Gravidute si mamici de Timisoara (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha bafta maine la analize.La ce gradi e Cris?E ok?
Vroiam si eu sa intreb cate ceva:
1. Pana la ce varsta le dati lapte praf copiilor??
2. De la varsta de 2 ani ce varianta alegeti pt ei gradi, cresa, bona bunici etc???
3. La ce varsta demarati operatiune ,,scapam de pampers" si cum????

Multumesc pt raspunsuri.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Ah si inca una mai off topic in ce data va intra indemnizatia,ma intereseaza daca inainte de 15 ale lunii???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Miha bafta maine la analize.La ce gradi e Cris?E ok?
Vroiam si eu sa intreb cate ceva:
1. Pana la ce varsta le dati lapte praf copiilor??
2. De la varsta de 2 ani ce varianta alegeti pt ei gradi, cresa, bona bunici etc???
3. La ce varsta demarati operatiune ,,scapam de pampers" si cum????

Multumesc pt raspunsuri.

Diana

Incerc eu sa=ti raspund
1. eu nu le-am dat ca am alaptat pana dupa un an si am incercat dar nu au acceptat dar de obicei pana a 1 an sau chiar 2.Depinde tu cum crezi ca e mai bine ptr bb.
2.Pai pana la 3 ani cand se alege gradi este de preferat bunici!!! daca nu bona, eu nu as alege cresa.
3.Eu am inceput cu Alex pe la 1 an si 7 si am scapat de pampi in prima faza ziua cam in 3 sapt. Dar de scos noaptea pampi a mai durat ceva timp. Operatiunea a constat in faptul ca il lasam in chilotei si pantaloni fara pampi si il puneam des la olita dar in prima faza sa te astepti ca se ridica de pe olita si face langa (pe covor ) deci.... sa te inarmezi cu rabdare!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Carmina !!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Dya Cri merge la Chip si Dale pe Haga de la 2 ani si noi suntem multumimti. Nu au cresa dar ii primeste mai mici la gradi...Eu nu am rude aici si nu as avea incredere in bona...Mi-a zis doamna ca de la 1 an si 10 luni ar fi bine sa o duc pe Eli...acum ar fi cam devreme!

Lapte de vaca Zuzu 1,8% le-am dat cam de la 1 an- 1 an si jumatate;
Cristi a scapat de pampers dupa 2 ani si la gradi s-a intamplat...de cel de noapte a scapat mai tarziu un pic, dar nu prea a facut in pat decat de 3-4 ori intr-un an.
Mie indemnizatia imi intra in 13 de obicei...dar iau minimul...6 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

miha, asteptam pozele cu camera amenajata!!! si noi i-am amenajat camera printesei de "domnisoara"..

dya 1.noi am trecut pe lapte de vaca de pe la 11 luni, i-am dat pana acum toate tipurile de lapte aproape, ei ii place orice fel de lapte numai sa fie dar am preferat laptele mai slab de 1.5 din cauza constipatiei...
2. noi am incercat cu cresa dar m-am "calmat" dupa ce mi-a fost 1 luna si ceva cat a mers la cresa doar bolnava. acum sta cu mami meu, care locuieste la 2 blocuri distanta... si eu oricum din ianuarie intru in somaj. din primavara incerc din nou cu cresa sau poate amanam pana in toamna direct la gradi.
3. de pampers am scapat fffff usor si simplu pe la 1 an jumate, cand nu mai suporta pampersul pe ea. si-l dadea singura jos si plangea daca incercam sa il pun inapoi. la inceput a facut pe ea dar relativ repede a invatat sa ceara "pishi".....eu zic ca atunci cand e copilul pregatit e fff usor.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Dya, inca o parere:):
-indemnizatia si alocatia mie imi intra in 11-12...e varianta cu 85%
-lapte de vaca eu am inceput sa ii dau Iuliei de curand (prepar laptele praf cu lapte de vaca jumate si jumate apa)...pe la 2 ani ma gandesc sa ii dau lapte de vaca simplu pana atunci ii dau praf ca are si alte chestii prin el. Eu o alaptez inca pe Iulia si sigur voi alapta pana la 2 ani ca vad ca am destul si acum
-cu cresa.....ideal ar fi sa nu il duci pana la 3 ani din cauza ca s epoate imbolnavi des dar cunosc persoane care si-au dus copiii la 1 an si ceva (la gradi de stat) si nu au racit decat de 2-3 ori intr-un an , adica obisnuit......eu cred ca o s ao duc la cresa ca nu am pe nimeni aici si mi-e frica de bone, mai vad pana atunci
-pampi.....in absolut toate cartile de copii pe care le am (aia de Capraru+Totul se intampla inainte de 6 ani+Anne Bacus) scrie sa nu incerci mai devreme de 1.5-2 ani; din punct de vedere psihologic copilul cica nu e pregatit si sa nu il pui asa la ora la care stii tu ca face ceva ca nu e normal....cred ca la 1 an si 7 luni e numai bine. Ideea e sa fie pregatit si sa constientizeze ca face ceva (daca te si anunta la timp e ideal:)). Bafta!

fa ce simti ca e bine pt bebe! e cel mai bine!

pusi

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Hello!!!!!!!!
Pe unde v-ati ascuns...
Revin din nou cu o intrebare: v-a intrat indemnizatia luna asta.Eu acum 1 ora am verificat si nu era.Poate par insistenta dar am nevoie urgenta sa mi se faca o intrare in cont pt o problema la banca.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:

Hello!!!!!!!!
Pe unde v-ati ascuns...
Revin din nou cu o intrebare: v-a intrat indemnizatia luna asta.Eu acum 1 ora am verificat si nu era.Poate par insistenta dar am nevoie urgenta sa mi se faca o intrare in cont pt o problema la banca.

Diana

nu...si am intrebat pt tine si alte mamici si nu le-a intrat nici lor...cica au zis la tel ca nu sunt bani....sorry! sper sa rezolvi pb!
pusi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Citat:

Hello!!!!!!!!
Pe unde v-ati ascuns...

Diana

nu...si am intrebat pt tine si alte mamici si nu le-a intrat nici lor...cica au zis la tel ca nu sunt bani....sorry! sper sa rezolvi pb!
pusi

Lucia merci!!!
Asta inseamna ca nu va intra in curand.Din pacate fara o intrare in cont dintr-un alt cont extern astia de la banca nu pot sa vada problema cu contul meu.
Va rog sa ma anuntati si pe mine cand vor intra bani ca incepand din 15 eu am accesul la cont blocat pana se rezolva problema.

Diana

Mergi la inceput