Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Vreau si eu baie cu spuma
De Ducu vorbeam... si-a facut cam tarziu somnul "de pranz" si d-aia am ajuns la ore din astea;acum a adormit;dar nici zgatia din burta nu doarme,sta dupa ma-sa
Am vazt dpn-ul intre timp,deci nastem cam in aceeasi perioada,mai ales ca eu fac cezariana;la ultimul control am cam fixat data - 30 noiembrie.Deci clar am visat...ce stiam de saptamana trecutaEu am fost pe 21(bb e bine,col zice ca inchis ,3 cm,vazut la eco,asa ca...cine stie realitatea) si mai merg saptamana viitoare,la control pe masa,fiindca apoi imi pleaca dr pt 2 saptamani si trebuie sa lase nebuna,adica eu,linistita.Pe urma cred ca urmeaza marea intalnire
Pozez,pozez si autoarea ,chiar aveam de gand,ca acusi nasc si iar ma uit in urma ca n-am poze gravi;ca si la prima sarcina am facut vreo 2, cred
Laurairina, te joci?

Laura34 Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai fugi la nani Diane.

Lylyana dumneata pe unde umbli?N-ai mai dat de dimineata pe-aici parca.Totul ok?

Ancutza cand faci baita sa te gandesti si la mine.Ca mi-e un dooooooor si nu mai zic ce cada mare am si eu nu am probat-o.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauradi
De Ducu vorbeam... si-a facut cam tarziu somnul "de pranz" si d-aia am ajuns la ore din astea;acum a adormit;dar nici zgatia din burta nu doarme,sta dupa ma-sa
Am vazt dpn-ul intre timp,deci nastem cam in aceeasi perioada,mai ales ca eu fac cezariana;la ultimul control am cam fixat data - 30 noiembrie.Deci clar am visat...ce stiam de saptamana trecutaEu am fost pe 21(bb e bine,col zice ca inchis ,3 cm,vazut la eco,asa ca...cine stie realitatea) si mai merg saptamana viitoare,la control pe masa,fiindca apoi imi pleaca dr pt 2 saptamani si trebuie sa lase nebuna,adica eu,linistita.Pe urma cred ca urmeaza marea intalnire
Pozez,pozez si autoarea ,chiar aveam de gand,ca acusi nasc si iar ma uit in urma ca n-am poze gravi;ca si la prima sarcina am facut vreo 2, cred

Mda,cunosc.Si Stefi a avut o perioada in care se culca la 3-4 dupa amiaza ,iar noaptea nu mai devreme de 23-24.Acum nu mai doarme ziua deloc .Ce varsta are Ducu ,ca nu mai retin si nu o vad trecuta pe nicaieri ?
Deci colul arata inchis,asta-i super ,va fi bine si saptamana viitoare si dupa aceea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

stai ca nu inteleg...lauradi vrei si tu baie cu spuma, stephy o sa ma gandesc la tine cu siguranta, intrebarea mea e voi de ce nu v-ati putea bucura de o baie k lumea? aveti vreo restrictie?

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Mda,cunosc.Si Stefi a avut o perioada in care se culca la 3-4 dupa amiaza ,iar noaptea nu mai devreme de 23-24.Acum nu mai doarme ziua deloc .Ce varsta are Ducu ,ca nu mai retin si nu o vad trecuta pe nicaieri ?
Deci colul arata inchis,asta-i super ,va fi bine si saptamana viitoare si dupa aceea.

_

Are 2 ani si 5 luni si da,si el ar vrea sa nu doarma deloc,dar,din pacate,nu rezista.Si uite asa ajungem la programe date peste cap.Merci de incurajari;draguta ca intotdeaunaStefi merge la gradi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

stai ca nu inteleg...lauradi vrei si tu baie cu spuma, stephy o sa ma gandesc la tine cu siguranta, intrebarea mea e voi de ce nu v-ati putea bucura de o baie k lumea? aveti vreo restrictie?

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Pai,la contractiile care le am,nu ma risc la bai d-astea,mai ales ca-mi plac calde,calde.Asa ca ...visez doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

lauradi faci si tu o baita mai calduta (chiar daca iti place calda calda) si nu stai foarte mult in apa, doar asa cat sa te bucuri putin si sa te relaxezi 10-15 min si poate nu se intampla nimic

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Katy eu retinusem ca e bine sa termini tratamentul ala si abia apoi e bine sa nasti sau ma insel eu?

_

pai l-am terminat e ft puternic si se face o singura data a fost nevoie de doar o zi atat acum astêpt rezultatele de la analize

Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 15 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miramar, felicitari! Sa-ti traiasca baiatul!

Shephy , da, tot cu mama citesc Suntem bine. Tocmai ne-am intors de la masa. Am iesit cu socrii mei. Au hotarat (ei si mama) ca vor merge cu noi la spital de la inceput (luni dimineata respectiv, sau mai devreme daca va fi cazul) si vor astepta acolo. Nu vor sta cu noi in timpul travaliului, dar vor sa astepte pe-aproape. Asa ca n-o sa va tina mami la curent 'live', cum credeam. Dar va va scrie cand se intoarce de la spital. Plus ca intre timp poate reusesc s-o sun pe Jay si va anunta ea. Nici nu stiu cum ar fi mai bine, sa ajungem pana la inducere sau nu... Dar parca vad ca o sa fie nu. Am o presimtire (a se citi durere de spate/mijloc...)

Camy, succes mult! Sanatate si tie si lui bebe. Asteptam vestile bune

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Lauradi deci e mai piticut Raducu decat Stefita mea.Cred ca pe la varsta asta se lupta si ea sa nu mai doarma la pranz,a reusit performanta asta de vreo doua luni. si astept pozele.

Ancutza mi-e teama de baita,cam asta fac mamicile nerabdatoare sa-si cunoasca puii.Mi-e teama chiar si de una calduta.

Eu am fugit,somnic dulce fetelor.

_

Mergi la inceput