INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 7

galliciana spune:
neata,fetelor!
va poftesc la o slaba
ce faceti, cum va simtiti?
va doresc o saptamana cat mai frumoasa si 2 II!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!

sensibila spune:
alla76 – sa fie cu ochisoriii
sabine - cum esti ? a aparut cm ?
elenaraluca – bafta la stimulare si sa fii foarteeee foliculoasa luna asta ! e in burtica
+22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

peta spune:
neata fetelor, azi ma duc iar la monitorizare, sunt tare curioasa cum au evoluat foliculii. Am simtit ceva intepaturi serioase prin burta, deci de lucrat au lucrat. Ma dor insa foarte tare sanii.

yarrina spune:
Carla nu cred ca-i ok cu alcoolul. Eu singura luna cand n-am raspuns bine la Gonal a fost cea in care am baut bere 2 seri la rand. Nu stiu daca e o coincidenta sau asta a dus si la aparitia acelui chistulet.
Ylari eu nu ma balonez de la Gonal...am doar niste dureri de cap din cand in cand.

csana spune:
buna fetele!
eu sunt mai veche la subiectul asta, dar am luat o pauza pentru o juma de an, timp in care am facut un tratament du dipherelin, pt ca am endometrioza.acum, dupa ce mi-a revenit ciclul, revin cu forte proaspete si cu dorinta de-a face un bebe. in contextul in care si sotul sta prost cu, vrem sa incercam si noi o a 3-a IA. 2 IA le-am facut cu Tutunaru. dar am o strangere de inima legata de el. asa ca azi am luat la citit referinte despre medici ce fac IA, am inrosit telefoanele sperand ca pot obtine la vreunul vreo programare, si am reusit intr-un final sa obtin o programare la Dacia Medical Center la Cezara Bucur pentru decembrie, iar joi sa merg cu toate analizele la dr Bechir ca sa vedem ce mai trebuie sa facem.ce ziceti, oi fi pe maini bune?
imi amintesc de Dankutza ca are bebe gratie Cezarei, daca mai stiti si alte reusite, va rog, incurajati-ma !

peta spune:
csana - am facut si eu o IA la Dacia cu dr. Bechir. E o doc buna, profesionista, sigura pe ea si care pare a sti ce face. Mie insa nu mi-a placut de ea la capitolul comunicare, dar asta poate fi ceva subiectiv. Despre Cezara Bucur am auzit de bine. Cred ca esti pe maini bune, bafta multa!

indi_77 spune:
buna de cu ziua la toate fetele si pup]
pup]
pup]
pup]
. Cum se simt fetele cu inseminare sapt trecuta ?
Sabine, nu te-am mai auzit...cum mai esti ? (stii ca noi suntem alaturi de tine si la bine si la greu)
Peta, cum stam cu foliculii luna asta?
liminita42, tu cand faci ia ? :)
va pup pe toate si va doresc o saptamana plina de realizari si de multe teste cu 2 linute :)
Anul asta voi fi , iar in 2010
. Doamne Ajuta !

sabine spune:
Buna fetelor
Am aparut si eu, inca cu psihicul la pamant, inca plang in fiecare zi si nu pot sa accept ceea ce s/a intamplat.
Sunt la Cluj, ieri am venit isr ciclul a venit azi.Desi rezultatele beta spuneau ceea ce spuneau am sperat pana in ultimul moment...intr/o minune.
Am vorbit cu dr, maine la 12 ma duc la el.Mi/a spus ca vom sta de vorba mai mult dar se pare ca de vina a fost locul implantarii dupa cum a spus el si inca ceilalti doi dr.nu atat locul implantarii cat faptul ca endo a fost foarte subtire.astae, daca sunt baba de unde sa/l mai produc si pe ala.Maine ii voi spune si de lichidul acela care mi/a iesit poate este si asta una din cauze.Daca pana acum tremuram 14 zile dupa IA daca se va mai intampla vreodata voi tremura in continuare sa nu se mai intample nenorocireaa inca o data.Sunt atat de neincrezatoare acum.Oricand poate interveni ceva care sa schimbe totul intr/o secunda.
Luminita, Alla, Indi, Ella, Magdita si tuturor fetelor multa bafta si tin pumnii.Sa fie cu noroc!!!
Sensibila, tu cum esti?Bebelul ce face?

peta spune:
sabine, imi pare tare rau...bine macar ca ti-au spus de la ce a fost. Cat ai avut endo la IA? Oricum pt endometru exista medicamente, deci daca asta e problema cred ca se poate rezolva. Stiu ca de acum o sa-ti fie si mai greu, dar trebuie sa continui. Sa-i intrebi pe doctori tot ce ai nevoie sa stii, cred ca e important si pt psihic...
Te

peta spune:
fetelor incep sa fiu foarte dezamagita de clinica gynera...la ambele monitorizari, de vineri si de luni m-au programat la dr dragu fiindca dr dracea nu era disponibila. Acum m-au chemat si miercuri la monitorizare unde ma va vedea o alta dr codreanu, cu care s-ar putea sa trebuiasca sa fac si IA...mi se pare chiar culmea cum ma plimba de la o doctorita la alta, doctorite care nu stiu nimic despre mine, despre istoricul meu...chiar mi se pare lipsa de profesionalism, sunt f suparata...am tot intrebat-o pe doctorita care m-a vazut acum daca o sa am mai multi foliculi si mi-a retezat-o ca mie imi trebuie doar unu ca doar nu fac FIV- pai mie dracea special mi-a marit doza ca sa am mai multi, dar ea normal ca nu stie nimic....
sunt foarte suparata, mi se pare culmea sa fac IA cu o doc care ma vede prima oara...ce sao intreb daca trebuie sa iau progesteron sau nu, cand ea habr n-are de analizele mele, de nimic. E bataie de joc eu risc si fac stimulare cu doze mari, si pe ei ii doare in basca, ma plimba de la unul la altul. N-am mai patit asa ceva...
endometru: 8.5, si pe dreapta 2 foliculi 16mm si 15mm...din pacate n-am reusit sa aflu daca am sanse la doi, ca v-am zis, mi-a retezat-o...ca n-am nevoie!!!