INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetele. Eu am luat luna trecuta compensat, luna asta nu mi-au mai dat de la farmacie.

Povestea cu compensatul e cam asa....medicul de familie si cu ginecologul stiu ca se da compensat si elibereaza reteta.

La farmacie, spun ca pe langa reteta compensata, ai nevoie de o aprobare de la comisia casei de sanatate (dupa care stai cateva saptamani)....dupa ce mi-au dat compensat, la 4 zile m-au sunat de la farmacie sa le duc aprobarea sau ma rugau frumos sa le duc diferenta de bani....asa ca luna asta cand am facut puregon, ciu-ciu compensatie :)

fetelor, bafta multa si tin pumnii la fetele care s-au inseminat si la cele care urmeaza. Pana la urma, cred ca terminam si capitolul asta si nu avem cum afla daca se lasa cu II.

Eu sunt in ziua 4 de la IA, nu am nici un simptom (doar ca ma trezesc de 2-3 ori pe noapte si merg la pisu ). A! si sanii nu ma dor, dar par putimn mai plini, nu asa...flescaiti...va pup tare tare pe toate si sa avem o duminica frumoasa !

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Fetele ,maine incep tratamentul de stimulare pentru inseminare.Mi-a dat asa puregon in zilele 3,5,7,9 ,clomifen in zilele 4,6,8,10,cicloproginova si vitamina E .am un Lh mare si din cauza asta mi-a dat cicloproginova.Alla tu unde ai facut inseminarea?
Va pup si muuulta bafta la bebici tuturor fetelor de aici!

la cluj am facut IA-ul.
la spermograma ai omis sa ne spui numarul
dar sta f bine la forme normale, asta te va ajuta mult. la motilitate sta mai prost (de acolo vine astenospermia) dar se poate remedia cu niste naturiste da-i niste napraznic si capsule de telina. da-i si lui DOAR 10 zile de vit E (pe perioada in care stimulezi tu) si niste vit C (de preferat Cetebe-ul) tot asa 10 zile, dar C-ul nu e bai daca ii dai si mai mult timp, mai ales daca e fumator

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

cluj.

astept inca o minune in viata mea!!!

suntem sore - am impartit aceeasi masa, ne-am cracit pe aceleasi cracitoare

_

da, ai dreptate alla.
si tine cont, ca, am impartit si acelasi

te referi la medic sau la bioloaga?
eu am facut cu dr. Ona

_

Mergi la inceput

indi_77, faza cu pisu e un semn bun, e unul dintre primele simptome de sarcina. dar asa de repede dupa IA? doamne ajuta!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

aaaaa...eu sincer nu cred ca e cu II, iar faza cu pisu cred ca e 90-95% psihologica...asa ca noi mai incercam in decembrie si pe urma gata....ne-om pregati de FIV ca nici eu nici sotu' nu mai avem rabdare....deja de atatia ani incercam incat suntem cu nervii la pamant

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Merci Alla!chiar o sa iau vit C si capsule de napraznic,sa se mai indoape si el de pastile .da am uitat sa scriu concentratia de la spermograma;38mil\ml.
Fetelor voi cum faceti puregonul?ca vad ca nu are seringa ca gonalul.merg sa il fac intramuscular sau iau seringa de la farmacie si il fac in burta?nu stiu ce sa fac,cum e mai bine????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:

Merci Alla!chiar o sa iau vit C si capsule de napraznic,sa se mai indoape si el de pastile .da am uitat sa scriu concentratia de la spermograma;38mil\ml.
Fetelor voi cum faceti puregonul?ca vad ca nu are seringa ca gonalul.merg sa il fac intramuscular sau iau seringa de la farmacie si il fac in burta?nu stiu ce sa fac,cum e mai bine????????

cumperi seringi de insulina si il faci in burtica (subcutatnat) e mai simplu si daca ai curaj poti sa ti-l faci singura. sunt filmulete pe net cum sa il faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata,fetelor!
vin cu o
si un .
alla - bioloaga,desigur!
peta,elenaraluca-bafta!!!
va doresc o duminica frumoasa!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Citat:

elena! daca ii invioreaza putin, la asa nr e numai bun de donator

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

CARLA SI EU FAC GONAL.NU STIU CUM E CU ALCOOLUL.....
cUM REACTIONEZI LA EL?aM INTREBAT SI EU FEIELE ,DAR NU MI-AU RASP.sUNT IN ZIUA 6 cm 4 DE GONAL 75.aM O BURTA!!!!!!ASA SE FACE DE LA STIMULARE? GONALUL INGRSA ?

Mergi la inceput