Gravidute&Mamici de IASI (106)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Salutare!
Eu cred ca sa cam "politizat" si gripa asta.... Cred ca e pe principiu "dezbina si distruge" .
Lacra...........dar ce perlute acolo la voi!
Eu am treaba azi"de facut paine, snitele din piept de pui si bors cu tacam! Plus curatenie ca vine un nene sa rezolve o prbl. mai veche la centrala! Sper sa nu "rezolve" de toti banii din casa! ![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Se incearca vaccinarea fetitelor peste 13 ani cu vaccinul HPV, acum fara acordul sau fara a consulta parintii...
un model de refuz al anumitor vaccinari.. bine, eu ma gandeam la o forma mai soft
Catre SCOALA ......
In atentia Domnului Director si cadrelor medicale din scoala
Declaratie de refuz a vaccinarii
Prin prezenta, subsemnatii ...., cnp ...., parinti al copilului ...., elev al Scolii ..., in clasa a ..., va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilului nostru ....
Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintei noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare.
Deasemenea declaram ca NU NE ASUMAM raspunderea neefectuarii oricarui tip de vaccin atāt timp cāt nici producatorii si nici cei care decid vaccinarea NU ISI ASUMA nici o raspundere privind efectele secundare ale vaccinurilor.
Data _ _ Semnatura_ _ _
Alina, nu stiu exact care-i treaba cu gripa asta, dar se imprastie ceva de groaza, ca romanul nostru nu-i educat si nu-i pasa ca daca el e bolnav imbolnaveste si pe altul... si uite asa se plimba plin de virusi peste tot si ii da si la altii....Romanul e darnic, de felul lui...![]()
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
dastefa spune:
alynta v-a "chelit" nenea cu centrala?
si tot voiam sa te intreb ce e ala un cronotermostat?Noi voiam sa punem pe fiecare calorifer cate un robinet care regleaza temp pe fiecare calorifer.Poate e mai ieftin/eficient ce ati pus voi
si o seara buna
Mihaela
28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
alynta27 spune:
Dastefa...........sunt buni si robinetii termostatati! Cronotermostatul regleaza o anumita temperatura intr-o camera! Se fixeaza in camera cea mai racoroasa si ridica temperatura dupa preferinta! Nenea cu centrala nu a rezolvat problema!A ramas sa vina maine, dar nu se stie daca poate remedia! E o problema cu presiunea la apa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Am auzit la TV ca pandemia cu gripa porcina va dura pana in ... primavara 2011

. Ce scriai tu, Lacra, a zis si o dr la TV: gargara cu apa calduta cu sare previne, si in plus spalatul pe maini cat mai des, mai ales dupa fiecare stranut.
Nici eu nu vreau sa o vaccinez de HPV, mai degraba o educ eu in privinta asta!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
iulia-stefy spune:
O
si un laptic....
Inutsa, eu am citit pe un forum si am postat mesajul si la voi.....ca mi s-a parut bine de stiut...
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea
noi ieri am fost la doctorita si ne-a dat fier sirop.. ca picaturile nu le-a tolerat in vara ... in rest nu avem nimic suntem bine
Darius sa trezit azi dimineata cu nasucul infundat ... dar in rest suntemm bine. Azi mergem la strabunica lui Darius (bunica mea) la patron![]()
... deci trebuie sa ma duc sa ii iau ceva cadou![]()
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Lacra.............................multumim de cafea, eu acum o beau cat va scriu!
Ani,,,,,,,,,,,,,,,la multi ani bunicii! Cred ca ti-e tare drag sa-i iei cadou si sa o vezi! David se bucura mult cand o vede pe a lui! Sa va simtiti bine!
Noi un pic somnorosi, a se citi "eu"! Baietii sunt fresh de la 7-1 noaptea! daca noi incercam sa dam stingerea la 22-23, David fuge prin casa si aprinde luminile dintr-un capat in altul (am intrerupatoare la 90cm!)! Nu zic ca-l treseste si pe fratesau.... E a doua seara cand face asa! Vazand situatia l-a luat taicasau la "tenu'" Thoma si pe al mic deasemenea! A reusit sa-l trezeasca de inca 2 ori pe Matei, dar in schimb pe la 1 era rapus de somn! Se trezeste in jur de 9,m la amiaza doarme 3 ore si seara are chef de alergat!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Dastefa...........sunt buni si robinetii termostatati! Cronotermostatul regleaza o anumita temperatura intr-o camera! Se fixeaza in camera cea mai racoroasa si ridica temperatura dupa preferinta! Nenea cu centrala nu a rezolvat problema!A ramas sa vina maine, dar nu se stie daca poate remedia! E o problema cu presiunea la apa! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
si cat v-a costat cronotermostatul?si montarea lui?
Mihaela
28+
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
creste burtica
inutsa spune:
Neata!
Lacra merci de laptiuc
! Foarte bine ai facut ca ai postat! E curios cum o banala metoda de pe vremea bunicii [gargara cu apa calda cu sare] poate preveni gripa. Se confirma un lucru; adevarurile stau in lucruri simple!
Alina patron zici?
Ce picaturi fier ati luat vara trecuta?
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria