Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc de re-primire fetelor, sunteti dragute

multumim de urari alina si complimente Inesa

cristina ma bucur ca Ale e bine!

Lacramioara multumesc
iti dai seama ca din comoditate ti-as cere, daca i putea sa mi le scrii..dar parca nu-mi vine sa iti cer.. sa iti rapesc timpul..
stiu ce inseamna sa ai timp liber pt tine..daramite sa-l petreci asa..
trimite-mi te rog linkul..sper sa fie convenabil la pret si sa-l cumpar, desi nu stiu cum voi face, ca nu am card...nici nu stiu cum se face..n-am cumparat niciodata de pe net nimic..parca nu ma incred si oricum nu le am probabil nu e dificil..o fi tot o frica, din comoditate.. multa sanatate puiutului tau!

multumesc de parerile cu spitalele...
ma intrebam, daca si pe strada e tot asa de inspaimantator precum se zice..

multa sanatate si zi buna tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

NEATA, NOI ABIA AM FACUT OCHI DE LA RACEALA ASTA CRED, SUNTEM FOARTE OBOSITI...

BAI , NU CITESTE NIMENI DIN URMA CA AM INTREBAT SI EU CEVA , SUNT FOARTE CURIOASA...PE LA PAG 12-13 PARCA AM SCRIS...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

sALUTARE!
Lacra...............de unde i-au ulei de menta?!
Dastefa..............esti fata desteapta! Noi am luat intai cariocile si ne-a manjit casa!

Noi am fost in Carrefour aseara! Matei a dormit in mare parte, David nu se dadea plecat de la masinute! Era relativ liber! Niste preturi la jucarii.......

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu

Gagici.......v-ati intrebat copiii daca au scris scrisoarea catre MOS CRACIUN ?

eu da...ce mi-a raspuns?
"aaa brum brum mae mae mami,da?"(o masina mare mare)
ai neaparat sa fie "aba"(alba)

Mai facem si anul acesta figura de anul trecut???

DA???

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

ALINA, AU APARUT IN CAREFOUR LUCRUSOARELE SI JUCARIILE PENTRU CRACIUN?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Byu, eu am citit si retinut, asta daca e vorba de scrisoarea pentru Mos Craciun, nu?
Bine ca tu ai scapat de grija cu un "brum,brum", ca pe mine m-a luat jalea cand l-am auzit ca iar ii va cere Mosului o stampila (ca si anul trecut )... Acuma, anul trecut i-am facut hatarul, da' gata, nu mai sunt dispusa sa dau banii pe alta stampila, mai ales ca le ocheste pe alea mari si scumpe ... Tot stau si ma gandesc, oare asa copil lipsit de imaginatie sa am?
Pana una alta, incerc sa-l conving ca Mosul nu aduce acelasi fel de cadou de 2 ori la rand. Poate scap

Mergi la inceput

POATE ISI FACE PROPRIUL LUI OBICEI....DE CRACIUN SA PRIMEASCA STAMPILA.....

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Byu....................e plin de ornamente de craciun! AM VREA SI NOI INTALINRE CU MOS CRACIUN COMUNA! La mine la serviciu organizeaza anual serbare cu Mos Craciu-profesinist si cadouri! Mergem si acolo! Doi mosi nu strica!
Mihharo.............mai trage-l de limba, mai arata-i vitrinele poate totusi i-ar placea si altceva! Uite asa e fiumiu cu trenuletul Thomas! De cum deschide ochii primul cuvant e "tenu'" Mi-ar place sa aiba si alte preferinte, dar asta ramane in top! Poate cu varsta isi schimba si placerile!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

POATE ISI FACE PROPRIUL LUI OBICEI....DE CRACIUN SA PRIMEASCA STAMPILA.....

Da, chiar asa... iar daca ma gandesc ca are o preferinta cel putin ciudata pentru facturi si bonuri de tot felul, cred ca ma pot considera multumita ca isi arata vocatia de mic ... Contabilul lu' mama

Alina, eu as fi incantata sa-l aud ca vrea trenuri si alte jucarii de baietei... dar are o cutie maaare plina ochi de masinute si nu-i da nici un fel de atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!
Uf, ce noapte am mai avut! M-am culcat pe la 1:30, iar la 4:30 Bia gangurea in patut [a sunat ceasul lui ta'su si s-a trezit]. Am luat-o langa mine, fornaia de zor. I-am pus suc de kalanchoe dar n-a apucat sa dea mucii afara ca a adormit sugand la tzitzi. Dimineata la 8 era "in picioare" daca pot zice asa. I-am pus iar suc de kalanchoe, a stranutat dar nici un muc! Am pus in functiune si Batista Bebelusului si tot nu a iesit nimic! Acu peste zi i-a mai trecut din farnaiala. Poate fi din cauza aerului uscat sa fie farnaita

Lacra o fi de la mancare, nu i-o fi priit ceva... Sa ne zici ce spune medicul. Sanatate!
La sot nici explicatia ca Bia se poate imbolnavi de la el nu tine, se fereste de ea mai mult, atata. In rest, tot nu ia nimic. Daca-i capos, tot capos
Uleiul de menta se poate lua de la Plafar,nu? Il vreau si eu

Aly si eu am vazut niste jucarii faine pt Bia, dar au un pret... 2 mil!!!!!!!!

mihharo despre ce stampila e vorba

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput