Gravidute&Mamici de IASI (106)
Raspunsuri - Pagina 14
dastefa spune:
my lady nu am fost direct pacienta ei dar am auzit multe de ea -si mai bune si mai rele
eu m-am trezit la 2 si nu mai pot adormi neam .Acum sunt fresh.Sa ma vadeti dimineata ce zombi voi fi
am chemat-o pe maicamea la mine si eu profit sa mai bantui dupa ceva cumparaturi si alte treburi amanate.Am mers ieri de am facut febra musculara.Cele mai importante chestii( pe care nici nu le-am gasit inca au fost):sutin pt alaptat, un pulover dragut care sa-mi vina pana sa nasc ,cadou pt ziua Dariei plus cadouri pt inca vreo 3 copii care isi vor sarbatori ziua pana de Craciun.Cat despre cadourile de sarbatori...of,of,of.azi o iau iar la pas poate am mai mult succes
Mihaela
29+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze.. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog ![]() MULTUMESC ![]() ![]() ![]() 36 saptamaniA.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI ![]() |
Imi pare rau ca nu te pot ajuta.... Din ce am intrebat ieri printre apropiati, nu am gasit pe nimeni cu B3... Sigurul lucru pew care l-am putut face pentru micuta a fost sa postez mesajul tau la subiectele la care mai scriu.... Ne
pentru micuta.Lacramioara si
Stefania Iulia Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 FETE DIN IASI ,O INTREBARE...ATI AUZIT DE D-NA DOCTOR DUMITRASC????CE PARERE AVETI DESPRE EA????![]() |
Eu nu stiu despre dansa decat din auzite, de la o colega.... care nu a fost multumita. Acum, fiecare are parerea lui.... Poate iti scriu fetele mai multe.
Lacramioara si
Stefania Iulia Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Va ofer o
si un laptic....
Alina, multa sanatate la baieti. Se pare ca e mai rau decat te asteptai...
Katy, nastere usoara. 

dastefa, ai grija cu efortul. Spor la cumparaturi. Eu pentru Stefy de ziua ei si de Craciun i-am comandat niste carti pentru varsta ei de pe net. Altceva nu o mai intereseaza....
Eu sunt stresata putin... Stefy azi dimineata era cam moale... eu am zis ca obosita... Sper sa fie doar atat. Ea a insistat sa mearga la copii, nu vrea acasa.... Cand a ajuns acolo... parca era ceva mai bine.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
slimatei spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Nonna, Slimatei.......................sunt fericita sa va "revad"! Asteptam mai multe vesti despre voi! Nonna eu speram sa ma sfatuesti cu mai multe ca doar esti mamica de doi baieti si tu.....dispari! |
alina
si mie imi pare bine ca am spart gheata..ti-am vazut frumusetele de baietei...

sa-ti traiasca fericiti, sa aiba numai bucurii in viata si multa sanatate va doresc!
despre noi..nu avem cu ce ne lauda..
trebuia sa venim acum in decembrie in Iasi, pt operatia mamei mele(proteza de sold) dar cum mama ma sperie sa nu o aduc pe stefi ..cica spitalel sunt pline..
deja nu stiam cum sa ma mai impart intre dorinta de a fi langa mama in momentul operatiei si cea de a nu ma desparti de sot aici, pe perioada craciunului ...acum virusii astia mai lipseau..
aici cat ne-am zbatut noi, nu am reusit sa i-o facem...
cam asta e de nou...
Cristina (kriss79)
te admir pt curajul si forta ta ..iti doresc multa putere in continuare sa lupti in ceea ce crezi...
si multa sanatate micutei tale!
Lacramioara(iulia-stefy)vreau sa-ti multumesc pt joculetele care le-ai pus ... chiar daca astea sunt pt copilasi un pic mai mari..incerc sa le adaptez cumva si pt stefi ..chiar eram in pana de idei..daca stii ceva vre-un link de unde ma pot inspira, te-as ruga sa ma ajuti..multumesc!
multa sanatate tuturor micutilor si o zi buna va doresc!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Anilansa spune:
buna dimineata
suntem trezi de la 6 dar ne-am foit prin casa pina acuma
iulia mersi pt 
Aly... sanatate multa baietilor, noi am fost la doctor exact cum ia aparut nasucul infundat si de la el tusea... si doctorita mi-a zis la fel.. AER prea uscat in camera... asera a fost mai bine cu prosoape ude si picaturi de menta![]()

Katyuscha.... nastere usoara si bebe sanatos

of ce vreme e afara... eu una incep sa ma satur de stat in casa
.. vreau sa vina zapada ![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
NEATA
KATYUSCA...NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS...REFACERE RAPIDA
ALINA, IMI PARE RAU DE BAIETEI...SI CASI AL MEU, ABIA AM SCAPAT DE OTITA SI ANTIBIOTICE SI IAR O LUAM DE LA CAPAT...ARE NASUL INFUNDAT
BAI, AM VINERI O CUMATRIE...
AM PROMIS ODATA CA MA DUC, SI ACUM M-A PRINS VREMEA FARA BANI
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Salutare!
Multumim de urari!
A fost o noapte mai solicitata! Matei a adormit greu din cauza nasucului! I-am facut aerosol cu ser fiziologic, apoi aspirat cu batista bebelusului, picaturi si reluat procesul! Peste noapte i-a mai scos sotul mucii ca nu putea respira! Tuseste de se aude in spate! E pocnit rau.....David rezista mai bine!
Katy.............nastere usoara! Si pe mine ma cuprind emotiile cand aud! Frumoase, emotionante si deosebite momente, dar si grele!
Slimatei............bine ca sunteti sanatosi! Sanatate mamei! Asa e! E de evitat spitalele!
Ani.........bine ca e bine baiatul!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Anilansa Darius de zile se trezente noaptea cu nasul infundat, iar la noi simtim uscat .. deci trebuie sa ne luam un UMIDIFICATOR... va rog cine are si stie care e modelul cel bun sa ma ajute sipe mine |
O cratita cu apa cu sare pe calorifer.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
O cratita cu apa cu sare pe calorifer. www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
cratita cu apa pe calorifer am
Multumesc

Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa

Darius de zile se trezente noaptea cu nasul infundat, iar la noi simtim uscat .. deci trebuie sa ne luam un UMIDIFICATOR... va rog cine are si stie care e modelul cel bun sa ma ajute sipe mine