nasterea indusa e mai dureroasa.
Acum am o medicatie minimala dar deoarece stau linistita, tensiunea mea arteriala e undeva pe la 110-120 / 70-80, deci f OK. Ceea ce mai iau e ASS Protect de 100 1/ zi pentru a dilua sangele.

Cristina 19+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burticute,

Vreau in primul rand, sa spun LA MULTI ANI! pentru Jeni, sa fii fericita si iubita si sanatoasa in asteptarea darului . Scuze Jeni, nu am intrat zilele astea, si desi stiam, uite nu am lasta mesaj . Cum a fost?

Ramy, felicitari pentru fetita cu codite, uite, incepem sa echilibram balanta .
Ioana, felicitari pentru "cuculet" . De doua ori soacra mare? Nu-i lucru usor . Da te descurci tu. Sa fiti sanatosi si sa ajungeti la termen.

Fetelor, n-am reusit sa citesc mare lucru, azi am avut ceva treaba, apoi am dormit, am dormit, cum demult n-am mai dormit.
Voiam sa va spun cum a reactionat azi Mihai apropo de sora lui.
Am fost in Casablanca impreuna, sa-i schimb niste haine, care nu-i veneau. Ne-am uitat si la hainute mici, mici, de fetita. In final, am luat ceva, ca a vrut neaparat. O salopetica roz . Ce ciudat mis e pare. Pe drumul de intoarcere, in masina, s-a uitat la ea neincetat. Apoi, ajunsi acasa, a anuntat pe toata lumea, i-a aratat-o lui mamaie din Romania la camera web si i-a facut si un locsor in dulapul lui, pentru hainutele pe care o sa le cumparam. Plus ca povesteste cui vrea sa asculte, cum o sa procedam noi cu fetita noastra.
E grozav. Mi-e un drag de el cand il vad asa. De fapt, stiu cat de mult si-a dorit un frate, sora, de cand asteapta asta. Cred ca, daca nu insista el atata, noi am fi renuntat la un al doilea, ca ni se parea prea tarziu. Dar, Doamne ajuta.

Hai ca am povestit o gramada. Mai incerc sa citesc cate ceva.
Va pup, noapte buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 23+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Kossir, felicitari pentru !!! Cred ca va fi mare dragoste intre Mihai si ea!
Castelana, ne rugam si noi pt mama ta!
Ina, ce burticuta frumusica ai! Si hainutele sunt superbe!
Oana, frumoase lucrusoare ati luat pt.bebe! tare-mi place de tine cum le aduni asa, incetul cu incetul. F bine faci, ca nu ti se mai aduna atunci, pe ultima suta de metri, si-asa or fi destule atunci!
Cristina, bine ai venit!

Adriana 20+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza din nou -- aseara am avut timp doar sa citesc, cand sa ma apuc sa si raspund, era deja ora de culcare a copiilor si dupa aia nu am mai intrat.

Kossir -- felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoase si sa stea la mami in burtica pana la termen.

Miria -- imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, cred ca si eu m-as fi umflat de plans daca mi se intampla asa ceva, imi vine sa plang si asa, dar nu ai ce face, e o veste trista, dar nu e nicium vina ta... sa te simti mai bine.

Vladi -- ai exact atitudine lui barbata-meu care pe mine ma dispera la maxim. Cred ca ar trebui sa pui mai multa valoare pe ce faci... Adica ce, daca te ocupi doar de "management" inseamna ca nu faci nimic?? Si eu am femeie care imi face si curatenie si mancare (uneori, cand nu ne e pofta de mancare western, ca ea face numai chinezeasca), ajuta si cu copiii (le face baie, ii ajta cu una-alta), uneori face si cuparaturi simple. Dar asta nu inseamna ca stau pe fund toata ziua si nu fac nimic. Numai faptul ca uneori sunt pelcata de la 8 dimineata pana la 6 seara este un efort mare pentru o femeie insarcinata. Ieri de exemplu, am plecat la scoala cu copiii, apoi m-am oprit vreo 2 ore sa mananc ceva si sa stau la calculator altundeva decat acasa, apoi m-am dus sa ma spal/coafez (ca sa arat si io a om, ca si asa mi s-a facut fatza varza de la sarcina), apoi fugi inapoi si ia copiii de la scoala mai devreme, ca trebuia sa mergem sa luam pe cineva de la aeroport (cineva care venea pentru un proiect la care am voluntariat si noi sa ajutam si ne-au rugat sa ajutam cu transportul), am stat la aeroport 2 ore pana au venit, cu copiii dupa mine si tot, apoi i-am dus unde stateau si apoi am mers o ora jumate prin rush hour traffic cu copiii obositi si plictisiti pana acasa. Si cand am ajuns acasa, a trebuit sa ma opresc sa cumpar cate ceva, pentru ca o sunasem pe femeie sa cumpere ea, dar nu avea bani mereu ii las bani in casa, ei bine ieri nu mai erau, asa ca a trebuit tot eu sa ma opresc, cu Jodie urland, sa iau cateva legume si o bucata de carne, sa ne faca de mancare. Am mancat, apoi am stat o juma de ora la calculator, cat au facut ei baie, ai apoi bed time -- povesti, baut lapte, rugaciuni, bagat in pat si in sfarsit, la 9 seara, am putut si eu sa ma intind -- in 15 minute eram knock out. Am dat doar u exemplu, o zi obisnuita. Nu am facut "munca de jos" (spalat, calcat, gatit) dar eram extenuata la sfarsitul zilei si as fi apreciat sa mi se spuna "ma simt norocos ca esti nevasta mea" in loc de "sunt obosit, muncesc ca un sclav si in general atitudinea aia de nu-mi convine nimic -- si asta doar pentru ca cineva i-a busit masina de serviciu si a inceput ziua de luni asteptand in frig o ora ca sa ii vina o masina in loc si ca nu i-a convenit ca era o masina mai naspa"

Ei hai, ca m-am descarcat!!!!

Va pup -- azi am copiii acasa, Martea nu merg la scoala, mergem la Bibla Study dimineata impreuna, apoi avem cateva ore in care de obicei Jodie doarme si John se joaca la calculator, iar apoi avem fotbal. Daca am loc de John la calculator inainte de fotbal, intru sa va mai salut, daca nu, pe diseara!

Pupici!

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna Dimineata,
am incercat sa mai scriu aseara dar nici gand sa pot intra pe site, uneori imi da mesaj ca ar fi virusat, etc, nu mai stiu ce sa cred.

Draga Delia 13, lesinul sau starile de slabiciune in sarcina se zice ca-s normale.
Senzatia de lesin sau chiar lesinul apar mai frecvent la inceputul sarcinii. Ele sint provocate de tensiunea arteriala joasa. Un alt motiv poate fi scaderea continutului glucozei in singe. Pentru a evita aceasta situatie, trebuie sa mananci cat mai des. E de preferat mici gustari de felul: un pahar de lapte, un fruct, un iaurt la fiecare doua ore.
alta teorie sta in carenta de Fe, de aceea la urmatoarea vizita la dr tau mai bine sa spui ce ti se intampla si asa vezi ce sfaturi iti da. sanatate si ai grija de tine, ia in poseta ceva dulce si un mar ceva mereu.

Ioanaa28, Samaria, ioanact,
merci mult pentru urarile adresate mamei, a iesit cu bine si de data asta, vedem cum va fi pe viitor, ieri la tel era sfarsita saraca, astept sa o aud azi, poate e mai bine. doamne Ajuta si va multumesc mult!

Dayanara, da recunosc cinstit, am ceva activitati, le aveam si mai multe inainte, sunt de fapt de felul meu foarte activa, mi-a ramas din perioada de acasa treaba asta cand nu stiam pur si simplu ce-i aia sa stai degeaba. Aici m-a mai "convertit si sotiorul meu care are mult tact si este foarte atent cu mine, cu tot ce-mi trebuie, mental di personal vb, nu punem mare accent pe lucrurile materiale sa stii. Incerc si eu sa imbin utilul cu placutul, uneori imi este rusine sa scriu sa stii, mi se pare ca e prea lauda, cand alte fete ca voi se chinuie si mai au si diverse probleme acasa.
te pup.

samaria, da draga mea ai dreptate, am avut mare noroc pe lume sa-l intalnesc eu pe sotul meu un om deosebit, am invatat de la el ce este de fapt dialogul in cuplu, sa ne facem mereu orice ar fi timp sa vb sa ne sfatuim si sa comunicam cu adevarat, sa spunem unul altuia ce ne apasa si ce anume ni se pare. Ma asculta saracul, eu una pana sa-l cunosc nu credeam nici in iubire, nici ca-s capabila sa ma indragostesc, nici ca poti fi fericita asa deplin in cuplu, daca am lasat eu tot: ap cumparat de mine cu munculita mea, firma pusa pe picioare singura singurica, toata viata mea construita in Romania si am plecat aici in jumgla cu el sa fret frunza de palmier, gandeste-te, toata lumea a crezut ca-s nebuna la cap. Simtea si stiam ca fac ceva bun, si acum ma felicit pentru curajul meu. Chiar am jucat totul pe o carte! Dar cu cata placere ma intorc cateva zile acasa, oare cand se va mai intampla...

miria, imi pare rau de saracuta catelusa, nu te mai amara, ai grija de burtica ta si o sa fie bine si cu saracul animalut!

masy, ai facut programare la dentist? sa nu uiti sa spui ca esti gravi si sa vb si cu dr tau ce te urmareste in sarcina!
sanatate!!!!

