Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(38)
Raspunsuri - Pagina 8
Mona40 spune:
Neata fetelor,
Tzop si eu..
Gali merci de cafeluta.
Nico, am vazut si eu filmul cu BW...ce ne-am face noi fara oameni de astia
Eu la munculita ca de obicei...
Ma bucur pentru toate reusitele voastre...
pup
Mona
:)
Ellyshor spune:
Hello scumpelor!
O duminica minunata va doresc! Si o luna asemeneaaaa
Sori...eu zic sa incerci sa stai linistita si sa nu te mai gandesti...daca ai ovulat sau nu si cu ovarul stg.....nu te mai stresa.
Culegem roadele si concluziile la sfarsitul lunii
Am pupicei dulci si pt gravidutzele noastre dragi. Sa ne inmultim, sa ne-nmultim
Eu nu prea sunt in apele mele. Azi-noapte m-am trezit si am vomitat...nu stiu de la ce mi s-a intors....asa ca azi sunt cam buimaca si ma doare si capul. Sper sa-mi treaca pana maine cand ma intorc la serviciu.
Naturistele....sper sa-si faca efectul...inca nu observ nimic. Doar atat: de dimineata am avut un mucus transparent si gros...de nu-mi venea a crede. Vom vedea insa ce urmeaza
Va pupic dulce! Mai intru pe seara!
Babyboom...vino la mami...acum
Libra spune:
Bonjour!
Duminica dupa-amiaza... mai mult timp liber si sefele se odihnesc, asa ca pot sa ma desfasor mai mult pe aici:
Blue flower: am stat 8 ore in Giulesti pt ca aveam programare la 11 dar eu am ajuns la 9 (am venit toata noaptea cu trenul de la Suceava). Proful terminase ecografiile de dimineata si intrase in sala de operatie. Cand a iesit din sala s-a dus la o sedinta la minister. Cand a venit de la sedinta a intrat iar in sala de operatie. Cand a iesit din sala s-a dus la un consiliu profesoral si cand s-a intors a intrat iar putin in sala de operatie. Asa ca s-a apucat de consultatii pe la ora 14.30 in cabinetul de la et. II. Dupa ce ne-a insirat pe toate pe masa de sus ne-a chemat pe toate la ecograful de jos, de la et. I. Si uite asa s-a facut tarziu. In toata asteptarea mea am mai stat de vorba cu dr. mea care a rugat o asistenta sa-mi faca dosarul. Probabil a fost o zi mai aglomerata decat de obicei si pe aia am nimerit-o eu.
Sorinake, dr. mea obisnuita cu care am facut inseminarile, care stia ca am o multime de analize facute, a rugat o asistenta sa-mi faca dosarul, ADICA: pe un formular de la spital a inregistrat rezultatele la analizele pe care le aveam deja facute si raspunsurile la cateva intrebari. Mi-a dat nr. unui psiholog de la care trebuie sa iau aviz impreuna cu sotul, mi-a dat un consimtamant pe care trebuie sa-l semnam amandoi si niste foi cu informatii legate de FIV. In ceea ce priveste costurile mi-a pus in vedere ca in ziua punctiei trebuie sa platesc echivalentul a 1100 euro in lei + 300 euro (acesti 300 eur se restituie daca nu are loc ET). Tratamentul costa si ala vreo 1000 euro. Cand m-a consultat dr. Marinescu el avea deja dosarul in fata si dr. mea i-a facut un rezumat. Au hotarat impreuna ca voi intra pe protocolul scurt, adica la urmatorul ciclu menstrual fac stimulare si punctie si ET. Cand am iesit de la dr. Marinescu, dr. Moisa mi-a dat reteta pt. Diphereline si Puregon si m-a dat in primire unei asistente care mi-a explicat cum se executa injectiile si la ce numar sa sun in z1 pt programare. Am inteles ca in zilele 4,7,9,11... se fac ecografii si analize pt a ajusta tratamentul daca e nevoie pana la punctie.
Neoficial mai sunt costuri... om vedea. Nu mi-am propus nici pana acum, nici de-acum inainte sa calculez cat m-a costat si cat ma va costa obtinerea copiilor. Mi se pare mai bine asa, mai ales ca platesc "in rate".
Referitor la programul national gratuit nu am nici o speranta, nici o iluzie, deci nu voi avea nici o dezamagire.
Va pup pe toate,
Elena
_
made in Romania, '73
simonia spune:
scuze, e clar ca nu mai functionez corect. am vrut sa intreb de augmentin si a iesit aulin .
libra, explica-mi si mie cum se face stimularea cu diphereline si puregon, te rog, multumesc
Mona40 spune:
Fete,
Va pupic pe toate pe unde sunteti in wikenduri...
Io ma pregatesc sa inchei frumoasa zi de munca...
in seara asta incercam stilul...."naturel"...
pup
Mona
:)
Libra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia libra, explica-mi si mie cum se face stimularea cu diphereline si puregon, te rog, multumesc |
Mie mi-au dat Diphereline din ziua 2 pana in ziua 9 - o fiola de 0,1 subcutan dimineata si Puregon pen din ziua 3 pana in ziua 9 - o doza de 150 ui subcutan tot dimineata dar in alt loc decat diphereline.
Diphereline sunt 2 substante care se amesteca si apoi se injecteaza iar la Puregon am un fel de stilou care se armeaza pt o doza si in care pun un cartus cu mai multe doze.
Eu am ales sa le fac pe amandoua in burta pt ca am experienta injectiilor in burta cu gonal f.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
MONA, bafta luna asta, poate reusesti sa ii lasi cu buza umflata pe aia care te asteapta la FIV. Eu asa mi-am propus.
_
made in Romania, '73
Ellyshor spune:
Buna seara!
Ce fac cele mai tari gagici de pe planeta?
Eu sunt inca in curatenie....dar am terminat in mare reamenajarile!
Ihaaaaaaaaaaaaa
Libra bafta multa scumpa la procedura. Sa fie cu reusita si cu ochisori....2...sau 4
Va pupic dulce si fug la treaba!
Babyboom...vino la mami...acum
sorinake spune:
Libra, iti urez mult succes si bebele sa nu se mai lase asteptat!
Cred ca nicio fata nu se gandeste sa calculeze cat costa un copil, pt ca un copil e de nepretuit! Eu nu am intrebat de preturi, pt ca pe astea le stiu f bine. Am facut deja 2 fertilizari si cunosc preturile si pasii, dar credeam ca fetele vorbesc de programul de fertilizari gratuit. E un drept al oricarei femei din lumea asta si mi se pare normal sa beneficiem de acest drept, la fel ca in orice alta tara civilizata.
Scuze daca am luat-o pe campii, dar sunt asa intr-o pasa proasta! Tocmai m-am intalnit cu o fosta colega care maine urmeaza sa mearga sa faca avort! Mai are un copil si nu isi mai doreste unul! Imi vine sa vars! Imi e rau
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png