Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Slimatei ..raspund eu in locul lui Iulia si sper sa iti dau linkurile bune

...Aseara i-am comandat pe net niste carti de la editura Litera, ca sunt la oferta. Ma preagtesc de Mos Craciun si de ziua ei, ca vad ca altceva nu o mai intereseaza... S-a uitat cu mine pa site si a decis ce sa-i ceara Mosului.... Daca vreti sa vedeti si voi gasiti aici....
asta e una din ele http://www.librarie.net/carti/135263/Prima-mea-carte-matematica-Anne-Monatgue-Smith
sau asta http://www.librarie.net/carti/48603/Prima-mea-enciclopedie-Leonid-Galperstein
....

daca nu se deschide le gasesti pe pg 2

noi iesim afara ca e tare frumos.. cred ca merg si la tonete in tatarasi sa ii iau lui Darius ghetute si pantofi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, dastefa, multumim.

Am fost la medic, dar mare lucru n-am facut, cum ma si asteptam... Trebuie sa mergem la analize.... si apoi vedem ce e de fapt.... Medicul se gandeste la o enteroviroza sau enterocolita ca deja are si scaun moale ea care de obicei e constipata rau. De azi dimineata a baut un litru de apa aproape... si accepta sarurile....

slimatei, pe strada nu e chiar... urgie, dar mai sunt oameni lipsiti de educatie care tusesc sau stranuta direct pe tine... n-au auzit de pus mana la gura macar... dar asta nu inseamna ca musai ai sa dai tu peste ei.... Eu sper ca nu...
In ce priveste link-ul de unde am luat eu cartea, asta e.... http://www.librarie.net/carti/100283/Jocuri-pentru-copii-de-la-o-zi-la-sase-ani
Sa stii ca nu e complicat sa comanzi si sunt seriosi. Nu iti trebuie card, platesti la livrare...

byu, eu cu cateva pagini inainte am scris ca Stefy i-a scris scrisoare Mosului... si de aceea nu am mai scris... Ea vrea carti... Multa sanatate cavalerului. In Kaufland am vazut ca au aparut ceva articole de Craciun, in Carrefour nu stiu sa-ti spun...

Alina, eu ulei de menta sau "Raceala si gripa" care contine mai multe il iau de la tonetele din Podu Ros cu naturiste....ca Plafar n-am mai vazut de mult... E in jur de 5 RON.

Inutsa, aerul uscat ii usuca si mucoasele... pune prosop umed pe calorifer si nu o sa mai fie fornaita... si un pic de ulei volatil de menta su Raceala si gripa, asta din urma omoara si virusii... in candeluta pentru aromaterapie... si face minuni... Cand era Stefy mica-mica, doar asta dadea rezultate cand avea nasul infundat...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Lacra tu ai mai comandat ceva inafara de cartea asta cu jocuri educative?ca am vazut ca trebuie sa faci comanda de min 20 ron iar jucariile vad ca sunt mult mai scumpe la ei decat in supermarket.As mai lua tot o carte dar nu stiu ,sa merg la gici?

Mihaela 29+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Salutare!

Va ofer o fierbinte si un laptic...

Evident ieri la masa de dupa amiaza a vomat iar.... a mancat putin si... gata. Pe seara a cerut mancare si a mancat doar cat a vrut. Scaun moale a avut unul singur....pe la 10 dimineata si in restul zilei nu. Acum suntem pe regim alimentar, ii mai dau si azi Metoclopramid.... Ultralevura, Electrolyt de la Humana altceva nu prea... a si Smecta un plic pe zi. A dus sotul dimineata un sumar de urina la laborator sa vedem ce iese.... Ea vad ca e vioaie... scoate untul din noi.... In schimb transpira foarte tare dupa cap la somn.... ca pe la miezul noptii a trebuit sa o schimb de pijama... Dar febra nu avea....

dastefa, eu de acolo comand carti, cand sunt la oferta... Am luat Prima mea carte de matematica, ca e pentru varsta lor, am luat Prima mea encicloperdie cu Winnie Pooh, ca e explicata pe intelesul si cu cuvintele lor.... Am mai luat mai multe... daca vrei iti trimit link-urile la ele dupa amiaza.... Eu am comandat de doua ori si am fost multumita de servicii. In functie de cat e de mare comanda livrarea se face prin posta sau prin curier... Eu ca sa am o comanda mai mare m-am mai cuplat cu o prietena si am comandat impreuna....
Trimit PM

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Ce stiti despre Metoclopramid? Ca pe mine prospectul si ce mi-au mai spus si alte persoane din alte tari unde e interzis si la adulti.... m-am ingrozit pur si simplu.... In Canada se da Motilium care actioneaza doar pe tubul digestiv si nu pe centrul nervos ca Metoclopramidul....

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

buna dimineata

iulia mersi de ... of multi putici pt Stefi, sa nu iasa nimic grav si sa isi revina .. in ceea ce priveste la medicamente eu una nu ma mag ca nu ma pricep.. " Raceala si gripa" e tot ulei? sau sirop multa sanatate

noi ieri am iesit in oras... de am fost in tatarasi ca e cel mai aproape... iam luat o pereche de ghetute cu blanita si am vrut si pantofi... la care tipa de la toneta imi zice: pantofi pe vremea asta?
eu asera m-am culcat plina de nervi asa ca am uitat sa pun apa pe calorifer si darius sa trezit cu tuse si cu nasul infundat
speram sa nu fie nik grav si sa nu trecem in cealalta extrema

Mamici o intrebare... noi pt nas avem Batista bebelusuli ( care imi e foaret greu sa o folosesc deoarece avem un aspiratosr ff mare si greu care e cu apa) si pompita manuala... care nu prea imi place cum trage ... si am vazut aspirator nazal http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-3301-aspirator-nazal-electric-nasalclear.aspx
dar cel mai ieftin e la 170 se merita?si e pana la 3 ani
Oare in stainatate il gasesc mai ieftin?

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc de linkuri Alina si Lacramioara
multumesc si de sfaturi Lacramioara multa sanatate micutei tale!

foarte interesante linkurile...oare numai in ro trimite, sau poate trimite si inafara?oricum avand invedere ca tb sa venim in ro sper sa reusesc sa pun pe adresa mamei ...

alina nu am reusit sa vad linkul cu aspiratorul nasal..
noi am folosit mereuwww.pharmaretail.it/articoli/2009/imgarticoli/Narhinel.jpg" target="_blank"> asta , ne-am impacat bine cu el si nu costa mai mult de 10 euro..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

slimatei .. la cel care ma refer eu .. e cu baterie si trage singur.
mersi pt link... am vazut si eu ca nu merge linkul meu si e reclama

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

Lacra pt laptiuc!
Era pus prosop ud pe calorifer dar tot farnaita se trezise. Dar nu mai e cazul sa fie farnaita de la aerul uscat, ca acu e farnaita serios de la muci. Nu mai comentez nica ca sunt plina de nervi.
Am cautat ulei de menta la plafarul din mall dar nu aveau. Mai caut
Poate nu are nimic grav Stefy

Azi am zi de smotruit dar nu am nici un chef de nimic.
Va urez sa aveti o zi buna!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

PS Lacra nici eu nu ma pricep la medicamente. Dar daca ai citit ca nu e bun, nu i-l mai da. Vezi ce iti da dr in locul lui

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput