Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(38)
Raspunsuri - Pagina 9
Libra spune:
Sorinake draga noastra, aici nu avem voie sa ramanem suparate, altfel ne cearta sefele! Iar o surioara de-a noastra, Amy, ne reaminteste in fiecare zi sa nu judecam pe nimeni. Si eu ma intalnesc cu oameni care spun ca prea mult ma obosesc sa fac un copil pentru ca iti da prea multe griji si batai de cap, altii care ma sfatuiesc sa infiez... La inceput ma enervam dar acum... da-i incolo, daca ne punem mintea cu fiecare ne abatem de la scopul nostru atat de frumos.
Hai... capul sus si ganduri frumoase!
_
made in Romania, '73
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Sorinake draga noastra, aici nu avem voie sa ramanem suparate, altfel ne cearta sefele! Iar o surioara de-a noastra, Amy, ne reaminteste in fiecare zi sa nu judecam pe nimeni. Si eu ma intalnesc cu oameni care spun ca prea mult ma obosesc sa fac un copil pentru ca iti da prea multe griji si batai de cap, altii care ma sfatuiesc sa infiez... La inceput ma enervam dar acum... da-i incolo, daca ne punem mintea cu fiecare ne abatem de la scopul nostru atat de frumos. Hai... capul sus si ganduri frumoase! _ made in Romania, '73 |
Ca bine zici draguta.
Cine nu trece prin ceea ce trecem noi nu are cum sa inteleaga indarjirea ns de a avea copii si mai ales toate eforturile pe care le facem si toate cele prin care trecem.
Fiecare isi ia propriile decizii si suporta consecintele.
Sorinake fruntea sus!! Energia ta tb sa se canalizeze in alta parte, asa ca fii optimista!
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
Lumy_Clt spune:
Scumpelor, eu ma bag la somnic ,pardon noi .
Va dulce si sa aveti o saptamana cat mai usoara.
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
amy2007 spune:
Buna dimineata, dragelor. Am revenit pe meleaguri mai blande dpdv climatic asa ca va invit la o matinala. Eu sunt si mai matinala pentru ca ne-au trezit dis-de-dimineata la serviciu.
si sa aveti o saptamana minunata.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa
ce faceti? cum va simtiti?
multumim, amy, pt
sper ca ai rezistata eroic, in frigul acela
ufffffffff, sa dormi si sa nu ai caldura....
hai, va astept si la un .
sa aveti o sapt cat mai frumoasa si usoara!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Ada29- Z?? CM;asteptam vesti!
Amy2007- Z25 CM
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z30 CM
Babyblue- Z22 CM
BlueFlower- +26
Camy1002- Z22 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z11 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z18 CM; Z6 de la IA
Guzelnico- Z2 CM
Libra- Z14 CM- a fost acceptata pt. FIV
Lumy_Clt- +6
Lyly_mar- Z32 CM
MayanMistica- Z21 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- +4
Mona40- Z16 CM, a fost acceptata pt. FIV
Sorinake- Z17 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z19 CM
Simonia- Z23 CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Tiiii, ce intalnire nocturna, cine ar fi crezut ca sunt fete fara somn/ activitate duminica seara?!
Galli, hellooooo, suntem in noiembrie!!! Nu pui la gazeta sarbatoritele lunii, sa stim si noi cine-s bune de cinste?
Amy, multumim de cafelute. Cum ai petrecut pana la urma weekend-ul in frig? Ai vrut tu sa schimbi aerul bland cu unul mai rece?
Mona, ai fost la socrii? Ce ai mancat?
Lumy, ce mai faceti? Micomic, dar voi?
Elly, lasa amenajarile! Mucusul ala in Z10 nu te-a impins spre dormitor?! Da-i bataie!
Libra, din ce ai relatat tu acolo, esti pe maini bune! Si stai linistita, UNICA noastra SEFA, Galli, nu e suparacioasa deloc. Sau chiar daca, nu arata sau ii trece repede. Asa ca deapana linistita fuiorul povestilor.
Sorinake, ti-ai mai revenit, draga noastra?! Este rezervat macar cate un bb si pt noi! Nu vreau sa te necajesc dar ... un alt dr ai mai consultat pt problemele tale? Ma refer la un medic specializat pe infertilitate, ca ginecologi sunt multi f buni. Dar au tendinta de a ne trata ca pe niste femei normale si, de fapt, noi suntem fff SPECIALE.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Mona40 spune:
Neata fete,
Va invit la un ceai vald..
La noi...cad norii si ploaia peste noi...ce bineeeeee
Nico, la socrela am mancat : ficatei de pasare cu....sos cu mere taiate in 4...fff bun...
stie femeia asta sa gateasca...
Supa de morcov...adica morcov dat prin mixer si inca ceva radacinoasae...e asa ca o spuma de morcov....bunnnn, si supa de psare...si tot felul de salate...
eu am venit cu paine de casa cu seminte de 4 feluri...
\va urez o zi buna si pupici tuturor
Mona
:)
galliciana spune:
pai,nico, mancati-as
capitolul 38 a inceput in octombrie
la urmatorul,nu??
sau daca vreti voi acumaaaaaaaaaa!
cam multe disparute pe aici......
manics,ada,anca,dandana,babyblue,cinezee,cami
oare pe unde se ascund?
astept inca o minune in viata mea!!!