Gravidute si mamici de Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 11
dyanira spune:
LA MULTI ANI MIHA!!!! PETRECERE FRUMOASA!!! 
LA MULTI ANI VICTOR MIHAI DE ELATIM!!!! 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
Salut!
Victor de Ela!
Multumesc ptr urari Cristina, Lucia si Dia! 
Am petrecut frumos azi...AM facut un tort cu struguri de sezon!
Va pup!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyanira LA MULTI ANI MIHA!!!! PETRECERE FRUMOASA!!! ![]() LA MULTI ANI VICTOR MIHAI DE ELATIM!!!! ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
la multi ani si din partea noastra!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

ale_d spune:
La multi ani Victor, sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai parte de toata fericirea din lume!
La multi ani Miha! SA fii sanatoasa si sa te bucuri de pitici!
Va pup
elatim spune:
Ceau fetele ,
Multumim pt urari ,Dyanira ,Miha si Bb_yasmi.
La Multi Ani! pt Miha si din partea noastra .
Elatim si Victor 13.05.2008
bpaula spune:
La multi Ani Victor!
La multi Ani Miha!

Elliag al meu avea 8.7 la 6 luni si 72.5 cm iar la 8 luni avea 9 kg si 75. Deci nu a mai crescut mult. Luna asta vad ca parca iar e mai greu, desi face miscare toata ziua.
mihaser spune:
Neata!
Multumesc pentru urari! 
Cristina am primit rezultatele si avem si noi IgE un pic peste limita...ti-am scris pe mail!
Ieri am aranjat camera piticilor...asa mult imi place! Trebuie sa le selectez jucariile sa mai dam din ele.
Va pupcim!
Fancy spune:
Saluti, fetele!
ce mai faceti?
miha, sa trimiti poza cu camera piticilor sa ne delectam si noi
Azi, surpriza pe mail...mi-au scris cei de la Pampers sa imi ceara adresa si tel sa imi trimita 2 pachete de pampers acasa......nu sunt f sigura ca ii vreau desi la un moment dat sigur o sa ajung sa mai folosesc de nevoie...o sa ma mai gandesc; prea curand sigur nu voi mai folosi ca mi-e frica...
intrebare: am fost cu Iulia la control la dermatologie (de data asta s-a comportat impecabil d-na dr ca a intrat si sotul cu mine in cabinet) si a zis ca sa o dau 5 zile cu Exoderil (mai avea fff putin pe labii asa urme rosii); stiti ceva de crema asta? nu stiu ce sa fac..acum o dau cu crema din aia de la Farmado...
saru' mana!
va pupam
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
bb_yasmi spune:

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007