Locul fetelor Nou-Venite (41)
Raspunsuri - Pagina 6
mvb spune:
Babiela, somnul e un peste pretentios, pt ca are o carne f grasa...cel mai bun e la gratar, pt ca prin frigere se scurge o parte din grasimea din fibra....daca il faci prajit s-ar putea sa fie prea gras, prea uleios si sa iti lase o falsa impresie despre carnea de somn........poti sa il faci la cuptor cu legume si contimente pt peste.........eu stiu o reteta de stiuca facuta cu bere ....mie pestele imi place cel mai mutl prajit in faina de malai cu usturoi si mamaliga
Citat: |
citat din mesajul lui babiela baiii nu v-am zis, sotul meu a prins week-endul trecut in delta un somn de vreo 5 kg, l-a impartit cu tipul cu care a fost si il am in congelator...i-a ziceti o reteta buna, ca parca nu l-as praji -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Am vrut sa sciu un mesaj legat de o pofta de a mea, dar m-am razgandit....Ale tu esti motivul, pt care m-am razgandit...cumosc ce inseaman sa fii in pofte in sarcina
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Slabuta activitatea.
Fetelor am niste piept de curcan. Dati-mi idei ce sa fac din el, felul doi
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Neata`!
V-am pregatit , ceiut si suc de portocale
lorin7774 spune:
Buna dimineata si eu.
Trutzi, sarumana pentru cafea. Foarte buna.
Fetele, mie nu mi-au venit uratii inca, desi sunt in o doua zi de duphaston...
Si mai am o problema... Nu gasesc in Brasov Pregnil. Imi trebuie o singura fiola, de 5.000 de unitati. Aveti idee unde as putea gasi ?
la cucuiete.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata si eu. Trutzi, sarumana pentru cafea. Foarte buna. Fetele, mie nu mi-au venit uratii inca, desi sunt in o doua zi de duphaston... Si mai am o problema... Nu gasesc in Brasov Pregnil. Imi trebuie o singura fiola, de 5.000 de unitati. Aveti idee unde as putea gasi ? la cucuiete. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Am eu
Trebuie sa stabilim cum sa ti-o dau.
trutzi spune:
Ca sa fac o paranteza, in luna iunie am facut rost de o fiola.
Intamplator am vazut un mesaj pe forum. Cineva avea nevoie de o fiola. Nu am stat sa ma gandesc nici o secunda, i-am scris si intr-o ora i-am dat filoa. Nu m-am gandit ca in cateva zile o sa am nevoie si eu. Am zis "ce o vrea Dumnezeu".
Acum este , o sa aibe o fetita
lorin7774 spune:
TRUTZI, daca tu crezi ca poti sa mi-o dai si nu ai nevoie de ea, ti-as ramane recunoscatoare.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 TRUTZI, daca tu crezi ca poti sa mi-o dai si nu ai nevoie de ea, ti-as ramane recunoscatoare. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Nu cred ca o sa ai nevoie, eu cred ca esti
Pot sa ti-o dau si azi.
Daca ziceai miercuri seara, ti-o aduceam la Ploiesti joi dimineata, ca am avut treaba acolo.