Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna...noaptea

Felicitari proaspetelor mamici Miramar,Many_bani,Printesika,Dymomo!

Laura34 Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna Lauradi si AncutzaCe mai faceti voi?

Katy eu retinusem ca e bine sa termini tratamentul ala si abia apoi e bine sa nasti sau ma insel eu?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna Stephy

eu am dormit ca ursu' zilele astea, nu stiu de unde atata oboseala...mi-am facut un obicei de a face seara o plimbare de aprox o ora (cica e bine ) si cam atat...in rest, sunt tot nerbdatoare cum ma stiti

ps: cred ca o sa-mi pun sotul la munca zilele astea ()

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Bravo ca te plimbi Ancutza.Cu siguranta ajuta.Si ajuta si sotul si ma gandesc si la bai relaxante cu muuuuuuuuulta spuma ca le vei duce dorul in cazul in care iti plac

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Buna Lauradi si AncutzaCe mai faceti voi?

_

Eu astept sa adoarma copilu' si finalizez ceea ce va spuneam acum ceva vreme ca mesteresc,adica o bluza pt RalucaMaine sper sa apuc s-o si pozez.Altfel,am avut o zi mai buna azi,adica m-am simtit mai bine;am luat un singur no-spa acum pe seara,iar Gynipral deloc Parca vad ca maine e exact pe invers...

Mergi la inceput

Vad ca suntem in aceeasi saptamana;tu cand ar trebui sa nasti?Parca aveai control saptamana asta sau am visat?
Ce bine ca te poti plimba Ancutza;eu dc ma agit prea tare prin casa am niste contractii f dureroase,d-apoi sa ma mai plimb.Si eu sunt nerabdatoare ,deci te inteleg,dar a mea mai are de stat la caldurica.

Mergi la inceput

Lumi esti o mare curajoasa.Adevarul e ca pentru comorile noastre ne intareste Doamne Doamne si facem fata oricarei dureri.Iti multumesc ca impartasesti totul cu noi.
Hai ca esti tare rau cand zici ca ai ramas socata de curajul tau
fetele frumoase.

Cristina boc si eu m-am impacat bine cu bustierele,mai ales prin casa.
Mie nu mi-au crescut deloc sanii ,o idee poate data trecuta la inceputurile alaptarii,vreo doua-trei luni.As fi vrut eu ,dar nope.

Dienutze sa porti sanatoasa si cu folos sutienele

Lavi desigur ca a fost creata deja acea relatie magica .Sunt sigura ca va veni curand lapticul,il va cere micutul Raresh.

Andreuta as vrea sa te vad intr-o forma mai buna pe forum,imi lipsesti

Dana va veni micutul in bratele tale curand,lasa-l sa fie pregatit.Nu iti face griji cu kg,important e sa fiti sanatosi ,se duc ele.Se vede ca nu esti genul de femeie plinuta ci de fotomodel

Alinuta2U nu inteleg de ce nu vrea medicul sa mai astepte,sau sa iti induca naturala.De ce direct cezariana??Da,stiu ca-i mai simplu pentru el.Pup si rabdare.

Rgagapie nu mai da tarcoale ca e sigilat bine butoiul

Ionela eu trec cu vederea semnatura avansata ca e deja vineri acum cand citesc eu.Cred ca Ramonika maine,de fapt astazi,merge la medic.O asteptam cu vesti bune

Doris ce s-a intamplat?Esti bine acum? n-as vrea sa mai dispari asa.

LauraG tin pumnii sa vina bebe cand e mai bine pentru el.Cred ca mai bine va ia prin surprindere si nu asteapta inducerea,parerea mea desigur.Mama ce face?Tot impreuna ne cititi?Va pup pe amandoua.

Simina nu stiu ce sa zic cu rusii aia,nu cred totusi ca e posibil.Ai grija

Pe panoul de onoare sunt numai baietei .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Stephy cui nu-i plac baile relaxante cu spuma? , in seara asta am scapat la un dus rapid, dar maine poate ma rasfat putin

lauradi tu mai stai cumintica putin ca printesa ta mai are de crescut

contractii eu am slava domnului...si dureroase si nedureroase, burtica tare mai tot timpul, dar nimic concret

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Eu astept sa adoarma copilu' si finalizez ceea ce va spuneam acum ceva vreme ca mesteresc,adica o bluza pt RalucaMaine sper sa apuc s-o si pozez.Altfel,am avut o zi mai buna azi,adica m-am simtit mai bine;am luat un singur no-spa acum pe seara,iar Gynipral deloc Parca vad ca maine e exact pe invers...

Are insomnii Raducu?Sau zici de copilu din burtica?
Neaparat sa pozezzi bluzita si indraznesc sa zic si autoarea ei
Iti doresc sa te simti bine de acum incolo .
Eu am dpn pe 5 dec,am fost la echo acum o sapt,mai merg pe 9 nov.
Tu ai mai fost in ultima vreme?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

trezit, mers la ,facut shushu...si am observat ca Miramar e deja mamica!

Felicitari Miramar! sa fie sanatos si voios,si recuperare rapida!

Si in continuare,

Hai Camy!

si eu,inapoi la somnic!

va pupacesc burtici!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput