Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata.....
mai veti ??

Eu azi am stat acasa ca nu a avut cine sa sta cu Sebi....bona nu poate veni azi asa ca....nu am vrut sa apelez la rude....
In ret nici o noutate...,,a ba da afara ningeeee
Dimineata mi se parea ca privesc in alta lume....foarte multi cu masti de protectie pe fata .... deja ma ingrozeste

Va pup si ma pun sa savurez cafelutaaaa

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

eu mi-am sarbatorit ziua in familie cu socri ,cumnata si nepotica intr-o atmosfera tihnita de familie fara tzoale festiva,fara iz de petrecere.Si in plus cred ca jumatate din timpul cat au stat la mine eu am vorbit la tel
ieri insa m-am simtit destul de rau -cu dureri de oase,musculare si imi simteam capul greutare.Mi-a facut sotul o frectie generala si azi parca sunt ceva mai bine dar tot cu capul cat o banita si o oboseala de parca nu am mai dormit de cand lumea.

de dimineata m-am relaxat cu poze de scumpei:Bia si Darius amandoi copii frumosi

Alynta pai daca veniti la noi la biserica inseamna ca treceti de fiecare data pe langa mine.Chiar peste drum de biserica e casa uneia din cumnate( cea aflata la rosu) un pic mai la vale(in curba) e casa socrilor, cu verde iar a mea e intre cele 2 dar mai in spate vopsita cu portocaliu si acoperita cu azbest(inca)

ralu din fericire doar de ziua mea am beneficiat de "cadoul" celor de la e-on ,poate or mai fi lucrat si pe alte strazi

multa sanatate celor bolnavi

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Cristibun.............ma bucur ca sunteto bine! Ceva masuratori?!
Dastefa............asa e, am trecut pe la poarta ta des! Nu vizualizaz casa, dar cand trec am sa ma uit! Sanatate!
Ema...........credeam ca baiatul e pe injectii! Sanatate!
Celia ...........dar ce cretulina vorbareata acolo!
Kriss.........drum bun si speranta!

David a venit peste mine in baie aseara! Imediat a zis "baie" si a inceput sa se dezbrace! Inainte de asta m-a uns cu crema pe corp, iar dupa dus m-a periat!
Daca vrea e receptiv!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

Azi servesc cafea si de la Lacra si de la mexxa. Iar m-am culcat tarziu aseara si azi sunt somnoroasa.

Lacra de asta ma si tem, ca merg cu autobusul [daca n-am carnet, asa-mi trebuie; sotul sta acasa cu Bia si nu ma poate duce] si mai si merg la facultate unde se perinda non-stop studenti, profesori, si alte persoane, toti posibili bolnavi. E jale oricum. Tu porti masca?

mexxa unde ai vazut oameni cu masti? Eu am mers vinerea si sambata trecuta si nu am vazut pe nimeni cu masca.

Aly ce tare e David

dastefa ! Cred ca principalul "invitat" la serbare a fost micuta din burtica

Eu am citit un pic un interviu despre gripa noua pe Hotnews si am citit si comentariile la el. Daca inainte mi se parea...apocaliptica gripa asta, din ce am citit am vazut ca se trateaza ca o simpla gripa, si parca m-am mai linistit. Cica la copiii mici ar fi problematica administrarea vaccinului anti-gripa porcina, iar cineva zicea la comentarii ca vaccinul ar contine... mercur. O fi sau nu asa, cine stie...
Uitati articolul http://www.hotnews.ro/stiri-intreaba_un_medic-6407409-video-9-raspunsuri-esentiale-despre-gripa-porcina-ora-actuala-este-inca-teste-acest-vaccin-ceea-priveste-efectele-adverse-asupra-copiilor.htm

Sa dea DD sa nu ne pricopsim cu gripa asta afurisita

Sa mai zic ca tre sa fac piata azi si mi-e o frica de multime

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Inutsa e stau la piata 2 baieti in Tatarasi.....

Vom vedea cum vor evolua lucrurile....speram sa scapam odata de aceasta gripa....stateam si ma intrebam...a fost gripa aviara, acum porcina...in scurt timp ce mai apare?

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am gasit pe forum la Fulguleti...
"Masuri ant-gripa

Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precau)iilor. Contactul cu virusu nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.
Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati niciun simptom al infectiei, pentru a evita proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, câtiva pasi foarte simpli, pasi nu pe deplin subliniati în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (în loc sa ne concentram pe modul de stocare a medicamentelor antivirale):
• Spalarea frecventa a mâinilor.
• Abordarea "Jos mâinile de pe fata". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu exceptia cazului în care vreti sa mâncati, sa va spalati).
• Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa calduta sarata (folositi apa de gura Listerine daca nu aveti încredere în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea initiala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana infectata. Nu subapreciati aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
• În mod similar punctului nr. 3, curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata. Nu toata lumea poate fi priceputa la Jala Neti sau Sutra Neti pozitii Yoga pentru a curatarea cavitatilor nazale, dar suflarea puternica a nasului o data pe zi si curaarea ambelor nari cu betisoare din bumbac înmuiate în apa calduta sarata este foarte eficienta în scaderea numarului populatiei cu infectie virala.
• Sporiti-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea con)in si Zinc pentru a accelera absorbtia.
• Beti cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu pot supravietui, prolifera sau produce niciun rau."

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Eu m-am mai calmat cu gripa asta porcina!
Am citit azi pe net mai multe articole. Din ce am inteles, gripa asta noua se trateaza ca o gripa ordinara. Pai daca e asa, de ce atata tam-tam?!!! Au indus panica astia din media, inclusiv Streinu-Cercel care a declarat ca in Romania vor muri oameni de gripa porcina. Ceea ce nu a precizat el este ca oamenii mai mor si din cauza gripei simple, pt ca au afectiuni preexistente iar gripa le pune colacul peste pupaza.
Cam la concluziile astea am ajuns eu. O sa evit in continuare multimile pe cat pot. Dar un lucru e sigur : M-AM CALMAT!

Uitati aici cateva articole, ca sa vedeti despre ce vorbesc [si comentariile sunt bune de citit]:
www.hotnews.ro/stiri-intreaba_un_medic-6407409-video-9-raspunsuri-esentiale-despre-gripa-porcina-ora-actuala-este-inca-teste-acest-vaccin-ceea-priveste-efectele-adverse-asupra-copiilor.htm" target="_blank">articol 1
www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6400225-cristian-vladescu-gripa-noua-este-considerata-oms-moderata-rata-mortalitate-mai-scazuta-decat-cea-medie-pentru-gripe-insa-este-mai-contagioasa.htm" target="_blank">articol 2
www.hotnews.ro/stiri-opinii-6406693-gripa-porcina-intre-panica-apocalipsa-realitate-gripa-normala-ucide-36-000-oameni-sua-anual.htm" target="_blank">articol 3

---------------

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O si un laptic....

Inutsa, si eu tot asta am citit, dar.... se pare ca fata de cea ordinara, asta porcina mai are si alceva....
Eu nu port masca, ca evit transportul in comun. Prefer sa traversez pe jos jumatate de oras, decat sa mai trec prin ce am trecut ieri. Dupa ce se intoarce sotul ma va aduce el... dar zilele astea sunt doar eu cu Stefy.... si nu-i usor.

Perle de ieri si de azi...

Mami, hai la mgazin..
Eu intreb: Ce sa facem la magazin?
Ea zice: Sa cumparam virusi....
Asta dupa ce eu tot am spus ca nu merg la supermarket ca sunt virusi....

Azi dimineata imi zice: Mami, musca mananca de pe jos...
Si eu zic: O sa faca gripa..
Stefy: pocina?
Am ras... de una singura....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

'Neata

iulia mersi de ... si un pt Stefi... ca e tare scumpa si draguta cu replicile ei.

Noi ieri am fost si iam facut analize de rutina lui darius ... azi mergem sa vedem ce zice doctorita de ele .... dupa cate am cit pe net despre rezultate ... ar fi anemie de fier ... dar sa vedem
Darius e bine... mai face unele mofturi la somnic dar ii trece repede
Asera am mancat gutuie coapta... ia placut
inutsa sa stii ca si eu am vazut oameni cu masti pe fata in centru .. in Tudor nu cred ca o sa vedem ... nu cred ca studentii dau mare importanta la asta

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Neata!
Azi sunt chiauna de somn. Bia s-a trezit de vreo 3 ori, iar de la ora 5 am dormit pe bucati.

Lacra Stefy cu replicile ei!

Alina nici in Copou nu am vazut oameni cu masti. Bine, asta a fost vineri si sambata, sapt.trecuta.

---------------

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput