Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Din experienta va zic ca e preferabil sa puneti un vas de lut cu apa-gen strachina de la targul de ceramica, ca "respira" mai bine prin pori! Eu am gasit mai demult in Kaufland un vas dreptunghiular plat, care pe lungime, la un capat avea un carlig! Mi s-a spart si acum am improvizat! Sper sa mai gasesc sa-mi i-au la toate caloriferele! daca gasiti pe undeva da-ti de veste!
Dastefa.............acusica ne anunti ca vine bebelina!
Mihamora.............e pe ultima suta de metri! Draguta sa ne anunti negresit! Eu deja am emotii pentru bebe mic si mamica lui!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna
Vad ca au aparut ceva cunostinte vechi..bine ati revenit!
Stefania, te pup.multumesc pt. gandurile tale bune.
Nonna, ai baieti mari!mai treci pe aici sa ne povestesti despre ei..
Katy, nastere usoara!
My Lady, imi pare rau dar nu te pot ajuta. nu stiu pe nimeni cu grupa asta..
Ale si-a revenit cu piciorul de ieri cand a mers in parc. cum a vazut-o pe prietena ei a sarit din carut si a plecat in picioare fara probleme..si nici nu am mai amintit de asta, nu am mai intrebat-o nimic..ca nu mai avea rost.

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Lacra poate nu are nimic Stefy!

Alina si eu la fel am patit, ma impacientam ca Bia tuseste dar si la noi era din cauza aerului uscat.

slimatei am vazut o printesa mumusica

Si eu stau ca pe ace, ca sotul stranuta de zor. I-am facut ridiche neagra cu miere dar credeti ca are cine sa bea sucul ala? Ciu-ciu! I-am dat un unguent cu care sa-si dea prin nari sa nu ia gripa, tot nu vrea! ca el cica nu o sa ia nici o gripa. Adevarul ca de cand l-am cunoscut nu a facut niciiodata gripa, din cate tin minte, dar stiti vorba aia, paza buna trece primejdia rea!

Fetele, Katyuscha a nascut prin ceza o fetita, Elizabeth! FELICITARI , KATY!!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

FETE MULTUMESC PENTRU TOT.....SUNTETI NISTE DRAGUTE,TOATE

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna seara mamici,
sunt si eu o mamica din iasi, cu un baietel de 3 anisori, care incearca sa se recupereze dupa o pneumonie f grava.
am fost tratati la spitalul sf. maria de catre d-na dc. Trandafir Laura. noi am fost f multumiti de dumneaei, a facut ce era cel mai important, mi-a pus copilul pe picioare.
pana acum am fost pacientii d-nei similiceanu, acum cu boala aceasta am ajuns in spital si la o noua doctorita.
vroiam sa va intreb daca mergeti careva cu copilul la dumneaei ... am inteles ca merge si la medcenter si ca are si propriul cabinet particular.
ma bate gandul sa ma mut cu copilul la ea, dar as vrea sa mai stiu niste pareri.
ma puteti ajuta?
multumesc anticipat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si un laptic.... ca eu is zombi....

Nu stiu ce-i cu Stefy... Nu are febra, nu tuseste, nu are secretii nazale... in schimb e apatica si vomita...si la cresa ieri la pranz si aseara acasa....gatul nu pare a fi in neregula .... dupa amiaza mergem la medic sa o vada, aseara doar am discutat la telefon... Azi sta acasa cu tati.... ca e liber dimineata...De azi primeste Metoclopramid.... sa vedem cum se va descurca tati cu ea....

Slimatei, jocurile eu le am intr-o carte pe care am cumparat-o acum vreo cateva saptamani. Atunci am pus si link-ul de unde am luat-o, de pe net... daca vrei il mai pun odata. Cartea se numeste 150 de jocuri de la o zi la un an... daca vrei pot sa incerc cand am timp sa-ti scriu si jocuri pentru perioada care ai tu nevoie.... noi suntem la 2-3 ani si le-am scos pe alea....
In ce priveste mersul la spital.... spitalele sunt in carantina si pline de virusi, ca sa o citez pe pediatra noastra. Mergem doar daca e cazul....altfel nu dam pe acolo, ca ne ducem cu o boala si venim cu mai multe...

Alina, pune-i ulei de menta pe langa el si va dormi bine, nu va mai fi nevoie sa-i scoti mucusorii si noaptea... Incearca. Multa sanatate la baieti.

Ani, ma bucur ca Darius nu are nimic altceva.

Byu, multa sanatate lui Casi.

Kriss, ma bucur ca Alessia e bine.

Inutsa, da-i sotului Paracetamol sinus.... si ceaiuri callde sa plece microbul... Explica-i ca pentru el... e ok, dar daca vine cu virusul acasa si il da Biancai.... nu o sa fie ok. La sotul meu asta e singura explicatie care tine... altfel nu il vezi sa i-a vreun medicament....

Laura, eu nu stiu nimic de d-na dr. Trandafir. Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Dar la ce etaj e?

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de ... iar mi-a luat-o inainte... Sanatate multa lui Stefi si sa nu fie nimic grav... poate a vacut o indigestie de la ceva
Lacra... noi la Sp De copii il stim pe doc Stan ...imi pare rau ca nu te pot ajuta...Sanatate multa si bine ai venit la noi
KatyFelicitari si refacere usoare ... iar pt printesa bica sa fie sannatoasa si mancacioasa

Noi ieri am iesit din casa, am stat de la 12.30 pina la 19.30 la ai mei, darius si-a facut decap si a venit frant de oboseala ... sa vedem ce program facem azi .. poate merg pina in Poduros sa ii iau ghetute

va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Ieri am fost la plafar si am luat ceai Echinaceea si aseara a baut tot familionul....
Am inteles ca are efect asupra virusilor gripali.... sa vedem daca ii putem tine departe....

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Katy, refacere usoara si multa sanatate bebelinei. Bine ai venit Elizabet.

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Katy felicitari si numai bine pt tine si bebelusa mica
Lacra-multa sanatate Lui Stefy-cum e azi?

eu sunt f incantata ca Dasria a inceput sa manifeste un oarece interes pt colorat dupa ce am schimbat creioanele colorate cu cariocile

Mihaela 29+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput