Goldie Pants - 20
Raspunsuri - Pagina 5
anka77 spune:
Lisa hai ca m-ai facut sa rad .Moama iti dai seama cum ar fi...bratara, ceas,tricou, ceas, muzica la telef MJ, in masina MJ, pe jaca ceva brodat MJ....Duamneeee nu mai scapam
Mei io ma duc si intreb daca se poate prelucra ...io vreau argint ca na`...nici nu cre`ca s-ar vedea bine pe aur.Io o sa intreb daca se pot face si figurine...o sa scot la imprimanta ceea ce vreau ,sa ii arat...sa vedem.Poate gasesc ceva profi....daca nu....
mei MJ ....negociem....mai lasi tu...mai las io....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
anka77 spune:
MJ...nu ai suparat pe nimeni.
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
lisa-marie spune:
mj, din aur sigur se poate..am sa merg sa intreb, ca e un centru la noi.......sunt destul de profi...acuma, cand vine vb de MJ...nu mai pot sa garantez cum ar iesi...
si nu cred ca s-a suparat nimeni de ce ai spus, la urma urmei toate il iubim pe M cat putem de mult, fiecare in felul ei bineinteles...
oana, eu te cred cand spui ca ai te uiti la film pe DVD in fiecare zi...ca nah...e mai aproape de ebony al tau...
purple ...altfel nu ne mai intelegeam noi asa de bine...
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
pe cine sa superi mai finico? ha? eu n-am zis ca is suparata, am zis ca inca o data in plus te admir
purple ce faci? metalu e in conditii optime?
lisa poi tre sa facem senzatie pe unde merge. ce bine ma simt cand sunt pe undeva si imi suna tel....si aud voci care zic wow..e MJ...asa sa zica si cand vad ceasu si bijuteriile sa puna si ei mana sa fie ca MJ: buni si blanzi si iubitori!
cand o sa gasiti bijutieru care sa va faca alea.....o sa dea lovitura. sigur o sa faca dupa matrita aia si altele si o sa le expuna la vanzare...o sa dati tonu in materie de bijou
ionaaaaaa unde esti? sa cobor la tunel sa vad daca te zaresc p'acolo
anka sa ai spor la fetele de masa....auzi, nu te bagi sa le faci si la vecinii lu iona? ca ea le face perdele....ia baga-te si tu
mj_girl spune:
mey io la metale nu am pretentie, poa sa fie aur, argint sau orice...nu conteaza, important e sa gasim pa cineva sa le faca...
purple
ankutzo uite-te bine acilea ca sa vezi ce vreau
deci come togetheru' ca e mai diplomat decat mine va face un dans
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
lisa-marie spune:
anka, daca afli ceva cu argint sa ne anunti si pe noi, ca vreau si bratara cu BAD......fac cu schimbu si eu....cand vreau sa fiu rea o iau pe aia........
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
lisa-marie spune:
mey eu va las acu'...pupici.....ne revedem diseara la party..
..si bagati voturi aci la goldie.......poi ce capitol de 5 stele e asta?..
.....cau u handle this?...daca da, enjoy...
mj_girl spune:
mey fetili am cautat si am gasit pa net un bijutier care face bijuuri la comanda i-am trimis email si i-am dat linkul da la ankutza sa vedem daca si ce poate sa faca de acoloacu sa vedem daca si ce-mi raspunde ia-ca aci vedeti ce poate omu'
http://bijuteriilacomanda.blogspot.com/
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
purple_blue spune:
Dupa cum il vad eu pe ala face lucruri diferite, s-ar putea sa isi faca el matritele, adica sa le comande undeva special. Poate va vad zdranganind din toate incheieturile
Am venit sa ma inspir putin. Treburile astea casnice nu se potrivesc cu viata mea de club . Am dubla personalitate?
Lisa..vizionare placuta inca o data.
Metalu' e pe val, nu stiu de ceilalti doi, ce face iona cu ei.
Anka, da stiu ca te-ai pus pe cusut
Oana, Ebony, cravate , ceva? Am auzit ca ii plac mult.
Mj_girl, a spsu BaV ca abia asteapta sa ajunga la origini. I-a placut sa calatoreasca, dar tot acasa e mai bine
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
iona2005 spune:
...sunt prin zona....la numaru 894 pana acu 20 min am lustruit la centura
io zic ca o iesit foarte bine
la toti mejeiiiii si pt.voi
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race