Gravidute si mamici de Timisoara (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

postasul a adus indemnizatia pe strada mea de 2 zile!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Super din pacate pe card nu e...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

cand imi primeam indemnizatia pe card intrau banii si dupa o saptamana chiar doua dupa ce venea postasul cu banii la vecine :( de asta am si schimbat sa imi aduca postasul, ca eram satula de verificat cardul :((

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

strunfita, mie mi-a venit indemnizatia dupa vreo 3 luni de cand am depus dosarul!!

aaa..... acum 2 zile am primit ULTIMA indemnizatie...:(((

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Hello!!!!!!!!
Pe unde v-ati ascuns...
Revin din nou cu o intrebare: v-a intrat indemnizatia luna asta.Eu acum 1 ora am verificat si nu era.Poate par insistenta dar am nevoie urgenta sa mi se faca o intrare in cont pt o problema la banca.

Diana

nici mie nu mi-au intrat ...dar stiu pe cineva care ii primeste prin posta si i-a primit de ieri

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Nici mie nu mi-a intrat pe card, dar sapt viitoare ma duc peste ei! Mama lor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha daca ai nevoie de ajutor vin si eu sa vada ei ce inseamna 2 ,,berbeace"

Diana

a treia "berbeaca" ...o primiti
hai ma ca ne baga banii ca dehhh...sunt alegerile duminica viitoare

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Noi suntem la gradi Scooby Kindergarten in Dumbravita si suntem foarte multumiti de cum decurg lucrurile acolo , mai ales ca Laurentiu a fost si bolnavior .

strunfita nici noi nu il stresam pe Laurentiu cu astea , deci

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia1909 spune:

Buna seara fetelor
Ma puteti lamuri cum ii mai bine sa primesti bani.Pe card sa cu postasul?

Mergi la inceput

helloo

iulia , eu am avut si pe card si dupa aceea am trecut sa imi vina prin posta, tocmai ac venea aiurea pe card si tot trebuia sa il verific si nu ma puteam baza niciodata ca vine intr-o anumita data banii. acum conteaza si ce postas ai.... daca vine si el la timp cu alocatiile, indemnizatiile, pensiile...." daca isi stie avantajele"...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

strunfita mie mi-au venit banii dupa 3 luni dar am o colega care a pus dosarul in iunie pe final si de cand suna o tot amana, acum cica ii primeste dupa Craciun

luna asta nu mi-au intrat nici mie banii inca . Eu prefer pe card ca am online bancking si verific pe net oricand am eu chef fara nici un stres. Ratele la banca sunt pe 25 asa ca am vreme de pe 11 pe 25 sa vina.

Astazi am fost harnica, de dimineata la piata apoi la sala la kangoo si pentru ca era vreme frumoasa am zis sa mergem si pana la unguri sa vedem ce hainite de bebe mai sunt. Am fost super ametita si i-am luat la al meu pijamale si body-uri cu maneca lunga, cate 3 bucati de fiecare, marimea 18-24. Is mai mari decat el cu tot cu cap pijamalele

Partea buna e ca am gasit o blanita alba superba pentru o fetita ce o botezam de Craciun (cel putin asa speram, sa fie totul bine) si inca un costum intreg alb galbui tot asa dintr-un fel de blanita. M-am indragostit de ele. Si mai erau cateva gecute de fetite superbe la reducere. Vreau si eu fetita

Marius face bravo bravo si papa biscuiti singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Primiti si o scorpioanca? Sa vad daca au curaj sa ma calce pe coada... hihihi. Eu am ratele in 10, fericire mare, ce mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Primiti si o scorpioanca? Sa vad daca au curaj sa ma calce pe coada... hihihi. Eu am ratele in 10, fericire mare, ce mai...

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Primim, primimSi noi tot in 10 ratele

Diana

Mergi la inceput