Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(38)
Raspunsuri - Pagina 10
galliciana spune:
aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??!!
te asteptam, si cu date pt listuta!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Ada29- Z?? CM;asteptam vesti! Amy2007- Z25 CM Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti! Ani.G- Z30 CM Babyblue- Z22 CM BlueFlower- +26 Camy1002- Z22 CM Cinezee- Putere si curaj! Ellyshor- Z11 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex Galliciana- Z18 CM; Z65 de la IA Guzelnico- Z2 CM Libra- Z14 CM- a fost acceptata pt. FIV Lumy_Clt- +6 Lyly_mar- Z32 CM MayanMistica- Z21 CM Menics- Z?? CM; asteptam vesti! Micomic- +4 Mona40- Z16 CM, a fost acceptata pt. FIV Sorinake- Z17 CM; a facut HSG pe 29.09 Soricica- Z19 CM Simonia- Z23 CM *Spor la treaba fetelor care "se misca" natural! *Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV! *DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB! |
nasico, traiasca familia ta!!!!!!!!! iti dai seama
ce bine ar fi fost!!!!!
scapam de anumite ...ganduri....
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana pai,nico, mancati-as capitolul 38 a inceput in octombrie la urmatorul,nu?? sau daca vreti voi acumaaaaaaaaaa! cam multe disparute pe aici...... manics,ada,anca,dandana,babyblue,cinezee,cami oare pe unde se ascund? astept inca o minune in viata mea!!! |
Da, io vreau acuma! Cap. 38 are 6 pag. pt oct (pe 30 si 31 oricum n-am avut sarbatori) iar de restu' ... sarbatorim noiembrencele. Asa e logica mea, inainte de a-mi lua medicatia.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Lucrezi la prezentarea initiala?!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana da-da,just a moment,pls!!!!!!!!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
amy2007 spune:
Fetele, cucuietele, ma tot gandesc la ceva de cand ati zis sa schimbam numele topicului: ce facem cu senioarele noastre disparute, care stiu atualul nume al topicului? Daca ele vor sa ne gaseasca si noi ne schimbam numele si clar nu ne mai gasesc?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Gagici,
Nu inteleg ce bateti voi campii acolo, da e bine ca va prapaditi de ras..
pupici
Mona
:)
ANI.G spune:
citat din mesajul lui Mona40 Gagici, Nu inteleg ce bateti voi campii acolo, da e bine ca va prapaditi de ras.. |
aici sunt...Z30(11 DPO). Am ovulat in Z19, deci mai am de asteptat