Stefimic, merci, eu da ma distrez oricum sa stii. parca am mai spus ca am ceva cunostinte care duc acelasi tip de viata ca si mine si le ploua in gura nonstop, chiar si romance, sunt ceva specimene f pretioase (fara a jugni pe nimeni dar daca le intrebi de unde sunt n-ai auzit le localitatea aia), in fine cica e mai shic sa fii mai ne...
eu nu cred ca fac petrecere de baby shower, m-a intrebat si sotul daca vreau (aparte ca trebuie sa o organizeze o alta persoana), dar nu sta nici in traditia romaneasca si nici in cea a sotului meu.
Ca idee recunosc ca e un lucru bun, ca macar ajuti mama inainte, dar cred ca ar fi privita ca snobeala de a mea si eu una urasc comentariile: uite draga de la ce maga ne-a trimis sa luam...
nu stiu daca m-ai inteles.
te pup

Ina, da ai dreptate, ar trebui sa pun ceva poze... ma mai gandesc.

Ioanact, ei mai e un pic si vedeti daca are mama un cuplu formidabil sau doua fete cu fundite!!!!! Important e sa fie sanatos si la termen!

Selina, o sa fie bine si la gradi si sigur se va adapta!
Sa stii ca eu una nu am inceput sa simt inca baietelul meu si ce sa fac, astept cuminte, fiind constienta ca atunci cand incepe, sa ma tin bine, seamana cu mine, mai intai analizeaza...

bordeianco bafta la triplu test!!!! intreaba dr si de ameteala! sanatate!!!

Vladimirescule cat de tare ma recunosc in stilul tau de viata, cu toate ca in Ro nu aveam sot si copii, dar nu staim sa stau pe loc.
Umblam si ma zbateam pentru orice, uneori mi se parea ca e mai bine sa fii angajata, dar cum mintea mea nu a putut suporta mult timp chestia asta am aj sa-mi doresc libertatea de a actiona.
Oricum nu e simplu sa fii mereu in priza, sa te gandesti la toate, sa faci si derogare de sarcini la altii, organizarea asta pare simpla dar in practica se vede cine-i capabil.
Oricum ai si mare dreptate ca nu-i simplu dupa orele de servici sa te mai si ocupi la propriu si de casa cu tot ce implica asta.
Sacina usoara si faci bine ca te gandesti cat faci sa faci bine, fara a te strange singura de gat, in domeniul asta zilele dinaintea evenimentului sunt cumplite, o intensitate maxima in tot.

Cristina 30 bine ai venit, ce de pitici vor fi in martie -aprilieeee!!!
sarcina usoara si la termen!

oanaiacovita, uau, ce poza de toamana, si tu imbtacata tot in superbele ei culori, felicitari mamico esti tare draga!!!!

Kossir, m-am induiosat cand am citit cum se comporta Mihai, sigur va fi de mare incredere si e tare mandru se vede ca va avea o surioara.
E tare delicat si se vede educat si sensibil, bravo!

Freedelia, ai dreptate chiar si cu ajutor in casa faci o multime de chestii in plus viata de expatriat este foarte diferita de cea de acasa. E mai greu intr-adevar ca esti gravi si nu te poti odihni mai bine.
dar le faci tu fata, ca doar esti mami cu experienta!!

va pup dragele mele, o zi buna si mai putin friguroasa si sa auzim numai de la foarte bine in sus!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

raspund in fuga pt ca trebuie sa plec la Buc la dr. Ieri la morfofetala a fost OK, baietelul nostru este bine, ii multumesc lui Dzeu pt asta . imi era un drag sa il urmaresc pe monitor, nu mai vroiam sa plec de acolo. singura problemuta o am eu, am colul cam scurt si deschis la exterior si mi-a zis dr albu, cel al care am facut morfo, sa ma duc azi la dr care ma monitorizeaza si sa solicit control la masa ... sper sa fie totul in regula.

am citi in fuga ultimele pagini si vreau sa o felicit pe kossir pt pasarica, ii inteleg fericirea, are pereche!!!

cristinei ii urez si eu bun venit in gasca noastra, sa ne ramana alaturi pana la 40 de sapt si apoi la scutecele.

dayanara nu-i nimic cu confuzia, te intelegem. mai avem o varianta de nume: Calin, dar sigur o sa mai am revelatii d-astea cu nume pana la sf sarcinii si de aceea zic mereu ca numele nu e batut in cuie.

miria imi pare tare rau pt catelusa.
sa stii ca ieri la morfo la albu am asteptat 30 de min , am avut un noroc fantastic.

cam atat, pup pe toate fara exceptie, fug la dr acum, sper sa vin cu vesti bune de la "dl col uterin"

POZE

22+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Carmen ce frumos ai povestit de Mihai. Sunt convinsa ca o sa isi iubeasca mult sora.

Adriana chiar ma intrebam ce faci.Nicholas e bine?

Delia ai putea scrie o carte despre activitati ideale pentru copii...

Castelana si eu as vrea sa te "cunosc", asa cum as vrea sa o "vad" si pe Vladi, dar inteleg daca voi nu vreti..
Multumesc de cuvintele frumoase.

Andra felicitari pentru vestile bune despre bebe. Cum ti-a masurat colul la eco normal?Si cat avea?

Miria imi pare rau pentru catelusa.

O zi buna fetelor.Sa imi tineti pumnii la 12.30.

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput