Gravidute&Mamici de IASI (106)
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze.. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog 
MULTUMESC

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

alynta27 spune:
Salutare!
Nonna, Slimatei.......................sunt fericita sa va "revad"!
Asteptam mai multe vesti despre voi! Nonna eu speram sa ma sfatuesti cu mai multe ca doar esti mamica de doi baieti si tu.....dispari!
Baietii mei sunt virusati..... Azi mergem la medic! Au inceput din we cu ceva usor...muci, nas infundat, tus vaga! Acum sunt pocniti! David e mai tare-e si moale! Fara febra dar cu o tuse...... Matei a facut scandal la culcare ca nu putea respira de muci....
Le-am dat eu de alea mai babesti, dar nu tine figura!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Ce a mai trecut timpul.... nici nu-mi vine sa cred ca in mai putin de o luna si Gaza mea implineste trei ani... Unde s-a dus timpul? Aseara ma uitam la ea cum dansa si ma uitam si la micuta la care am fost la cumatrie si ma intrebam cand si unde s-a dus timpul... Cand a crescut asa mare....
Ani, eu n-am folosit decat un prosop umed pus pe calorifer... cu grija de a fi mereu umed.... asa ca nu te pot ajuta.... si uleiuri volatile cu menta, eucalipt in candeluta...
Alina, asat cu uleiurile volatile e valabil si la tine. Cand era Stefy mica, dar si acum cand are nasul infundat ii pun in zona capului pe o batista doua picaturi de ulei de menta si apoi doarme linistita.... Multa sanatate la cavaleri...
La Stefy a dat rezultate Aerius... la noi mucii sunt pe fond alergic... mama lor de muci....
Da la baieti multa vitamina C in perioada asta. Pediatra nostra recomanda mai mult sucul de mar pentru imunizare in perioada rece, decat cel de portocala.... dar acum pentru vitamina C a zis sa ii dau ceaiuri caldute cu lamaie si miere si portocala cat primeste.....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
inutsa spune:
Salutare!
Lacra ai o mica dansatoare!
Alina eu folosesc prosoape umede ca si Lacra, deci nu te pot ajuta
Aly sanatate baietilor!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
Inesa.............cum e Bia?! Te-am cautat pe mess!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Baietii sunt raciti rau! Imi inchipuiam ca de la o tuse si muci nu o fi de rau..... Au rosu in gat, ascultatie la plaman... Suntem pe eritromicina! De 2 zile au debutat cu muci si nas infundat si deodata.....
I-am tinut in casa, feriti..
Ani...........trage o fuga la edic, poate il previi....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Aly Bia este bine!
sa le treaca baietilor!
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
My_Lady0091 spune:
FETE DIN IASI
,O INTREBARE...ATI AUZIT DE D-NA DOCTOR DUMITRASC????CE PARERE AVETI DESPRE EA????

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

inutsa spune:
Fetele, katyuscha e la spital! Cred ca naste! 

Hai Katy

uffff ma ia nostalgia ...
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
inutsa spune:
my lady eu nu stiu,poate stiu alte mamici
---------------
Inesa, cea mai fericita