Gravidute si mamici de Timisoara (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Lavi ce-i cu canapeluta? ce facusi?

Lucia o sa va trimit...mai am de pus tablouri, harti
de aranjat literatura

mama ce tambalau a fost azi la tine la lucru! bine ca esti in concediu!

Cristina eu cred ca rezultatul vostru e gresit....eu nu mai am incredere in astia de la Bioclinica.

Va pupez! Azi ne-am plimbat prin ploaia de la ora 5 ...sa speram ca nu ne apuca vreo chestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha vrem poze.Da auzi tu de unde stii ce a fost la Lucia la serviciu??Ia spune-ne si noua sa fim la curent cu barfele din oras.
Cristina ce i-a iesit lui Alex la analize?Eu zic sa le repeti oricum la Synevo e destul de ok.Eu am fost multumita de fiecare data.
Lucia deci pe la ce firma de scandal lucrezi tu?GlumeamNu a auzit de crema respectiva.Eu zic sa primesti pachetele de Pampers de ce nu???Acum ce scutece folositi.
Am luat si eu Babylove ieri de la DM dar nr 4+ nu am gasit decat pachet mic cu 36bucati la 34 ron si am luat si chilotel 22 bucati cu 23 ron astia sunt super faini.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Da, Miha, e scandal mareee din pacate (Dya...Alcatel....); bine zici, bine ca nu sunt la lucru! atmosfera e de kko oricum in momentul de fata si nu se aud nici in perspectiva lucruri prea bune...asta este! eu sunt super optimista si "verde" si sunt sigura ca se vor aranja toate ca la carte pana la urma pt toata lumea. Intotdeauna un sut in fund e un pas inainte!
+ cand e gata literatura asteptam poze:)

Dya, noi folosim acum babylove dar, cum ziceam, vrand-nevrand o sa ma mai lovesc de pampers....o sa vad ce fac.....nu le-am facut sesizare ca sa imi dea pampersi dar pana la urma eu am aruncat scutecele alea pe care am dat bani, am folosit doar cateva...sincer, acum nu am curaj sa folosesc pampers o perioada...o sa mai vad...aaa, s-au oferit si sa ma trimita cu iulia la o consultatie daca vreau....bine ca a trecut!!!

pusi

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ohhh Fancy ...imi pare rau ca ti patit asa ceva..
Noi nu prea avem treaba cu scutecele.. Folosim cam tot ce ne pica .Am inceput sa ma orientez mult si la pret ..ca am de luat tot timpul pt 2

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Cat depsre consultatie ...ai putea sa le trimiti bonul celor de la pampers sa iti deconteze... ...Ca si asa la ce preturi au la scutece ..isi permit

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Cat depsre consultatie ...ai putea sa le trimiti bonul celor de la pampers sa iti deconteze... ...Ca si asa la ce preturi au la scutece ..isi permit

Poze pitici

Pretendenti pt

da, din pacate am patit-o....ai folosit cumva si huggies? cum sunt?
a fost urat dar a trecut......consultatia nu am platit-o ca am mers cu trimitere la pol de copii la Turcanu.....dar m-am decis sa le iau scutecele celor de la Pampers macar asa ca principiu....daca ma hotarasc sa nu le folosesc le voi dona...
ce mai fac piticotii?
pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fancy ,noi am folosit Huggies premium (cel clasic nu e asa bun)e super fain(are elastic pe tot spatele nu doar in lateral si calitatea e super ok) ,aducea o tanti in Terra din Germania la 53 ron ,dar de vreo jumate de an s-au scumpit si nu mai poate sa aduca la pretul asta ,iar in selgros si real sunt peste 70 ron ,deci am ramas pe pampers ,tot zic ca voi cumpara babylove ,dar n-am apucat .Iar cu crema pt Iulia eu zic sa continui cu cea preparata .

Bpaula multumim de urari.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Fancy ,noi am folosit Huggies premium (cel clasic nu e asa bun)e super fain(are elastic pe tot spatele nu doar in lateral si calitatea e super ok) ,aducea o tanti in Terra din Germania la 53 ron ,dar de vreo jumate de an s-au scumpit si nu mai poate sa aduca la pretul asta ,iar in selgros si real sunt peste 70 ron ,deci am ramas pe pampers ,tot zic ca voi cumpara babylove ,dar n-am apucat .Iar cu crema pt Iulia eu zic sa continui cu cea preparata .

Bpaula multumim de urari.

Elatim si Victor 13.05.2008

saru mana!
asa am facut, nu am mai cumparat-o pe cealalta si vad ca e ok cu asta de la Farmado!

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Poze pitici

Pretendenti pt

da, din pacate am patit-o....ai folosit cumva si huggies? cum sunt?
a fost urat dar a trecut......consultatia nu am platit-o ca am mers cu trimitere la pol de copii la Turcanu.....dar m-am decis sa le iau scutecele celor de la Pampers macar asa ca principiu....daca ma hotarasc sa nu le folosesc le voi dona...
ce mai fac piticotii?
pusi

Bine faci ca le accepti si ca le donezi. Bravo!
Cat despre Huggies eu am avut parere buna ca am primit cateva pachete din Italia cand era Alex mic si am fost incantata dar cand am luat de la noi GHINION!!! s-a iritat de numaaaaaaaaaa ...... nu stiu ce sa mai cred sau o'i fi nimerit si eu un lot ca la pampers??? sau copilul e sensibil??? offf ce tie si cu scutecele astea dar mai putin si scapam de ele... cu Alex am inceput actiunea de scapat de scutec de la 1 an si 7 luni deci si cu Bea mai avem 2 luni de scutece si apoi le rarim si scapam de tot!!!! uraaaaaa

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Lucia ma bucur ca esti optimista! Totusi nu mi se pare normal ce fac astia...bine ca faceti scandal!

Ela ce mai fece Victor? Darius am vazut ca s-a adaptat la gradi...intr-o zi tocmai se certase cu Cri cand am ajuns si eu si nasa ta...pe un catel! Sunt haiosi!
Sunt asa fericita ca am vb cu directoarea si mi-o primeste si pe Eli daca mi se iveste ocazia sa ma angajez...asa ca sunt linistita in privinta asta...stiu ca sunt bine amandoi acolo la gradi.

Cristina mersi ptr e-mailuri...e bun medicamentul...bine ca mi-ai spus ca se da in gurita!

Maine ma duc la analize ca am ameteli...desi cred ca sunt de la tensiunea mica.

Va pup! promit ca pun poze!

Mergi la inceput