Gravidute si mamici de Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
postasul a adus indemnizatia pe strada mea de 2 zile!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi postasul a adus indemnizatia pe strada mea de 2 zile!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super din pacate pe card nu e...

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
Nici mie nu mi-a intrat pe card, dar sapt viitoare ma duc peste ei! Mama lor!
Lavi cred ca ti-am vazut printesa azi...era o fetita blonda cu ochi albastri cu bunica pe Pomiculturii..Avea o hainuta roz...ea era?
otim spune:

si de la noi
| citat din mesajul lui dyanira Miha bafta maine la analize.La ce gradi e Cris?E ok? Vroiam si eu sa intreb cate ceva: 1. Pana la ce varsta le dati lapte praf copiilor?? 2. De la varsta de 2 ani ce varianta alegeti pt ei gradi, cresa, bona bunici etc??? 3. La ce varsta demarati operatiune ,,scapam de pampers" si cum???? Multumesc pt raspunsuri. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
1. si azi bea lapte praf si are 2 ani si 4 luni ( nu vrea seara nici un fel de alt lapte ) nestle junior 2+
2. noi de la 1 an si 10 luni gradi ( dupa ce am vizitat si depus dosare la vreo 3 crese ) , bona nici nu intra in discutie , iar din "gama" bunici nu se poate .
3. noi cam acum incepem asta ca vede si la gradi
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui otim![]() ![]() ![]() si de la noi
1. si azi bea lapte praf si are 2 ani si 4 luni ( nu vrea seara nici un fel de alt lapte ) nestle junior 2+ 2. noi de la 1 an si 10 luni gradi ( dupa ce am vizitat si depus dosare la vreo 3 crese ) , bona nici nu intra in discutie , iar din "gama" bunici nu se poate . 3. noi cam acum incepem asta ca vede si la gradi Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Otim la ce gradi mergeti?Sunteti multumiti?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
strunfita spune:
Cristina, multumesc 
Miha, am citit ce-ai pus pe mail-ul comnun, multumesc
Pana la urma am zis ca nu ma bag anul asta, nu-s io prea multumita cu ideea ca primesc x telina in fiecare saptamana si mie nu-mi trebuie (de exemplu). Sa ne povestesti la anul cum e.
Dya, noi nu suntem un exemplu bun de urmat, dar cam asa s-a intamplat la noi:
1. Pana la ce varsta le dati lapte praf copiilor??
A baut lapte praf pana la 2 ani si 8 luni (Nestle junior), am incercat pe la 2 ani sa i-l schimb si n-a vrut, cand l-am schimbat am ramas fara lapte praf in casa si am incercat cu UHT si-a mers
2. De la varsta de 2 ani ce varianta alegeti pt ei gradi, cresa, bona bunici etc???
As alege bunici pana la 3 ani, B. a mers in schimb la gradi de la 2 ani si 4 luni si a fost ok
3. La ce varsta demarati operatiune ,,scapam de pampers" si cum????
A renuntat la 2 ani si 7 luni, in 2 zile si la cel de zi si la cel de noapte. I-am gasit atunci niste chilotei cu Noddy ca era mare fan de Noddy pe vremea aia, si n-a vrut sa se supere Noddy ca face pipi pe el
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
dyanira spune:
Strunfita de ce zici ca nu sunteti un ex bun de urmat mie mi se pare chiar ok ce ai zis tu acolo pe mine nu m-ar deranja daca Andrei ar purta pampers pana la 2 ani si ceva iar lapte praf eu vreau sa ii dau pana pe la 2,5 ani cam asa.
Asa ca te rog sa nu mai zici asa ca nu e chiar asa rau ce ati facut voi.
Vreau sa multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebari.
si 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| citat din mesajul lui mihaser Nici mie nu mi-a intrat pe card, dar sapt viitoare ma duc peste ei! Mama lor! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha daca ai nevoie de ajutor vin si eu sa vada ei ce inseamna 2 ,,berbeace"
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
strunfita spune:
Dya, ma gandeam ca nu suntem un exemplu bun de urmat, ca noi am trecut tarziu la lapte de vaca si am scapat tarziu de pampers, comparativ cu alti copii, dar eu am decis sa nu-l stresez prea tare.
Eu am depus dosarul de indemnizatie acum 2 luni si 4 zile si nici un semn de vreo decizie sau un leu. Oare mai am mult de asteptat? Cat a durat la voi?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
bb_yasmi spune:
miha nu cred ca era iasmi. nu are ochi albastri..:)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007