Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Da, si pe mine ma enerveaza cele Avent fara BPA, am invatat sa potrivesc tetinele, dar tot mai am probleme din cand in cand. Am cumparat si din Romania 2 sticle Avent ca sa am de schimb pe avion, dar n-am gasit decat cu BPA la Sensi Blu-ul de langa sora-mea, asa ca am luat de-alea si nu curg deloc. Dar nu le-am folosit decat atunci. Noi suntem la nr. 4, nu am luat tetina reglabila ca nu-i dau cereale din bib. Ma gandeam sa trec si eu la Dr. Brown, zici ca-s bune, Lisa, no leaks?
Cris, din pacate n-am Children's Place, asa-i daca stau in the middle of nowhere... De fapt e un outlet la vreo ora de aici, dar nu-mi vine sa ma duc atata.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

O, Lisa, si Cipri al meu e din aceeasi mama cu Luc si Cristi, nu pot s-o las pe Carla cu el daca-i meci, ca n-am siguranta ca-i pe maini bune, of, of, barbatii astia

Poze

Carla

Mergi la inceput

Cris, amprentare placuta, noi suntem doar in faza de green card, chiar azi am primit email ca lui Cipri i-l emite in 30 de zile. Cazul meu e inca la initial review, sa vad cat mai am de asteptat...

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Al meu nu e cu meciurile de nici un fel, in schimb cred ca s-ar uita la filme non-stop.In ziua lui libera ca sa se relaxeze cica isi inchiriaza cate un film ,binenteles cu paf si puf, cu bataie, eu nu ma uit ca nu-mi plac.
Julia bafta si la voi cu green-card-ul.Am vazutca i-ai luta Carlei jucarie ca a noastra, cum e ,ii place??

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

O, da, ii place, da ture-ture si ii place in special pianul, si sa bage in gura jucariile la care ajunge, of course.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30
la noi binenteles roz , urasc culoarea asta.

hehehe me too!
rezultatul la sweat test e pe loc, la testele genetice rezultatul se da in 20 de zile.
miere, daca ai ceva vesti de la Dana te rog scrie si aici. multumim! (cat despre tatii si supravegheatul copiilor.. am o veste buna macar - la al doilea is mai atenti )

Mergi la inceput

Asa deci Roxana stau lucrurile cu barbatii, pana la urma nu ne batem gura chiar de pomana, tot se prinde de ei ceva, chiar daca cu intarziere.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Testele genetice stiu ca dureaza ceva mai mult,macar sa iasa testul sudorii bine de data asta, ca toata asteptarea asta te seaca putin cate putin. Ledi .
Mi-am gasit de lucru si i-am facut Dariei poze cu cele 2 caciuli pe care le are.Le trimit pe contul comun.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Ledi curaj pentru miercuri, bine ca ai raspunsul pe loc la testul sudorii si nu te mai chinuie asteptarea asta care e ingrozitoare! Of saraca de tine ce trebuie sa fie in sufletelul tau....! Tinem pumnii stransi stransi pentru voi miercuri!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Poze cu noi de la Halloween aici:
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca

Andy nu s-a speriat de costume, chiar s-a distrat, se uita f atent . De Alex ca sa zic, el e innebunit dupa Halloween, a adus o multime de bomboane, dar le iau eu la servici zilele astea, ca sa il 'scap' de ele

Cat despre vaccinuri, eu l-am vaccinat pe Andy pt flu normal, pe noi si Alex nu inca, dar o sa ne vaccinam si noi.

Si eu eram anti swine flu vaccin, dar dupa mai mult research si vorbit cu doctori acum sunt pro. Si vreau sa ne vaccinam, dar nu mai este. Asteptam sa il aiba la noi la dispensar si facem programare.

daiopri, iti tin pumnii si ma rog pentru tine azi. Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput